![]() |
|
Re: Diverse discutii
Nu iti mai bate capu cu dastia, e cel mai simplu sa dai un simplu ignore si termini discutia fara bataie de cap.Am mai dat si eu de experti dastia de stiu tot cand vine vb de masini.:))
|
nu k de obicei dau ignore .. dar el nujt cine il prostise si ii daduse id-u meu .. crezand ca eu sunt fata .. si d-aia a intrat .. de obicei le dau ignore .. dar ma pliktiseam rau si m-am luat la caterinca cu el :))
|
=))licu mama unde ai dat de asta k vreau si yo un prost dinasta sa rad un pic..... de mult nam mai facut o bashcalie dinaia strong=))))
|
el "m-a agatzat" .. credea ca-s fata si a vrut sa ma ia la ASL :)) ..
|
khalis, erai aseara prin spatele meu prin centru?
de unde vine khalis? |
dap... eu eram.... :twisted: .... creka fuge tare frumos S3-u' ala cand ai unde sa accelerezi....
p.s. sa shtii k nu-i bine sa parchezi in margine akolo.... am parcat laguna akolo shi un prost cu bicicleta cred a intrat direct in portiera fatza-dreapta... so... take care.... :-P |
pai si unde sa o mai las...ca deja am gasit zgarietura pe aripa fata stanga..... o iau cu mine acasa? ca si asa toti care deschid usile le proptesc in masina mea....
da, fuge f bine. |
frumos aseara la brasov . . .
|
Quote:
ca nu te-am vazut;) |
nu am fost , dar ash fii vrut sa fii fost
dar daca nimeni nu zice nimic ... |
pai nu stii ca pietonii sunt tratati mai slectiv ;)
da' in fine ... |
Dar voi unde ati fost aseara?
|
stii f bine ca eu nu am fost cu ei la breaza sau unde au fost ;)
am stat cu aia de pe strada de la mine . . . |
altii au fost la BV aseara :P
si la Buc vineri. |
sau la munte:) pe la gura diham sa vada ursii:D
|
@bogdan:.... shi tu ai fost vineri prin Buc?.... frumos nu?.... lume multa... it was nice..... :twisted:
|
da, am fost dar nu rced ca ne-am vazut. ca eu am fost in alta parte. m-am intalniut tarziu cu cativa din Ploietsi de pe froum.
|
cat de dus tre sa fi sa postezi asemenea anunt :)) https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...m-xx67030.html
|
altul =)))))))) https://www.4tuning.ro/Anunturi-Auto/...i-xx67101.html
|
multumim de sesizari MIN`ule
sunt persoane care nu au ce face :rolleyes2 ... |
Salutare sunt nou pe aici.....am frecventat forumul destul de mult dar doar ca vizitator si acum m`am gandit sa ma si inregistrez..sa fiu cu acte in regula:)
Am si eu o intrebare ...stie careva de unde pot cumpara autocolant litere japoneze ptr masina? |
Tng,am si eu o intrebare,dak vrei sa postezi la bazar tre sa ai cont?k dak e asa dc nu ia nimeni masuri,am vazut loganul de la prostret si am postat la ei pe pagina k e de vanzare,iar firma d tuning a zis k nu e,dupa aceea a mai fost postat d vreo 3 ori fara sa se fi luat masuri :(
|
1. min`ule...dak nu ma inshel ...anunturile astea la plezneala si "kterink" nu au fost validate de moderator dak ai observat:)...
2. distrat inceark aciulea: http://www.*****************/sticker_....php?parent=38 |
da, asa cum a zis si kraven, anunturile le valideaza un moderator,insa mai exista un mic risc ca unele sa nu fie chiar asa sigure
Bun venit Distrat ;) |
dane ai dreptate....dar parerea mea: anunturile de genu` cum a fost cel cu trabantu` n`o sa fie validat in veci...pe knd unu kre a mai strekurat 2-3 minciunele kre nu par asa de mari "gafe" pot scapa....presupun k despre aceste mici riscuri` vorbeai tu` nu`?:)
|
pai sa le dea warn sau ban celor care fac mishto:evil:
|
Audi-ul A5 deja a inceput sa faca furori pe soselele noastre,ieri deja am vazut 2 pe DN1 dar nu am apucat sa le fac poze :(...prea tare masina :D
|
tare si S5...
|
tng, de ce furi mai semnatura?!?!
:P |
bogdane,scoate semnatura aia k ieri credeam k am o ganganie pe monitor si mai spargeam si saracu monitor de pomana,pe bune :))))
|
da....da stiu toti zic la fel...e f tare :)))
gandacelul meu mic mic lool... love u... | | V |
Quote:
can i keep it ? can i ? :mrhappy: |
pai daca tot l-ai furat sa ai grija de el, sa i dai sa manance si sa cresca mare.
|
Fi v-ar semnatura a draq, ca mereu imi vine sa dau cate-o palma in monitor.
|
ma batea gandu sa umplu bara de semnatura cu insecte, dar mi-era teama ca ma dau astia cu insecticid :-)
|
k'n reclama aia.........RAAAAAAAIIIIIDDDDD :twisted:
|
Bogdane...ce inseamna "Boost Controller" ? Ce face? :lol:
|
ce sunt eu mah, wikipedia.com? google? :)))))
egaleaza, echilibreaza sa fie boost egal mereu, fara sa fie spike uri (adica urcari bruste de presiune) in turbina. protejeaza turbina si mentine presiunea constanta. |
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning