![]() |
Re: Diverse poze/filme
Quote:
|
Bravo BLS-ule.
Ai zis o vorba mare. Ciudat la mintea ta, dar cateodata chiar gandesti! ;) |
bineinteles ca o sa mergem...parca vad...ne gasim la hipodrom.....plecam in coloana ...banda 1 trecem de postul de control...militia beleste ochii la coloana de masini...si apoi ...vine padurea de la romanesti........
restul il stiti......:) |
Da... cum spuneam eu mai demult...
Se va intampla inevitabilul. Inferioara Tata!!! :peace: |
cat am asteptat oradenii la paralelea!!!!
cap de coloana,in fatza unor masini care erau expozante la 4tuning days era un matiz... sa nu mai zic de asa zisa liniutza fake pe care am mimat-o cu tipul cu nissanul biturbo....:) in plin centru la semafor:):) doamne ce se mai uita lumea... ce vremuri...atunci mai exista totusi putzin respect,acum:(.... |
asta imi aduce aminte de o vorba sincera si cat se poate de corecta ce ne serveste ca sursa de inspiratie pt viitor..cu toate ca este banala simplitatea de care dovada este uluitoare : " da` aragazu` si du-te dreacu`"
|
Quote:
cred ca in aceea perioada era cea mai unita comunitate..... |
Quote:
imi placea atmosfera de atunci,chiar daca masini nu erau cine stie ce,atmosfera facea totul;) |
O sa discutam la intalnire de posibilele viitoare intalniri ale comunitatii.
Chiar daca multi dintre noi iesim in fiecare seara pe strazi si ne intalnim, putem sa facem o intalnire cel putin la doua saptamani cu totii. |
|
Mama,daca incepetzi sa "traitzi" din amintiri nu e bine....vara asta o sa o ardem dubios, ca pe vremurile :)) :D :D
|
22 Attachment(s)
recent intors din Austria,am fost la Salzbourg si am vazut un muzeu pe care sunt convins ca 99% din cei de aici isi doresc sa il vada...ce fel de muzeu? unul numai cu "exemplare rare" de bolizi de la Moto GP la avioane si elicoptere de acrobatii,bineinteles F1,nascar,DAKAR-> pe scurt ... Hangar-7 se numeste,chiar pe aeroportul din Salzbourg,intrarea libera!cateva poze de acolo...sper sa va clateasca ochii :p
|
12 Attachment(s)
iar intr-o parcare altele de strada...si mai si ... niste Hummer-ele mititele,un ford micutz...si alte nebunii :-j :X ... ai draq ce masini au!
|
verificai amortizoarele sa vezi daca sunt ok?!
|
https://www.youtube.com/watch?v=zoezY...e=channel_page
nebunu' vs sti racing code:) |
Da ma .. bravo lui .... mie tot nu imi vine sa cred ca ii merge masina lu nebun :lol:
Sti-ul ala nu cred ca e de la Racing Code :rolleyes2 |
Quote:
urma sa se dea cu un r8 dar au incheiat astia cursa... |
4 Attachment(s)
///////////
/////// |
Quote:
Una peste alta nu pot spune decat felicitarile mele pentru Nebunu, Droopy si Toderica! :peace: Au facut treaba buna azi cu totii. Cat despre Nebunu! Nota 10 Merita tot respectul la cat a muncit la masina asta! Chiar e grava rau :peace: |
felicitari pt ploiesti.....bravo...bravo........
|
Fara cuvinte . felicitari nebunu !!! felicitari droopy !!! felicitari toderica!!!
Vectra e cea mai grava , abia astept saptamana viitoare. unii stiu de ce. vad ca la vectra a prins bine slujba de sambata seara :D appropo vb lu donu : bah prizele de aer zici ca-s nari de bmw :D |
Quote:
|
Quote:
Dupa ce am postat am vb cu nebunu si mi-a zis ca e facuta de racing code :) Oricum , ma bucur ca ii merge ,in sfarsit, masina :D |
Quote:
|
Subaru avea 400 de cai,si este cel negru mat al lui Elspa.
Bravo. |
Mai tineti minte...cine la provocat pe baiatu cu vectra......un 1.9 tdi...un sfert din ponei morti:)))
|
in sfarsit am a reusit si nebunu sa ajunga cu vectra la sa ceva si a facut-o cu brio! Bravo si imi place ca intreaba lumea de unde e vectra aia cati cai are:lol:
|
Dospinoiu Sergiu - Opel Vectra A 204 cp gr. E 0-380m- 11. 1 Sec
Anastasiu Robert - Opel Kadett E 90 cp gr. A 0-380m- 14.81 Sec Toderica Razvan - Opel Astra G 125 cp Gr. B 0-380m- necronometrat a fost bahaos din pctu meu de vedere.. maisni multe mmult mai multe impresii bucurestenii as usual au venit la parada de basini si suferinte ( cobra stie).. daca nu se crea imbulzeazala aia poate iesea frumos.. dar nu aveai cu cine.. datorita ALORA CE SUFEREAU DE EI.. se vede clar cursele nu mai sunt ce erau odata.. pacat!!!! felicitari pt baietzi care neau sustinut.. |
Felicitari, in special pt. "madman", si respect maxim!
|
[QUOTE=DRooPY;2193693]Dospinoi Sergiu - Opel Vectra A 204 cp gr. E 0-380m- 11. 1 Sec
Anastasiu Robert - Opel Kadett E 90 cp gr. A 0-380m- 14.81 Sec Toderica Razvan - Opel Astra G 125 cp Gr. B 0-380m- necronometrat Daca aparea si timpul meu luam si eu grupa..... grupa mea fiind castigata d un SUV :lol:.. ne vedem data viitoare .. bv droopy sa nu mananci din farfuria aia... e trofeu ala :) bv nebunu a tras masina ceva de neimaginat |
[quote=Tod3rik;2194091]
Quote:
felicitari |
felicitari si din cauza mea
|
voi chiar credeti timpii aia??
la Unguri, 11.7 a scos RS6 ala de 700 de cai.... oricum felicitari proprietarului vectrei, trage ff bine...si daca nu a vrut sa se dea cu GTI, (desi s-a vazut ce bine trage aseara, si totusi pleca linistit) poate cand vine o Ibiza o scoate. |
http://www.epitesti.ro/epitesti-video.html
asta e filmat aproape de finish unde se vede si tirul cu remorca care departaja vectra de sti. Bravo pt baieiti !!! |
Quote:
am vb cu el si a spus ca nu refuza nici o cursa atata timp cat va fi ''ceva'' la mijloc;) nu mai vrea sa se dea de dragul de a vedeacum stau altzii cu el,in cadru legal va asteapta pe totzi care doritzi [citat nebunu'] sau cu ceva la mijloc in cadru mai putzin legal:) |
|
|
Quote:
sper ca atunci cand va fi cazu, sa considere ibiza "calificata" sa se dea cu el (unde ibiza in starea actuala e peste starea de atunci cu pejoul..)... daca GTIul era prea low... (desi poate dupa aseara s-a inteles ca nu il chemam pt o masina slaba) daca prin ceva-ul ala intelegeti/i bani.....atunci am impresia ca discutam gresit.... |
Quote:
dupa aceste reguli se va da,iarasi citat nebunu''... |
ti-am spus si aseara...nu ma intereseaza doar "curse"..ci cum stau masinile in accelerare.
oricum, dupa ce montez bucsa ma voi da si de pe loc...dar cum provocarea nu era pt mine, o sa vad ce zice ibiza. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning