Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Crazy Drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers.html)
-   -   cafeneaua membrilor crazy drivers (https://forum.4tuning.ro/94-crazy-drivers/15087-cafeneaua-membrilor-crazy-drivers.html)

PoToS 13-02-07 11:16

Re: cafeneaua membrilor crazy drivers

baaa.....asa ne-am inteles ?:P nasoala poza aia..mai ales ca e facuta cu tel tau..oribil..off...treb sa facem alta ca sa o inlocuim...asta pt fete:D si restu..;;;)

Low_Ridah 13-02-07 11:18

Care are telu nasol :)))) ...pe al meu nu lam reparat d 2 ori ...din cate jtiu eu :)) ...oricum ...ne intelegem bine ..zic eu :P ....aici ...e altfel comunitatea noastra :D...sper k si in celelalte orase ...sa nu aveam incidente ....

PoToS 13-02-07 11:23

concluzia...luati exemplu de la noi? vreti retea?:D fii deschis..tu insuti, ajutati prietenii la greu, prietenii pe primul loc...mult respect..
Bafta

Low_Ridah 13-02-07 11:45

aaa....si sa nu uitam ...Mult Crazy Stuff....nu enumeram incidentele :weee: :yikes: ...oricum ...Andrei :hug: ....si lu Nitrosu ...:wave: :hug: ...da vad k el intra mai rar ..

PoToS 13-02-07 11:47

noroc ca e cafenea si putem vb mai orice p aici:P incidente? eu inca nu am avut pana acuma :P Crazy Stuff :P....... dam meditatii...cine doreste? eu is casier..il angajez l Low :D

Low_Ridah 13-02-07 11:55

500 d mii ora...fara benzin ....care se anuntza...

Anuntz ...inainte d inceperea orelor ...avetzi grija sa aveti toate actele necesare : buletin , asigurare pe viatza , etc... si toate aprobarile necesare : d la primarie . medic , mama , tata , bunica etc . si sa nu uitati sa Il contatctati pe Dumnezeu ...sau ...pe cel d jos :twisted: ...pt o eventuala rezervare :weee:

KillerB 13-02-07 17:33

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 747037)
Sper k fetele sa nu intre pe aici ...am iesit toti cam najpa in poza asta :))

S-ar parea ca n-aveti noroc:D , mai intra si fete pe forum...

Am si eu o curiozitate: cu cat timp in urma e facuta poza aia; ca aveti niste mutritze asa de "ingenue":baby: :baby: :baby: ...

Low_Ridah 13-02-07 19:09

3 Attachment(s)
Prefer sa nu se afle k a fost data d 29 ianuarie 2007 :lol: .... da ce sa ii faci ....telu meu e najpa :P si aici poze ....care sa dovedeask abilitatile noastre d fotomodele ...sa nu cumva sa ne pierdem din farmec :lol: si o poza cu La Nijto... :lol: si Don Huanu ala :p

PoToS 13-02-07 21:18

atata te mai lauzi cu pozele alea..of of..copil ce esti in poza:P las ca vom face alte poze data viitoare si sa ne aratam adevarata fatza ca ne facem d ras:P

Low_Ridah 13-02-07 21:42

Ce nuti convine ...? :lol: te postez aici ....sa te vada fumeile ...si u faci gat ...

PoToS 13-02-07 22:15

pai fa reclama buna dak tot vrei sa-mi faci:P ia vezi..poate iei masuri ;) ma bazez p tine brother!

PoToS 13-02-07 22:20

1 Attachment(s)
hai ca ma laud singurel.. uite, in poza asta am iesit mai bine :D sa te sfatuiesti cu mine de acuma;)

Low_Ridah 13-02-07 23:30

Tiam mai zis si pe hi 5 si iti mai zic si aici ...nu mai trage d volanu ala ...de ce ..? 1) ai sa ramai cu el in mana
2) strimbi coloana de directie ...

aaaa si 3 ) dak te lasi prea tare peo parte ...sar putea sa rastorni masina :hahano:

GMan 13-02-07 23:44

Punctele 1;2;3 !

LOL :);)

PoToS 14-02-07 21:39

Quote:

Originally Posted by Low_Ridah (Post 748627)
Tiam mai zis si pe hi 5 si iti mai zic si aici ...nu mai trage d volanu ala ...de ce ..? 1) ai sa ramai cu el in mana
2) strimbi coloana de directie ...

aaaa si 3 ) dak te lasi prea tare peo parte ...sar putea sa rastorni masina :hahano:

ha`ha..verry funny >:P...defapt ma tineam d volan ca turam si se scutura masina si doar nu vroiai sa cad:P
si nu se rastoarna :P asta o stii si tu... >:P

All times are GMT +2. The time now is 04:24.

- Copyright 2026 4Tuning