![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by malosc View Post Eu zic sa iti cauti o masina noua de care sa te indragostesti si iti trece dorul de fosta iubita...si fi cat mai indiferent dak vrei sa o uiti! Quote: Am incercat...nu functioneaza.... Sa stii ca nu functioneaza, chiar daca e masina visurilor tale, chiar daca e o masina cu "suflet", nu merge ......ca nu poate sa iti ofere alintarea, mangaierea, palpitatiile pe care ti le ofera o femeie, oricat de "petrolhead" ai fi.... dar ajuta :D Acum, cum sa zic, m-am despartit si eu de o fata, prima iubire, acum cateva luni printr-o cearta prosteasca si foarte dramatica, dar chiar daca nu a fost cea mai lunga relatie a mea, a fost cea mai pasionala ....si ea deja are pe altcineva, ma cam uraste......si i-am sters numerele de telefon, id de mess, mail, tot......dar dupa toate astea tot imi mai aduc aminte de ea cand trec printr-un loc pe unde am fost cu ea, fac ce am facut cu ea , o gramada de lucruri imi aduc aminte de ea si nu o mai iubesc dar a ramas in mintea mea........... Dar timpul trece si usor, usor o uit dar nu de tot....... si nici nu cred ca e posibil ca amintirile sunt normale, nu ....? Deci, ar trebui sa nu mai incercam sa o / il uitam, ci doar sa ne obisnuim cu ideea ca nu mai e langa tine ..... Dar o sa fie altcineva langa tine...... |
aici intervien problema timpului si a persoanei care vine langa tine
daca este mai buna o uiti .. daca este mai " proasta " o apreciezi ami mult pe fosta ;) |
Asa e....dar accepti cu greu pe cineva mai "prost" decat fostul partener
|
accepti .. incepi faci comparatie si apoi iti dai seama ca fostul / fosta era ami buna si cazi in butoiul cu melancolie :D
|
Quote:
|
Quote:
ei spuneau ca exista oameni simpli cu 3 inimi - una pentru familie, una pentru iubita, una pentru viata si oameni cu 7 inimi, clasa superioara. Cei cu sapte aveau toate cele trei dinainte, dar acestia, datorita multitudinii de interese pasiuni etc. aveau nevoie de mai multe, cate una pentru fiecare lucru, fiinta sau orice altceva. Ei, cei cu 3 inimi, in momentul cand erau 'raniti' - nu isi mai reveneau niciodata pentru ca dedicau aceste inimi cu totul. In schimb, cei cu 7 isi inchideau oricare dintre inimile ranite si mergeau mai departe. Ce vroiam sa spun prin povestioara asta: cel mai bine este sa inchidem inima, sertarasul sufletului atins de acea persoana, sa nu facem comparatii si sa deschidem o alta neatinsa pregatita pentru nou... |
aici nu am decat o replica! "usor de zis, mai greu de facut" sau teoria ca teoria, practica ne omoara". daca ai iubit-o cu adevarat nu o sa o uiti niciodata. fiecare om e unic in felul lui. nu e bine sa compari pe actuala cu fosta. in primul rau iti faci tie rau apoi ei. pentru ca fara sa vrei si sa coenstizezi o sa incerci sa o schimbi, sa o schimbi in fosta. poate reusesti, poate nu. si cand nu ai reusit..cauti alta si o faci pe actuala sa sufere. nu e bine...
|
offf .. am avut o discutie de curand cu un tovaras .. la un momentdat dragostea dispare .. intervine obishnuinta ... aia ne omoara ;)
NEEXT |
Bai.... ma dispera fata asta....ne-am despartit...lalala.....am sters tot ce aveam cu ea...tot....incerc sa nu ma mai gandesc la ea.....si acu in lasa un offline: ca sper ca ti-au trecut nebuniile(adik m-am certat cu ea ca s-a dus la altu......ce plm, nu e normal ?) si ca nu e ea de vina, ca isi aduce aminte doar lucrurile frumoase dintre noi, ca ii pare rau dc am suferit, sincer nu o cred, si ca lasa ca o sa aiba ea grija de mine.... doar eu vad un interes aici?.....
Nici nu stiu daca o urasc sau o mai plac, nus, poate macar ca amici, ca e foarte de treaba dar nu pot sa o iert si nici sa o uit....adica ma mai gandesc la ea din cand in cand...... parca as mai vrea-o inapoi ,dar nu o sa fie niciodata ca inainte, poate o vreau doar ca sa ma razbun, habar n-am.....eu imi vad de viata dar cu ea in minte...... cateodata.......cred ca mai bine imi gasesc pe altcineva .... |
Ai zis bine: mai bine iti vezi mai departe de viata, ca nu e capat de drum si ai doar 18 ani.
Meet more women, bang 'em... si dupa aia o sa iti pice una cu tronc. :) Sau sa pice chiar prima cu tronc. Cat despre tipa, acum poate incerca sa vada ce simti pentru ea ca sa stie ce face in caz ca nu iese treaba bine cu tipul cu care s-a combinat. O rugaminte am insa. Incearca sa folosesti anumite semne de punctuatie pentru ca unele din ideile tale s-au inteles destul de greu. |
te-a insealt cu altu .. adios .. poate ala nu a tavalit-o bine si a zis lasa mai stau cu papagalu asta pana cand gasesc pe unu care sa ma calce de sa-mi sara penele .. si incerere .. ca asa sunt femeile daca da peste unu care o bubuie mai bine te uita ...
treci peste ti-a facut-o odata ti-o face si a doua oara sincer nu merita sa ramai cu ea aia nue femeie scuze ca iti spune o carpa .. o iau unu se sterge cu ea .. o ia altu se sterge cu ea si apoi ti-o arunca tie fii barbat ... da-i cu vaselina pe talpi si fai un vant |
Mersi de sfaturi si....NEXT !!!
|
trust me e mai bine eu unu nu as putea sa o accept stiind ca a fost numai a mea si ca s-a dus cu altu .. never ever ...
mergi intr-un club si ai sa vezi cate fete sunt ... te saturi ... si stai calm ca ceva ceva pica ... eu ma distrez mereu .. si tine minte ceva .. femeile sunt foarte naive .. pica imediat cu vrajeala si minciuni ... o citesti si vezi cum si ce ii place .. faci cum ii place .. dupa ce ti-ai facut treaba ... alta .. si tot asa cand vezi una care merita .. ;) tine-o .. cum incepe sa faca figuri da-i viteza ... nu te arunca sa pui suflet .. ca dupa aia iar incepi sa behai dupa ea .... e cel mai bine ... ti-o spune stan patitu .. :)) ai 18 ani .. viata acum incepe ... asta e .. a fost prima dragoste .. bla bla nu se uita .. dar se trece peste ;) .. esti barbat ... go 4 it ... ai un avantaj daca iesi cu una in fiecare zii .. lumea zice ca esti bagabont .. ea daac iese cu altu in fiecare seara e ... vazuta altfel nu zic cum .. ptr ca asa e lumea .. ;) capu sus ca trece .. fiecare am avut asa ceva in viatza .. viatza ne-o trage cel putin odata .. bucura-te ca esti fericit , esti sanatos , esti intreg , te duce capu , ca ai parinti , prieteni ... restu se cumpara .. inclusiv femeile .. toate lucrurile au un pret pe lumea asta .. unele se vand ieftin .. pe un suc .. un tricou .. un parfum .. o masa in oras ... dar sunt si unele care se tin mai greu .. ;) dar si alea cedeaza ;) |
Quote:
Chiar si pe un pachet de tigari ... trust me :lol::lol::lol: Bune sfaturi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
- Copyright 2026 4Tuning