Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

GeoMake 13-01-11 20:15

Re: Club CIELO

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3982740)
tu incei masina aia de la coada la cap sau de la mijloc ca eu nu mai inteleg?!(no offence)

eu???eu nu mai am amortizoarele daia vreau altele...:|

promiseland 13-01-11 20:24

am inteles!am intrebat pentru ca am vazut ca te apuci de tuning iar parerea mea ar fi ca dupa ce termini caroseria sa te apuci de celelalte,iar parerea mea pentru un tuning de care vrei tu ai avea nevoie de amortizoare reglabile pe inaltime.alegerea e a ta dar sa nu dai niste bani dupa care sa iti para rau.daca gresesc sa ma corecteze cineva.:-)

GeoMake 13-01-11 20:29

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 3982809)
am inteles!am intrebat pentru ca am vazut ca te apuci de tuning iar parerea mea ar fi ca dupa ce termini caroseria sa te apuci de celelalte,iar parerea mea pentru un tuning de care vrei tu ai avea nevoie de amortizoare reglabile pe inaltime.alegerea e a ta dar sa nu dai niste bani dupa care sa iti para rau.daca gresesc sa ma corecteze cineva.:-)

nu gresesti spui foarte bn dar eu am preferat fixe...am si cele stok pe care le pun iarna...am cv gen " paket " iarna / vara...in fine reglabile nu o sa am posibilitatea sa iau pt ca am altele de facut iar momentan raman la lucruri minore....

clega98 13-01-11 20:36

revin ... cu prezoanele ma ajuta cineva? ...

GeoMake 13-01-11 20:43

Quote:

Originally Posted by clega98 (Post 3982861)

prezoanele ei zic eu....pe ale mele eu am lasat prezoanele masinii...:P195/45/16 caut si cauciuc:)))

Greku`BWJ 13-01-11 21:25

Quote:

Originally Posted by clega98 (Post 3982861)

Iti trebuie prezoane mai lungi sau ce , ca eu n-am inteles ce vrei?
Daca vrei mai lungi cu 5 filete si acelasi pas la filet la fel ca cele de cielo originale , noi te costa in jur de 350-400 ron , iar la dezmembrari in jur de 3-5 ron/prezonul ,si cauti orice prezon dupa bmw pisicuta si iti garantez ca se vor nimerii . la mine a mers si sunt foarte bune !
Bafta

clega98 13-01-11 21:45

[QUOTE=Greku`BWJ;3983093]Iti trebuie prezoane mai lungi sau ce , ca eu n-am inteles ce vrei?
Daca vrei mai lungi cu 5 filete si acelasi pas la filet la fel ca cele de cielo originale , noi te costa in jur de 350-400 ron , iar la dezmembrari in jur de 3-5 ron/prezonul ,si cauti orice prezon dupa bmw pisicuta si iti garantez ca se vor nimerii . la mine a mers si sunt foarte bune !
Bafta[/QUOTE

dezmembrari sigur :) ... ms mult ! la ce dimensiune partea filetata 30 mm?

Quote:

Originally Posted by GeoMake (Post 3982902)
prezoanele ei zic eu....pe ale mele eu am lasat prezoanele masinii...:P195/45/16 caut sho cauciuc:)))

tot 195 45 16 am si eu ... dar nu prea am incredere in prezoanele vechi, in seara asta mi s-a desfacut roata, nu stiu daca cineva a incercat sa-mi fure jantele sau prezoanele sunt prea scurte...

mike-fullspeed 13-01-11 21:56

Quote:

Originally Posted by clega98 (Post 3983175)
tot 195 45 16 am si eu ... dar nu prea am incredere in prezoanele vechi, in seara asta mi s-a desfacut roata, nush daca cineva a incercat sa-mi fure jantele sau prezoanele sunt prea scurte...

de la prezoane... daca iei un demaraj sau dai in bordura pierzi roata.... pune table ceva pana rezolvi.

banzay 13-01-11 22:13

Ia de dacie. Sunt mai lungi si vin la fix. Vazusem la ing3r. Si erau ceva de genu... 3, 4 lei bucata?

Geo_ZGA 14-01-11 10:13

Incercati si voi sa scrieti in romana si nu in messangeriana?

clega98 14-01-11 23:19

am rezolvat problema cu prezoane mai lungi de 30 mm.

angel eyes la ce dimensiuni ? sau ce modele se potrivesc ? ... stima

promiseland 15-01-11 08:03

Din cunostintele mele,angel eyes se pot face pe comanda pentru majoritatea masinilor-modelelor.

dany323bmx 15-01-11 08:34

vezi ca iti poti face singur angel-eye
iti trebuie o bagheta dinaia de jaluzele modelu vechi ,vre-o 2 leduri,o resistenta si chef de munca
cauta pe youtube si gasesti tutoriale

CT97AMD 15-01-11 09:42

Dar nu ai posibilitatea sa faca scurt?

dany323bmx 15-01-11 10:31

pai masoara diametru de la fac si face cercu marimea aia
cauta pe youtube si vei gasi un tutorial
later edit: scuze dar nu prea am inteles la ce te referi sa il faca scurt

banzay 15-01-11 13:38

Doar daca le pui prea aproape de bec :) Mai misto angel din neon. Si la 800-1 mil, nici nu e scump.

CT97AMD 15-01-11 13:55

Dar neonul se arde,ledul nu...

RaZVaN_17_06 15-01-11 14:09

cine te-a mintit ca neonul se arde?
Neonul are o viata identica ca ledul, si este mult mai rezistent decat ledul in far.

Si decat sa iti faci angel eye din led mai bine o lasi asa cum este.

CT97AMD 15-01-11 14:58

poi eu credeam ca este pe acelasi principiu ca si neonul normal.....

RaZVaN_17_06 15-01-11 15:01

singurul lucru care se arde la neon este invertorul si asta din cauza ca a fost proiectat prost.
Ca sa previ o ardere a invertorului ii adaugi un stabilizator de tensiune intre invertor si sursa de alimentare si apoi te poti astepta la o viata mai lunga ca a masini.

speedlover 15-01-11 15:41

1 Attachment(s)
scuze de off topic :-)

https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...sfi-cielo.html

sau masina cu totul ,este an 2006 am ambele motoare sfi si cel original..jante 16,evacuare sport 50mm, ceasuri lcd kadett, disc spate,xenon etc...arata si functioneaza impecabil pret 4200 E disc.
0762.062.006

CT97AMD 15-01-11 18:10

Scump....

banzay 15-01-11 18:58

Acceptabil adica :)

Cand era cielo club, avea acolo o prezentare mai detaliata si se vedea ca nu e masina de oricine :) Ci una intretinuta si modificarile facute cu cap si finut lucrate. Parerea mea.

Chiar ce se mai stie de cielo club?

Snapy_xxl 15-01-11 19:30

Breaking News: NIMIC :lol: :lol:

TONYPSG 15-01-11 20:23

Chiar ce se mai stie de cielo club?[/QUOTE]

nu va mai fi din cate am auzit.nu vrea dani nici sa o vinda nici sai dea drumu

banzay 15-01-11 20:35

Nu cred ca e vb de asta, dani e un baiat mult prea finut. Sa vand cui si ce? Domeniul? cand sunt atatea domenii... Si sa ii dea drumul... ei erau o echipa intreaga si asta presupune o munca. Mai au si ei vietile lor, e greu sa iei de la capat ceva... Pana la urma nu prea am inteles motivul pt care a fost inchis. Dani imi zisese la un telefon odata, ca a fost un hacker ceva, dar nu prea a stiut nici el sa imi dea detalii exacte...

Snapy_xxl 15-01-11 21:22

Haideti sa va lamuresc eu.

Site-ul a fost spart de un hacker turc, destul de cunoscut pe internet.
Din cate stiu eu, nu Dani are domeniul, ci un baiat Marius. Cineva a tot incercat sa ia legatura cu el dar nu a reusit, se pare ca nu e in tara.
Dar intradevar, cineva a fost interesat sa il cumpare....

PetricaCBD 15-01-11 21:39

Quote:

Originally Posted by speedlover (Post 3988052)
scuze de off topic :-)

https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...sfi-cielo.html

sau masina cu totul ,este an 2006 am ambele motoare sfi si cel original..jante 16,evacuare sport 50mm, ceasuri lcd kadett, disc spate,xenon etc...arata si functioneaza impecabil pret 4200 E disc.
0762.062.006

recomand cu mare incredere masinutza si pe Marian.....am avut ocazia la intalnirea nationala cieloclub sa "imi bag piciorul in acceleratia acestie masinii'' si ea foarte nervoasa din fire "ma bagat in scaun"....masinutza e bomba pe roti si merita si ultimu eurocent din cei 4200 de euro ceruti de Marian....sper sa isi gaseasca un proprietar care sa aprecieze acesta "valoare pe roti"...spor la vanzare

PetricaCBD 15-01-11 21:42

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 3988994)
Haideti sa va lamuresc eu.

Site-ul a fost spart de un hacker turc, destul de cunoscut pe internet.
Din cate stiu eu, nu Dani are domeniul, ci un baiat Marius. Cineva a tot incercat sa ia legatura cu el dar nu a reusit, se pare ca nu e in tara.
Dar intradevar, cineva a fost interesat sa il cumpare....

si nu putem sa facem altu???ca e rau fara cieloclub.ro

Snapy_xxl 15-01-11 21:45

Da, sa luam totul de la 0. Domeniul ar putea sa se numeasca www.clubcielo.ro
Cel putin sa folosim vechile stickere. Taiem si inversam cuvintele :D

PetricaCBD 15-01-11 22:25

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 3989051)
Da, sa luam totul de la 0. Domeniul ar putea sa se numeasca www.clubcielo.ro
Cel putin sa folosim vechile stickere. Taiem si inversam cuvintele :D

e bine si asa decat deloc....dar cine se pricepe sa-l faca....eventual sa contribuim fiecare cu bani sau altceva....

nameless20 15-01-11 22:31

Unde gasesc si eu o inchidere centralizata prin telecomanda pentru cielo ? ceva recomandari ? multumesc

B201CRS 16-01-11 10:30

Quote:

Originally Posted by nameless20 (Post 3989209)
Unde gasesc si eu o inchidere centralizata prin telecomanda pentru cielo ? ceva recomandari ? multumesc

Cauta in supermarketuri. Am vazut acum ceva timp in Real inchidere Pilot la aproximativ 50ron. Si stiu de la PetricaCBD ca are/a avut si e destul de buna.

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 3989189)
e bine si asa decat deloc....dar cine se pricepe sa-l faca....eventual sa contribuim fiecare cu bani sau altceva....

Am putea sa punem mana de la mana sa cumparam domeniul si dani sa ne dea scripturile, forumul si poate si backup`ul daca il mai are. :) Si punem forumul vechi pe un domeniu nou. Ne bagam? E tare si faza cu decupatul stickerelor :). Ale mele sunt intregi deci n`ar fi mare lucru sa inversez cuvintele :). So?

RD-Woo 16-01-11 13:44

Quote:

Originally Posted by TONYPSG (Post 3988881)
nu va mai fi din cate am auzit.nu vrea dani nici sa o vinda nici sai dea drumu

Tony ai inteles total invers. si mi-am dat seama ca oricat incerc sa explic
probabil ca tot se va gasi cineva ca sa aiba nevoie de explicatii suplimentare.
asa cum au spus Snapy si banzay, domeniul nu este al meu, ci doar ma ocupam de administrarea lui. am incercat in repetate randuri sa pun in aplicare ideile de redresare a site-ului. si crede-ma ca le-am incercat pe toate!!
tot ce a depins de mine am facut. situatia a intrat in impas si datorita faptului ca proprietarul site-ului este mometan plecat in afara.
a ramas sa discutam cand se intoarce.

Quote:

Originally Posted by B201CRS (Post 3990058)
Am putea sa punem mana de la mana sa cumparam domeniul si dani sa ne dea scripturile, forumul si poate si backup`ul daca il mai are.

ideea noului domeniu clubcielo este viabila, doar sa existe initiativa concretizata. din punctul meu de vedere ajut cu placere in limita posibilitatilor. ramane de discutat.

speedlover 17-01-11 00:28

Quote:

Originally Posted by CT97AMD (Post 3988488)
Scump....

e foarte usor de aruncat vorbe..."scump"..si gata ai terminat si cu mine,nu?
e 1 noaptea si nu ma ia somnul pentru ca se gaseste cineva care sa se "c..e" pe munca ta printr-un singur si simplu cuvant aruncat aici.
An 2006,primul proprietar 7500 E de la radacini,40.000 km...motor cutie din fabrica in stare noua zic eu,gpl si cam atat din fabrica...dupa care munca mea:
-cauta un motor bun de calibra,cutie si ambreiaj zile si nopti pe internet,mergi si vezi in ce stare se gasesc...in bucuresti,poate si pe langa.In final il gasesti si nu il pui pe masina pana nu il refaci complet...pentru ca vrei ceva bun,care sa te tina si care sa-si faca treaba asa cum trebuie.Stai o luna fara masina,de-abia asteptand sa auzi noul motor sau noua inima a masinii tale.Sa-ti spun cum e atunci cand il auzi...fara tobe ,fara nimic dupa o luna de asteptare???iti imaginezi?
-da telefoane,cauta si asteapta dupa suspensii sport...vin... le montezi,nu sunt bune,da alta comanda de arcuri mai bune(eibach),du-te si refa amortizoarele ca sa nu topai in masina,umbla,alearga pana totul iese asa cum vrei...
-cauta pe net jante ,vrei ceva frumos ,ca doar e masina ta si fiecare vrea sa faca ceva unicat,cauta zile si nopti pana le gasesti,trebuie sa mergi sa le echilibrezi,ssa le indrepti,sa le vopsesti,sa arate bien pentru masina ta,sa nu fie bataie e joc,ca doar vrei sa faci ceva calu-mea,nu?
-vezi ca nu incap ca sunt pe 16,cauta sa evazezi aripile,du-te la ala...nu a reusit,cauta la altu(vezi ghetto tuning),mai stai 1 zi 2 fara masina si zi omului sa le faca bine...de e masina ta vrei lucru bun
-vrei frane,ca e masina prea puternica...cauta in dezmembrari...alearga prin bucuresti cautand ceva bun...alt timp pretios si bani investiti,bineinteles pentru masina ta
-vrei faruri,vrei stopuri cumpara ce e nevoie si fa-le cum iti place tie,ai prieteni care te ajuta si care isi pun la bataie timpul lor,pentru a te ajuta,dar toti sunt multumiti si fericiti cand vad ca a iesit ceva frumos
-cauta bord lcd....cauta prin bucuresti sau pe net...umbla pana il gasesti...cauta om sa il monteze bine sa iasa totul perfect
-da telefoane dupa bara de rigidizare,du-te si monteaza ...ai timp?daca nu ai iti faci,ca e masina ta
-du-te si fa-i evacuare pe 50mm cap ,coada pt ca cea de cielo nu foloseste la nimic...programare,cateva ore de stat si pe acolo
-vopseste masina...mai stai o saptamana fara ea
-pune-i xenon...ca stim ce lumini are cielo...si vreau ca masina mea sa fie super...
Si ar mai fi destule de spus si de povestit.Cat am investit eu in bani???pentru simpla ta informatie aproape de 4000E.
Ar mai fi timp....alergatura....asteptare...emotii...
Ca in final sa iasa ceea ce ti-ai dorit,sa bati RS 2.0 T,BMW 2,0 2,5,TIBURON,CIVIC si multe altele...si sa te simti bine,sa stii ca nu ai muncit in van,sa te simti mandru cand se uita unul dintr-un bmw la tine si rade,iar dupa ce-l afumi sa-i intorci favoarea...stii cum e?
Atata timp cat eu am investit in masina si stiu ca i-am oferit doar lucruri bune,nu after-market,am alergat,am asteptat...iti spun eu cum si ce e ...e greu sa ma despart de ea...e munca mea si a celor ce m-au ajutat,sunt bani multi investiti si un rezultat exceptional....si vi tu sa-mi zici "scump".
Sunt curios daca vei face ceva din al tau espero care sa se ridice la valoarea masinii mele???vei mai spune scump cand o vei vinde si vei pierde atat???
Tin sa multumesc inca o data pe aceasta cale lui Claudiu si baietilor de la DNC,lui Serban,Costi si celor care m-au ajutat.
Imi cer scuze...nu vreau sa jignesc pe nimeni prin acest mesaj si pentru ca trebuie sa cititi ditamai pomelnicu...dar nu-i convine nimanui ca cineva sa "scuipe"pe munca sa.
Noapte buna

cata_kevi 17-01-11 06:47

Respectele mele pt munca depusa..stiu cum e. in ceea ce ii priveste pe baieti..ii cunosc,mai ales pe serbanik..jos palaria..cat despre investitie si restu(munca,timp,alergatura,emotii, zile in care probabil ai rabdat de foame sa vezi masina cum capata o noua viata.. sunt doar simple cuvinte..pt unii...pt altii sunt praguri in evollutia unei masini!
PS:Stiu ca merita toti banii..sunt oameni care inteleg aceste lucruri insa nu are rost sa te superi daca cineva zice ""scump"" pt ca tu sti ca merita si atunci esti implinit... cat despre cuvantul""scump"" crezi tu ca nu vor mai veni si altii ???si vor spune...aaa la banii astia iti iei un e46 din 99 2000 cazut tavalit fara plamani ficat rinichi si restu... are ""80 de ani"" dar e bun dupa ce toti i au rupt organele in intersectii.... parcari METRO,PRAKTIJER,IKEA etc... Eu am trait 10 min de glorie sa zic asa intr un cielo,probabil il sti" Piticu,cielo alb Pti cu motoru schimb.. jos la autovit..un nene afumat de prea multi bani de la bunici si parinti rude etc..se uita in ""arogant"" la Pti ,ionut.. la intersectia de la Praktiker vitantis.. cad de acord sa se dea... s a dus civicul.. type s 20000E dupa care vine Pti din spate si ii rupe mufa 2masini pana la Sf ioan la semafor... ajungand la semafor deschide cel cu civicu geamul si ii spune"" ce motor ai.... la care pti de cielo cu mici modificari.. e zici nene e bine pt un cielo nu? la care prop Civicului sa fie bine..masina ta e 5000E si a mea 20000! duminica vi in autovit ca o vand;) scz ca v am aburit dar sa intelega mai toti ce inseamna aia PASIUNE !

CT97AMD 17-01-11 09:04

Scuze daca te-am jignit cuma,mi-am dat o parere mai ales ca nu stiu istoricul masinii ce ai vrea sa spun.
Daca as fi stiut cum s-a lucrat la acea masina nu mi sar fi parut scump,cum este AVD,NDY,ERD....apreciez munca lor si stiu ca merita.
Inca odata imi cer scuze daca te-am jignit,ar fi trebuit sa se dea de la inceput detalii,nu vreau sa ma cert cu nimeni.
In legatura cu masina mea nu cred ca voi pune vreodata SFI,eu ma limitez la cat pot,probabil dca voi avea banii necesari si timpul necesar imi voi pune sfi pana atunci ma limitez,am citit acum tot "pomelnicu" si mi-am dat seama ca nu este o masina de neglijat,iti apreciez munca efortul si banii bagati in aceasta masina.

run4fun 17-01-11 09:59

1 Attachment(s)
Am si eu o intrebare. Mi-am schimbat luminile la bord si acum acul de la benzina cand e rezervorul fulll de nu mai intra nici un strop arata cam asa.... Stiam ca trebuie sa fie putin peste dar mi se pare cam mult la mine. Iar becul se aprinde atunci cand acul este exact la ultima liniuta de jos. (cea rosie) Asa e si la voi?

Geo_ZGA 17-01-11 10:41

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 3993349)
Am si eu o intrebare. Mi-am schimbat luminile la bord si acum acul de la benzina cand e rezervorul fulll de nu mai intra nici un strop arata cam asa.... Stiam ca trebuie sa fie putin peste dar mi se pare cam mult la mine. Iar becul se aprinde atunci cand acul este exact la ultima liniuta de jos. (cea rosie) Asa e si la voi?

Da. Si la fel mi-a aratat mereu, de cand am luat-o noua, din reprezentanta :) Deci nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme.

RaZVaN_17_06 17-01-11 10:46

si la mine la fel arata, si stiu ca atunci cand ea arata 1/4 este de fapt 2/4 din rezervor.

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning