![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
As dori si eu o suspensie sport iar in a doua poza, ptr ca este mai usor de realizat, faruri angel eyes(eventual), bad boy look si grila fara semn vopsita negru. Daca nu, las la alegerea voastra.As dori totusi sa iasa ceva cat se poate de real si frumos. Va multumesc anticipat:rolleyes:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
am facut un post dar vad ca nu mi la bagat nimeni in seama...nu e nimic, m-am razgandit as vrea cineva care are timp mai mult de lucrat si se plictiseste sa ma ajute si pe mine...deci am un ford probe din 93-97 dar nu prea am poze cu el decat cu telefonul facute, si am vazut aici pe forum o toyota supra tunata care ma scos din minti la ce body-kit are...ce as vrea eu e sa vad cum ar arata acel full body kit de pe toyota supra pe fordul meu probe...pt ca as vrea sa vad daca se merita sa investesc atati bani in tuning...poze am doar o poza cu probe si v-as ruga pe voi sa cautati pe net pe undeva ford probe din 93-97 cu masina in niste pozitii asimilare toyotei supra pt a va fi mai usor de lucrat....sper ca m-am exprimat corect si ati inteles ideea, v-as fi foarte recunascator daca m0ati putea ajuta...mersi mult si o zi buna la toata lumea :-)
edit: pozele cu probe le-am gasit aici pe forum..nu e masina mea..dar le-am ales pt ca e aproape in aceasi pozitie cu toyota si e mai usor de lucrat si claritatea vad ca e bunicica...mai lipseste una cu masina din spate ps: nu va grabiti, pt ca vreau ceva frumos , am destula rabdare... |
1 Attachment(s)
imi cer scuze pt inca un post..dar uitasem si un model de jante care le-as vrea puse pe masina..
ps: stie cineva cam cat ar ajunge o janta de asta? asa in mare |
2 Attachment(s)
Salut.
As avea si eu o mare rugaminte. As dori sa vad cum ar arata aceasta masina cu plafonul negru. doar plafonul, nu si spoilerul ( nu cred ca ar arata ok ) masina nu este a mea dar urmeaza. multumesc. |
as vrea si eu ca masina asta de mai jos:
https://img375.imageshack.us/img375/9...2715ej2.th.jpghttps://img375.imageshack.us/images/thpix.gif sa arate ca asta >>>: https://img520.imageshack.us/img520/6...ane2oe4.th.jpghttps://img520.imageshack.us/images/thpix.gif dar cu alt echipament ( geamurile fumurii ) ( jenti fumurii mai marisoare ) ( faruri modificate cum credeti voi )( culoare rosie ) bara si ce mai putetzi pune dak se poate ...multumesc |
1 Attachment(s)
doar suspensie :( nu am timp acum sa-ti fac mai multe :(
|
Quote:
|
Golf 1.9TDI la inceput de drum
10 Attachment(s)
as mai dori niste modifcari daca se poate deoarece vreau sa o tunez si in realitate "Leu" nu e problema astept niste idei bune. deja anterioara a dat de gandit se mai asteapta si altele nu e graba vreau sa o fac unicata in RO. dar nu as vrea sa fie nici prea futuristica ceva ce se poate realiza. Eu locuiesc in Danemarca. si aici am sa fac modificarile aferente. nu peste mult sper sa ii fac interioru am sa ii pun o piele neagra cu alb sper sa iasa ceva. Se multumeste
|
1 Attachment(s)
KIA
KIA KIA |
1 Attachment(s)
:D.........
|
Quote:
|
astept sa ma ajutati si pe mine...
|
Din păcate nu cred că te va ajuta cineva deoarece pozele cu Supra puse de tine sunt prea mici faţă de pozele cu Ford-ul şi nu sunt din acelaşi unghi exact, ceea ce implică tehnica re-brush/brush..adică făcut tot la mānă liberă, evident durează cāteva zile, aşadar nu cred că va face cineva asta pe gratis ! O seară plăcută si baftă, poate are careva chef-timp.
PS:Regulamentul prevede ca masina din poze trebuie sa fie a ta ! |
2 Attachment(s)
poftiti domnilor...serviti-va!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning