![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
6 Attachment(s)
Intr-un sfarsit m-am hotarat sa cosmetizez putin chopperul8)
As vrea sa-i refac si saua, dati-mi niste idei va rog, pe prima am ratat-o fiind prea mica si daca tot o refac nu mi-ar strica ceva idei din partea voastra:D |
Salut,
M-ar interesa Tonopah-ul , daca este de vanzare dar fara accesotiile de pe el....doar bicicleta. Mersi, |
n-am putut sa ma abtin.. ns dc.. si ns care e motivul... dar...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
5 Attachment(s)
In lipsa de ocupatie azi mi-am facut kilometraj iluminat la buton:D
Pozne: |
CyPz - destul de bine. dar zic ca ar fi aratat mai bine daca venea becu de undeva din spate. adica de sub kilometraj. ca asa te cam deranjeaza la ochii.
|
Intr-adevar de deranjeaza...putin...dar ca sa vin cu el din spate nu s-ar vedea decat prin gaura de la kilometrii parcursi ...si nu ar lumina bine....am incercat. Pe viitor vreau sa-i fac iluminare din spate gen cum fac colegii nostrii forumisti cu daciile, din plexiglass si colant printat, apoi leduri in spate..dar momentan o las asa:D..altele sunt mai importante:rolleyes2.
|
m-ai erau niste firicele. nu stiu cum se numesc exact. si puteai sa pui firicele dalea care lumineaza si ar arata bine. nu stiu cum se numesc:">
|
Quote:
|
Baieti. mi-am terminat bicicleta:D . mai incolo poze cu ea :>:) . de cand asteptam ziua asta:">
|
Toti colegii din Iasi sa se sesizeze va rog!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
4 Attachment(s)
Salut baieti, adaug noi poze cu chopperul meu si al prietenului meu Robert dupa ce ambele au primit o vopsea proaspata:-)
|
am vazut o poza la avatar la robert si am sperat sa nu le regasesc si aici.. din pacate...nu am avut norocul asta:sad: mai multe nu discut... n-are rost :cry::rolleyes2:cry:
|
Ce nu e in regula?:???:
|
rob3rt0 - ca sa arate mai bine puneti cauciucuri cu margini albe. eu am la a mea. unu pe spate pe celalalt dupa fata l-am pierdut :D
|
Pai nu pea am cauciucuri:lol:
Am in plan sa-i cumpar un set noi si o sa le fac marginile albe8) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning