![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Bravo, Bogdane!! Vin la mare arta si sunt sigur ca vei aduce cat de curand ajustarile necesare... Superbe, in ton cu masina ta care-i piesa de expozitie...
|
Bogdan daca nu te superi ca te intreb ai cumva prin minunatiile de pe acasa o bara fata de 1310 cea cu semnalizari in ea de inox ? Caut de mult timp aici in constanta si nu am gasit!
|
2 Attachment(s)
uite bogdan...asa arata....nu prea bine dar cu putina ingrijire zic eu ca iese ceva
|
deci ... daca pot sa iti spun pe nume Bogdan ... Masina e una dintre cele mai reusite masini ... si in plus, cea mai de calitate lucrare !!! acuma ca am vazut ce se poate face cu asa o batranica ... ma bate gand`u sa ma apuc si eu de o 1300 ... :D ... Lada din 79` este ... mai o dacie de prin 73` nu strica !!
Oricum .. tin sa te felicit din nou ! ai facut o treaba extraordinara ! Te invidiez ! |
Quote:
Commy,poate gasesti sa o dai la altcineva..eu chiar mai am de rezerva si in stare mult mai buna:rolleyes2 Oricum,iti multumesc:-) Ma bucur ca va plac scaunele si cum vin pe masina,si inca odata va multumesc pentru aprecieri:-) Tin sa va spun ca deja m-am acomodat cu ele si imi plac ff mult8) |
Arata bine cu "copaile" ! :)
Sa le stapanesti sanatos si sa eviti gropile ! :lol: Ce urmeaza ? Centuri ? Roll-bar ? :P |
Acu' repede urmeaza sa inlocuiesc bara fata,sa repozitionez numarul de pe fata si sa dau jos tampoanele de pe bara spate:-)
De fapt tampoanele spate au zburat acum jumatate de ora..trebuie sa pun suruburi cu cap rotund in gauri si gata..:rolleyes2 |
Quote:
|
bogdane... superbe scaune....abia astept sa ma asez oleaca in masina ....:-)
poate iesi sambata sa le vedem si noi si poate facem o intalnire de-aia de-a noastra cu mult zgomot si mult fum....ies si io cu TBC-u...8) |
Quote:
|
foarte frumoasa masina. felicitari!
scaunele vin ca o manusa pt. masina. |
ff frumoasa dacia...eu zic cea mai frumoasa din rom....din cate am vazut ....
|
jos palaria pt bogdan deabia astept sa mai vad masina pe la noi la bz :)
|
Quote:
In legatura cu masina am numai cuvinte de lauda...respect maxim pentru munca depusa si pt bijuterie! numai bine bogdane si bafta cu masina! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning