Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Opel tuning (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning.html)
-   -   Club Astra Bertone (https://forum.4tuning.ro/136-opel-tuning/21370-club-astra-bertone.html)

gabi_bertone 16-03-09 10:49

Re: Club astra bertone

Am fost si eu, dar nu am mai avut cum sa ma dau.
Cursele s-au terminat prea repede.
Cei de la organizare si-au batut joc de toti!:evil:

sezione91_blue 16-03-09 10:56

daca este masina care cred eu...am cateva poze..o s ale postez putin mai tarziu...:D

Florinike 16-03-09 11:18

Pai am dat cateva ture cu accelerometrul doar pentru a vedea cum merge insa din 2 incercari am scos 7.4 cu 3 persoane in masina si la aproximativ 8 grade si 15.13 pe 400m. Ramane doar sa prind o zi mai calduroasa pentru ca aderenta la rece cu Eagle F1 e varza.

stelian huha 16-03-09 11:24

@ Shory,@GIGI_x,@AME,@NRV
oare am luat niste radare la intoarcere?
ati intrat p centura la intrarea in Bucuresti?
Shorty cum facem sa-ti trimit pozele si filmarile care le am,sa mai faci un montaj d ala ?

gigi_x 16-03-09 13:47

Cand am plecat din bucuresti am trecut pe langa 2 opc-uri albastre si un gtc alb, mai tarziu au ajuns 1 opc AUF si gtc RUF parca. Bertone erau intr.o parcare pe marginea drumului (noi) la vreo 2oom de linia de finish. A fost interesant ca am tras o plimbare ca n.am ajuns pe acolo niciodata....cursele in schimb:pelvic_th
@stelian:nu cred ca am mai luat radare,am dat in ea da m.am mai linistit dupa cateva damburi la intoarcere. Eu si ame24 am intrat pe centura, Shorty a tras capota pe el si s.a asezat in aglomeratie in militari :D. Vreau si eu pozele

stelian huha 16-03-09 14:24

@ GIGI_X - da-mi ID-ul tau

gigi_x 16-03-09 15:51

gigix_2006

ame24 16-03-09 16:53

Sigur nu am luat radare steliane :D...nu le-am alergat prea mult plus k pe autostrada nu sunt dalea fixe..dk era sa fi fost erau mobile si le dedecta shory sau varu :P

ShortyME 16-03-09 21:15

15 Attachment(s)
Salut !

Stati linistiti ca nu am luat radare chiar nu ma asteptam sa fie asa putine dar bine ca a fost asa. Si radare fixe nu exista pe traseul asta.
Oricum tare faza cu OPC-ul ala cu motorul in aburi :D...tehnologia asta. Eu vorbesc care am mers decapotat pana la Pitesti si la Pitesti am cam facut turturi la maini ca ea rezista ce rezista dar cand ii dai 120-130 nu prea mai rezista :D
@ Stelian - da astept sa ne intalnim odata pe messenger sa imi dai filmuletele pe care le ai sa facem unul mai mare :D Eu momentan le tin pe alea care le am ca sa imi vina si cele de la tine sa apar si eu pe acolo sa ma vad si eu.8)

Intr-adevar sunteti niste fericiti AME24 si gigix ca stati in zona aceea ca eu de la militari am mai facut o ora pana la gara de nord lejer dar fiindca aveam ceva treaba m-am simtit ca intr-o zii de munca :D
Si dupa atatea pareri de rau si critici legate de organizarea acetei minunate curse, indreptatite de altfel, pot sa spun ca e frumos in Banie :rolleyes2

Sezione91_blue - am inteles ca te-a sunat Radu care a ajuns de sambata in Craiova, dar ai fost cam ocupat. Aveti ceva Bertoane pe acolo ca am vazut si cabrio si coupe-uri dragutze.
Uite si ceva poze, filmuletzul mai dureaza ceva ca mai am de strans materiale :D

Am auzit ca Elspa a patit ceva la masina cu niste cabluri care au luat foc, din pacate. Nimic prea grav doar ca masina a fost adusa pe platforma.

crystip84 16-03-09 22:26

salut ,
e cineva pe aici pe forum cu 2.0 t cu turbina schimbata , adik cu turbina de opc? as vrea sa-mi cumpar si eu una dar vroiam sa vad niste pareri si eventual poate reusesc sa vad o bertone cum trage, ce presiune face turbina de opc? oare opc-ul de 240 de cp ce fel de intercooler are? e mai mare decat cel al nostru, z20ler stiu sigur ca il are la fel ...

b-power 17-03-09 09:12

M-a luat pe mine radaru la intoarcere in localitate, cu 72 km/h, dar mi-a trecut 62 km/h ca sa iau o amenda mai mica, plus atentionare de rovinieta:D

stelian huha 17-03-09 10:42

@ b-power - in ce localitate te-a luat?

b-power 17-03-09 11:55

chiar nu mai stiu..o sa ma uit pe amenda si o sa-ti spun, au stat dupa curba, cand am coborat un deal am intrat in localitate si stateau chiar acolo cu un vento albastru inchis:-)

emy_4ever 17-03-09 15:28

nu stiti cat ar costa o turbina la 2.0 turbo?

elspa 17-03-09 15:54

Quote:

Originally Posted by ShortyME (Post 2154308)
Salut !

Stati linistiti ca nu am luat radare chiar nu ma asteptam sa fie asa putine dar bine ca a fost asa. Si radare fixe nu exista pe traseul asta.
Oricum tare faza cu OPC-ul ala cu motorul in aburi :D...tehnologia asta. Eu vorbesc care am mers decapotat pana la Pitesti si la Pitesti am cam facut turturi la maini ca ea rezista ce rezista dar cand ii dai 120-130 nu prea mai rezista :D
@ Stelian - da astept sa ne intalnim odata pe messenger sa imi dai filmuletele pe care le ai sa facem unul mai mare :D Eu momentan le tin pe alea care le am ca sa imi vina si cele de la tine sa apar si eu pe acolo sa ma vad si eu.8)

Intr-adevar sunteti niste fericiti AME24 si gigix ca stati in zona aceea ca eu de la militari am mai facut o ora pana la gara de nord lejer dar fiindca aveam ceva treaba m-am simtit ca intr-o zii de munca :D
Si dupa atatea pareri de rau si critici legate de organizarea acetei minunate curse, indreptatite de altfel, pot sa spun ca e frumos in Banie :rolleyes2

Sezione91_blue - am inteles ca te-a sunat Radu care a ajuns de sambata in Craiova, dar ai fost cam ocupat. Aveti ceva Bertoane pe acolo ca am vazut si cabrio si coupe-uri dragutze.
Uite si ceva poze, filmuletzul mai dureaza ceva ca mai am de strans materiale :D

Am auzit ca Elspa a patit ceva la masina cu niste cabluri care au luat foc, din pacate. Nimic prea grav doar ca masina a fost adusa pe platforma.

man nu am patit nimic :)...poate alt subaru :)...I'm still alive :)

am vazut caravana de bertoane, toate frumoase si curatele...aratau foarte bine...ma lovise nostalgia

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning