![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
baaa.....asa ne-am inteles ?:P nasoala poza aia..mai ales ca e facuta cu tel tau..oribil..off...treb sa facem alta ca sa o inlocuim...asta pt fete:D si restu..;;;)
|
Care are telu nasol :)))) ...pe al meu nu lam reparat d 2 ori ...din cate jtiu eu :)) ...oricum ...ne intelegem bine ..zic eu :P ....aici ...e altfel comunitatea noastra :D...sper k si in celelalte orase ...sa nu aveam incidente ....
|
concluzia...luati exemplu de la noi? vreti retea?:D fii deschis..tu insuti, ajutati prietenii la greu, prietenii pe primul loc...mult respect..
Bafta |
aaa....si sa nu uitam ...Mult Crazy Stuff....nu enumeram incidentele :weee: :yikes: ...oricum ...Andrei :hug: ....si lu Nitrosu ...:wave: :hug: ...da vad k el intra mai rar ..
|
noroc ca e cafenea si putem vb mai orice p aici:P incidente? eu inca nu am avut pana acuma :P Crazy Stuff :P....... dam meditatii...cine doreste? eu is casier..il angajez l Low :D
|
500 d mii ora...fara benzin ....care se anuntza...
Anuntz ...inainte d inceperea orelor ...avetzi grija sa aveti toate actele necesare : buletin , asigurare pe viatza , etc... si toate aprobarile necesare : d la primarie . medic , mama , tata , bunica etc . si sa nu uitati sa Il contatctati pe Dumnezeu ...sau ...pe cel d jos :twisted: ...pt o eventuala rezervare :weee: |
Quote:
Am si eu o curiozitate: cu cat timp in urma e facuta poza aia; ca aveti niste mutritze asa de "ingenue":baby: :baby: :baby: ... |
3 Attachment(s)
Prefer sa nu se afle k a fost data d 29 ianuarie 2007 :lol: .... da ce sa ii faci ....telu meu e najpa :P si aici poze ....care sa dovedeask abilitatile noastre d fotomodele ...sa nu cumva sa ne pierdem din farmec :lol: si o poza cu La Nijto... :lol: si Don Huanu ala :p
|
atata te mai lauzi cu pozele alea..of of..copil ce esti in poza:P las ca vom face alte poze data viitoare si sa ne aratam adevarata fatza ca ne facem d ras:P
|
Ce nuti convine ...? :lol: te postez aici ....sa te vada fumeile ...si u faci gat ...
|
pai fa reclama buna dak tot vrei sa-mi faci:P ia vezi..poate iei masuri ;) ma bazez p tine brother!
|
1 Attachment(s)
hai ca ma laud singurel.. uite, in poza asta am iesit mai bine :D sa te sfatuiesti cu mine de acuma;)
|
Tiam mai zis si pe hi 5 si iti mai zic si aici ...nu mai trage d volanu ala ...de ce ..? 1) ai sa ramai cu el in mana
2) strimbi coloana de directie ... aaaa si 3 ) dak te lasi prea tare peo parte ...sar putea sa rastorni masina :hahano: |
Punctele 1;2;3 !
LOL :);) |
Quote:
si nu se rastoarna :P asta o stii si tu... >:P |
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |
- Copyright 2026 4Tuning