![]() |
|
re: Club Ford Capri
ahaa..deci se prinde de suportul butuc de la capra..asa mai merge..:-p
|
Mersi frumos baieti pt. informatie !!:)))
|
Quote:
|
Va rog ajutati-ma si pe mine.Cat mar ajunge o pereche de faruri rotunde mk1 (stanga+dreapta) si o capota spate, codrin stie despre cei vb.
|
in primul rand scump..incat dk nu ai de gand sa-ti Restaurezi masina, mai bine pui de ursuletz..sau altele ce ti se par interesante:wink:
|
7 Attachment(s)
Stie cumva cineva un Capri mk1 de dezmembrat prin zona de VEST a tari??????
|
stiu unul rasturnat in TM..dar nu se vinde..k il cumparam demult :(
sta intr-un garaj..dupa ce a fost tot refacut, vopsit...si dat peste cap intr-o curba de 90 grade..la 90km/h :oops: nimeni n-a patit nimic...centurile erau in functiune, amandoi pasageri au scapat cu una, doua zgarieturi.>>>> CAPRA E SOLIDA :D :lol: |
2 Attachment(s)
N-am cum dupa cum vezi e VARZA, si farurile vreau sa le schimb k astea nus ale ei.
|
10 Attachment(s)
:lol: Stiu Florin cu baiatul acela am adus Capra pe cite stiu !!:D si va mau dau inca citeva pozeeeeeeeeee :dance: sper ca o sa va placa !!!!! si va rog mai puneti si voi daca aveti ceva fain ;) :suspiciou
|
Quote:
a ta nu e MK II? alea aveau faruri dreptunghiulare..bine..poate nu astea ce le ai tu..dar asemanatoare |
Quote:
mai zolley, ne innebunesti cu pozele astea, faine Caprele 8) Capra verde-fistic:oops: :lol: cu bull-bar sunt aproape sigur k e un V8 Perana dupa cum arata :twisted: :twisted: |
Quote:
|
faruri...se potrrivesc de bmw..... alea rotunde.. si se mai gasesc pe ici pe colo..numai ca trebuie refacut tot sistemul de prindere....azi pus sina electrica sus.. merge beton...numai sa vad de unde mai fac rost de una......
in aschimb ma chinui cu sistemul de stergatoare de parbriz.... intre cele 2 modele nu se potriveste mai nimic.. trebuie modificate la greu....man..!!! nici o bancheta de mk1..sau eventual cotiere de la mk2/3..??? |
Quote:
ah..si pune si tu poze..si explica sistemul...sa intelegem si noi ce si cum se mestereste la sinele de Granada..cu motorase de Boing..Boing :oops::lol: |
2 Attachment(s)
Cumpar o bucata geanta Ford Capri MK 1 R 13 modelul din poza !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning