![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Legat de amenzi, samd: la Mures am stabilit clar de la inceput sa nu claxonam, sa nu ambalam motoarele, si fara muzica data tare, fara oprirea in mijlocul drumului unde este linie continua, etc; cu alte cuvinte sa nu dam niciun motiv fortelor de ordine ca sa intervina, si asa a si fost; De asemenea am stabilit sa nu provocam si sa nu raspundem eventualelor provocari din partea angajatilor benzinariilor - iarasi nu a fost cazul.
Spre surprinderea mea probleme au fost cu alti cetatenicare veneau pe bune sa alimenteze, iar unul sau doi au inceput sa comenteze sa ne miscam mai repede :anger: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
si nu cred ca tre sa fiti mai multi de 20..si asa cred ca blocati si traficul. BAFTA! |
9 Attachment(s)
Acum la Timisoara !
|
BINE TIMIŞOARA !!!! :D
|
miscare mare prin Timisoara:oops: Felicitari
|
14 Attachment(s)
In Bucuresti Vineri:
Poze by Daffy |
http://www.caon.ro/la-resita-au-ince...10114-06024745
si resita la inaltime a fost blocat omv triaj si petrom intim , au fost cei cu presa prezenti din partea antena1 , caon , info banat , banat tv , ziarul timp , si multe alte reprezentati din presa scrisa si presa tv...uitativa la galeria foto... |
@johnsonxxl: Eu pot să adaug atât: azi am ieşit cu maşina (aveam cumpărături de făcut) şi am alimentat la o staţie, care nu avea de-a face cu grupul OMV şi Petrom. Voi ţine secretă denumirea ei.
Vânzătorul, auzind de la mine de "protestul cu monezi împotriva Petrom", a încercat să-mi dăruiască un pumn de monezi mici pentru viitoarele acţiuni :) Deci, e cam greu să spună cineva că nu ne bucurăm de susţinere. ~Nautilus |
Quote:
|
Si in Arad a fost televiziunea la protestul nostru.
http://www.infotv.ro/news/15%2017:17...inarie-blocata |
Quote:
Ieri am ramas uimit cand am vazut atitudinea unor oameni prezenti la boicot, se auzeau voci pe acolo ca nu are rost sa mergem ca suntem doar vreo 20 masini si ne facem de ras ... oare ? Eu cred ca ne faceam de ras daca nu semnam condica la benzinarie, mai ales dupa atata tam-tam facut pe forumuri/facebook s.a., unii oameni s-au invoit de la serviciu ca sa ajunga la intalnire, altii si-au amanat anumite iesiri ca sa incercam sa facem ceva si tocmai cei pe care te-ai fi bazat te-au lasat balta ... Asa zis-ul boicot destept pana acum insemna sa boicotam benzinariile macar odata pe saptamana ( sa nu uitam iesirile inainte de revelion, odata la 2 zile ) si dintr-o data boicotul destept s-a transformat in nealimentare .. sau macar nu de la companiile mentionate in posturi anterioare. Consider ca daca intradevar vrem sa facem ceva in tara asta, trebuie sa iesim MACAR odata pe saptamana toata tara si sa boicotam in continuare pana se rezolva ceva. |
Quote:
|
Quote:
Emilian Default Re: Boicot Benzinărie "se vorbeste" ca incidentul de la OMV nu a fost unul intamplator ________________ andrei:)'s Avatar Default Re: Boicot Benzinărie la petrom in pod de piatra, un tip cu un opel corsa a inceput sa faca figuri ca de ce blocam pompele.. etc. ca suntem in sec 21, si ca legea se face cu pistolul si nu cu pumnul.. iar la omv in bucium a mai venit cu inca o masina cu doi malaci, si au luat la bataie pe un coleg de'al nostru. si ca de obicei politia statea si se uita... ca deh.. romania.. mai departe nu stiu sa iti spun ce s-a intamplat ca am plecat.. http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...cidente~ni6vld DarkDriver Default Re: Boicot Benzinărie Si un articol cu un sambure de adevar http://www.ziaruldeiasi.ro/economic/...ni-foto~ni6vld Cu o mica inadvertenta, Criminales a aplanat conflictul, cei de la rutiera stateau de vorba cu atacatorii, se pare ca se cunosteau. _______________ mai vrei dovezi colegu iti mai dau asa ca au dreptate toti sau dat deoparte am fost singuru care sa bagat si jandarmii si politaii de abia asteptau sa dam in ei ca ne luau pe toti si culmea culmilor de fata cu tota lumea un politist ne ea in ris si ne zice da e prietenul meu si ce e cu asta si omu daduse noroc cu politistii si cu jandarmii si au stat vreo 5 min de vorba cu toti si dupa aia cei trei au trecut strada si sau luat de colegul nostru am fost instigati la violenta dar nu am raspuns cu violenta si pe linga toate astea inca un coleg de al nostru a fost agresat in trafic de un fiat ducato alb urmarit si alergat dupa ce se despartise de noi asa ca nu ai cu cine dupa incident toti sau despartit pe mine si inca un prieten am fost urmariti de cei de la rutiera si de jandarmerie asa ca cu cine eu ma am pe mine si numai in mine am incredere dar ceilanti ????????? mam bagat pt ei si .... se baga vreo data pentru mine ? nu vb frate daca nu stii despre ce e vb .... vb in nestire de cauza .... sunt eu si inca 1 care in caz de ceva ne punem spate in spate si acolo murim restu cred ca o iau la fuga nu cred eu am sa fac ceia ce am de facut incontinuare sustin si solidarizez cu voi ori cind si la ori ce ora |
criminales, vezi ca este functia de multi -quote
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:00. |
|
- Copyright 2026 4Tuning