Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

florin_cars 16-04-07 13:31

re: Club Ford Capri

ahaa..deci se prinde de suportul butuc de la capra..asa mai merge..:-p

zolley 16-04-07 18:25

Mersi frumos baieti pt. informatie !!:)))

Silencer Power 16-04-07 19:13

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 851176)
bv Radu. ai gasit la set de 6 pistoane ? spune si tu cva preturi cu tot cu transport... la cat te-au dus.

multa bafta.:!:

Pai cu tot cu transport si comisionul perceput de Western Union am platit 166 dolari = 122 euro (pistoane + segmenti)

sastra 16-04-07 19:40

Va rog ajutati-ma si pe mine.Cat mar ajunge o pereche de faruri rotunde mk1 (stanga+dreapta) si o capota spate, codrin stie despre cei vb.

florin_cars 16-04-07 19:44

in primul rand scump..incat dk nu ai de gand sa-ti Restaurezi masina, mai bine pui de ursuletz..sau altele ce ti se par interesante:wink:

zolley 16-04-07 19:57

7 Attachment(s)
Stie cumva cineva un Capri mk1 de dezmembrat prin zona de VEST a tari??????

florin_cars 16-04-07 20:02

stiu unul rasturnat in TM..dar nu se vinde..k il cumparam demult :(
sta intr-un garaj..dupa ce a fost tot refacut, vopsit...si dat peste cap intr-o curba de 90 grade..la 90km/h :oops:
nimeni n-a patit nimic...centurile erau in functiune, amandoi pasageri au scapat cu una, doua zgarieturi.>>>> CAPRA E SOLIDA :D :lol:

sastra 16-04-07 20:10

2 Attachment(s)
N-am cum dupa cum vezi e VARZA, si farurile vreau sa le schimb k astea nus ale ei.

zolley 16-04-07 20:27

10 Attachment(s)
:lol: Stiu Florin cu baiatul acela am adus Capra pe cite stiu !!:D si va mau dau inca citeva pozeeeeeeeeee :dance: sper ca o sa va placa !!!!! si va rog mai puneti si voi daca aveti ceva fain ;) :suspiciou

florin_cars 16-04-07 20:34

Quote:

Originally Posted by sastra (Post 854987)
N-am cum dupa cum vezi e VARZA, si farurile vreau sa le schimb k astea nus ale ei.

pai atunci de ce vrei faruri de MK I..knd de fapt vrei de MK III? :oops:

a ta nu e MK II? alea aveau faruri dreptunghiulare..bine..poate nu astea ce le ai tu..dar asemanatoare

florin_cars 16-04-07 20:39

Quote:

Originally Posted by zolley (Post 855009)
:lol: Stiu Florin cu baiatul acela am adus Capra pe cite stiu !!:D si va mau dau inca citeva pozeeeeeeeeee :dance: sper ca o sa va placa !!!!!

da..chiar....am uitat :lol: :lol:

mai zolley, ne innebunesti cu pozele astea, faine Caprele 8)

Capra verde-fistic:oops: :lol: cu bull-bar sunt aproape sigur k e un V8 Perana dupa cum arata :twisted: :twisted:

codrin44 16-04-07 21:41

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 854178)
poze./..................

astea-s aur..pozele. si ca sa va fac in ciuda am sa-mi iau etriere(cu parghie ptr, frana de mana) exact ca-n poza. si de pe sierra.... sic

cv-03-btf 16-04-07 22:01

faruri...se potrrivesc de bmw..... alea rotunde.. si se mai gasesc pe ici pe colo..numai ca trebuie refacut tot sistemul de prindere....azi pus sina electrica sus.. merge beton...numai sa vad de unde mai fac rost de una......
in aschimb ma chinui cu sistemul de stergatoare de parbriz.... intre cele 2 modele nu se potriveste mai nimic.. trebuie modificate la greu....man..!!! nici o bancheta de mk1..sau eventual cotiere de la mk2/3..???

florin_cars 16-04-07 23:02

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 855213)
....azi pus sina electrica sus.. merge beton...numai sa vad de unde mai fac rost de una......

spune si tu sina electrica de la scaun..k asta tot modifici de ceva vreme :D ..k poate crede lumea ca-ti construiesti tramvai si tradezi capra :lol: :lol:

ah..si pune si tu poze..si explica sistemul...sa intelegem si noi ce si cum se mestereste la sinele de Granada..cu motorase de Boing..Boing :oops::lol:

zolley 17-04-07 18:50

2 Attachment(s)
Cumpar o bucata geanta Ford Capri MK 1 R 13 modelul din poza !!!

All times are GMT +2. The time now is 08:38.

- Copyright 2026 4Tuning