![]() |
Re: Cafeneaua oneştenilor
Sa fie sambata si vin.
|
pai sambata vreau sa fie sa poata veni si Sebi....si apoi sa ramana peste noapte la mine si sa facem ceva frumos sambata seara
|
De acord cu voi.In ultimul timp intalniri in Onesti sau facut in fiecare sambata si am vorbit cu Laurentiu si el va veni cu Ticosaurul sambata viitoare pe 18 iulie , duminica cativa membri CTR plecand la Targu Secuiesc.
|
ramane ori pe 18 sa ne vedem...ori weekend`ul urmator...macar sa ne adunam mai multi...
|
pun aici un demo cu tico de pe vremea cand avea difu` vechi pe masina https://www.youtube.com/watch?v=5BWVCxrqB6k
|
Gata ??? Din cati useri eram...hia mah! care mai sunteti...???
|
pai eu sunt pe aici....:)
|
da...si eu... dar degeaba.
|
:lol::lol::lol:propun inchiderea topicului:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
as vrea sa stiu si yo care mai este in clubul onestean.................sambata am fost doar 2 la intrunire iar la tg-secuiesc am fost doar cu ftu
acum ceva ani eram o groaza acum mai suntem doar 3 sau 4 ? |
atunci era odata demult :(
|
Quote:
Onestiul va participa cu cateva masini(Vectra A 2000cm-150 cp,Bora 1.9 TDI +soft-120 CP,Audi A4 176 Cp 4motion,Clio 1.2 16V-75 cp,Golf 3 1,8-90CP,Passat-131 CP,Golf 3 1.4,Cielo 1.5 16V-90 CP,Bora 1.9 TDI -90 CP+poate inca cateva) Eu zic ca e un moment bun de a ne intalni toate cele 3 filiale la un loc (Baia MAre Bucuresti Onesti)...asa ca astept niste raspusuri la propunerea mea." https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/6...rs/page-7.html Nu stiu ce s-a intamplat...nici nu vreau sa stiu, dar...nah...In cazul meu...am depins de salariu. Cum abia ieri 22 iulie am luat salariul, am zis pas la participarea la acest event. |
1 Attachment(s)
|
alin....ma faci sa ma repet. bag @#$%-n romania si ma mut la galati !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning