![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
aoleu frate cum accelereaza cu DSG`u ala :)) N-am cuvinte
|
frate degeaba ai gti,dsg, daca nu ai spirit de concurenta,putin curaj macar, multi pot conduce mult mai smecher o cutie clasica manuala, sincer frate ala cu gti, si eu sunt fan golf, da te-ai facut de rusine, si ai mai fost si luat in baza, sincer ma bucur,data viitoare sa nu mai vii, sau poate mai radem si noi, si bah ionut oamenii nu se cunosc toti intre ei,
|
Am ratat-o si pe asta.... :(( am fost plecat si am ajuns iarasi prea tarziu la Valcea... imi pare rau baieti...
|
ma... omu nu vrea sa se dea .. nici pe bani , nici de placere... pur si simplu ... cel putin nu liniute
am fost dupa... cu el si cu ionut ... pana la govora ... sa va spuna ionut mai multe ;) sunt altii care au masini mult mai tari si cu mult mai multi cai .. si nu se streseaza pt liniute si chestii de genu ( ex. RS4 , sau CLS 63 AMG ... si mai sunt cateva in cluj ) Vin frumos la intalnire... iti prezinta masina.. eventual daca au nebunii pe cap se invart sau fac ceva .. ca vor ei .. dar nu se dau la liniute ;) pt ca.... pur si simplu nu vor ! acuma fiecare cu ale lui... acuma doar nu vroiati sa se dea la linie .. doar pt ca vroiati voi PS: pe bani a zis clar ca nu face... dar de placere.. a zis ca se baga ... VL - govora ;) ... dar nu a vrut nimeni :D |
|
1 Attachment(s)
poza de la intalnire :-)
|
pai numa` una frate? Cum a fost? Cum a iesit?
|
Tzaaaaaa....Mercedesu'n cerculete....raritate....frumos....ar fi prea frumos sa facem asa ceva.....
|
Sorry pt. OFF :rolleyes2
Contact me cine merge la munte (Poiana, Bran, Busteni, Azuga, Sinaia....peste tot mai pe'nteles)......suntem pana acum 5 masini: Eu, _aditzu_ (Megane Coupe), Donn (Cielo), Megane-2007, Astra G-2001, posibil un 325.....Va astept ;) |
Cine iese la o cafea ???? :))) ca mor de plictiseala
jm3k3rd3mik pe ce data e vorba ? ca poate merg si io la un munte |
Pai......sa ne vorbim toti......dar majoritatea vor de Craciun......adik joi noaptea sa plecam......ar fi mijto sa vii......asa suntem mai multi ;)
|
Si unde ati vrea sa mergeti la munte? Daca mergeti la Paltinis, vin si eu.
|
Quote:
|
dak ii atinge bara fata:)) o zgarie:))
|
iti dai seama ;) si poate daca pleaca tare la liniuta... si se ridica de bot atinge cu toba de asfalt ;)) (aia de pe dreapta)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
|
- Copyright 2026 4Tuning