![]() |
Re: discutii Satu Mare
Dumnezeu sa va dea
un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!! Paste Fericit!!! |
daca stie careva pe undeva un fiat polsky 126 sau un fiat 850 de vanzare sau abandonat il rog sa ma anunte
|
imi cer scuze ca postez aici, nu am gasit un thread pt astfel de evenimente pe sectiunea SM, si anume:
In perioada 22-23 mai 2010 va avea loc o intalnire regionala pe zona Ardeal, a posesorilor / pasionatilor de marca Audi. Intalnirea este pusa la cale de membrii Clubului Audi si se afla editia a doua. Locul evenimentului este Tg. Mures. Pentru a nu polua acest thread, in continuare va rog sa urmariti celelalte discutii si detalii, pe intregul thread de pe forum, sau AICI. Pentru alte intrebari: 0748684483. video: Intalnirea Club Audi pe zona Ardeal din 2009 |
Quote:
|
Quote:
|
ma intereseaza o statie de receptie cum au tiristi ..astept pm
|
Quote:
|
care ma ajuta si pe mine cu o harta din satu mare in arad ? prin ungaria ca prin romaina e stricat drumul si iti ia o vesnicie pana in arad...
mc |
Am auzit niste svonuri cum ca s-ar organiza un eveniment in satu-mare puteti sa imi oferiti mai multe detali??
Multumesc anticipat. |
Este Opel DragRacing pe aeroportul din SatuMare in zilele de 3-4 iulie. Anul trecut a fost Chevrolet DragRacing dar anul acesta sponsorul principal e OPEL.
|
Mai multe informatii:
http://www.opel.drag racing.ro http://365hp.forumer.ro/autosport-sa...3julie-t37.htm Si in curind in principal numai aici pe 4tuning.ro |
köszönom frumos :D
Un thread pentru el este???;) |
Bun, poate nu postez unde trebuie dar ma intrebam daca la noi in oras, e cineva sau o firma care se ocupa cu Cip tuning sau resoft sau treburi de genul?
Daca da, dati-mi va rog un Pm cu adresa sau macar un numar de telefon. Multumesc, o seara placuta! |
Re: Satu Mare ?
Quote:
|
Re: Satu Mare ?
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning