![]() |
Re: Discutii despre orice!
nu stiti, s-au marcat trecerile pentru pietoni de pe Unirii?(alea doua la care marcajele disparusera dupa iarna)
|
Nu stiiti unde gasesc un turometru pentru un Audi cu 5 cilindrii aftermarket?sa fie cu tot cu senzor (cititor)?
|
dezmembrari busag ai incercat ?
|
Quote:
|
daca nu ridic amenzile de la posta le baga la impozit sau nu?
|
Quote:
Quote:
|
Salutare....Baieti....hai sa organizam un protest...in legatura cu pretul benzinei...:D
|
Quote:
|
degeaba ne adunam iarasi 20-25 si 50 sa fim, daca nu ii la nivel national, nu se simte nici o pierdere.
|
pe langa frustrarile altora .... vin si eu cu o intrebare : de unde sa cumperi masina ? de aici ? sau afara? de unde e mai bine dupa voi ....
sigur avantajele cumpararii de aici sunt inmatricularea si posibilitatea de a vedea masina si a o proba. dar eu consider avantaj modul de intretinere a unei masini dincolo ( curatenie , fara gropi , si asa mai departe ) pareri ? |
Quote:
Cu taxa care este acum, nu cred ca ti se prea merita masina deafara... Poate gasesti ceva adus recent si inmatriculat (inainte de taxa) si nu "forjata" in Romania prea mult. La ce masina te gandesti? PS: Asta e parerea mea, fiecare cum crede ca e mai bine. |
ideea e in felul urmator : mitsu decedeaza incet =)) nu mai pot face nimic cu ea , in sensul ca nu o mai pot salva de rugina ....si ma gandeam in vara sa imi iau altceva ,dar nu cu foarte multi bani ....ci asa ceva usor. si am vorbit cu cineva si o zis ca imi rezolva si taxa de imatriculare si tot tacamu ....
si acuma va intreb pe voi daca e mai bine de afara sau de aici ( exceptand taxa ) strict referitor la care ii mai buna asta de aici sau aia de acolo ....asa babeste :D |
Quote:
|
incearca sa mergi in cluj, acolo gasesti pentru toate preturiile, dar nu mai stiu cand se tine targ'u auto mi se care ca miercurea sau ceva de genu! stiu cine si-a cumparat vw polo din 2007 la 2600 uro cu mici defecte, unu-l fiind parbrizu!...eu de exemplu cam prin toamna doresc sa-mi achizitionez un umil X5 de prin 2001-2005, dar inca stau pe gand daca de la vecini sau de la noi!...deocamdata astept sa vad, din cate am inteles de la "my madre" sa-r putea sa se poata rezolva treburiile din nou cu avocat!...sper sa fie asa
|
Quote:
|
ok. ms de pareri deocamdata. o sa incerc in CJ si o sa vad ce fac.
|
si la ce te-ai gandit ca ar putea sa-ti fie urmatoarea masina? sau nu vrei sa ne spui...preferi sa fie secret sau surpriza!???
|
nu e asa mare surpriza dar prefer sa nu zic nimic pana nu o am. :D
|
deci inseamna ca ai mai multe modele in plan, dar inca nu esti sigur care o sa fie viitoarea ta sotie!:) si cu mitzu ce faci?
|
are cineva peugeot 406 ? mar interesa dimensiunile unui proiector.....nu gasesc nicaeri pe net informatii va multumesc.
|
Quote:
|
si baieti anul acesta se va tine ceva la noi in oras?! pe aeroport ma refer...?sau inca nu se stie nimic?
|
Ionut se lauda ca organizeaza ceva :) doamne-ajuta! Da totusi.. eu is cu "ce-i in mana nu-i minciuna" deci pana ce nu se afiseaza ceva oficial nu cred.
|
Pana ce se organizeaza pe aici ceva....eu va recomand sa va orientati si prin alte parti...
Spre exemplu: http://carstyling.hu/show2011/en/index.php sau daca vreti drag racing, la Kiskunlacháza pe 25 martie(la 50 de km departare de budapesta) e frumos ca amandoua se tin in acelasi weekend si sunt relativ aproape una de alta. |
o masina legendara http://www.emm.ro/Auto-Maramures/44434/Volga-M21
a facut senzatie si in filmul fulgerul negru |
2 Attachment(s)
|
Buna. O intrebare am si eu... Vreau sa vopsesc o bucata din masina, gasesc undeva vreun cod sau ceva sa stiu exact ce culoare e masina? URGENT :rolleyes2
|
Nu ai "eticheta" pe oala ? :-)
|
Quote:
|
Salut! Am si eu o intrebare dar fara suparare. Am un Bmw 318 din 91' si as dorii sa stiu daca diferentialul il pot modifica sau trebuie sa`l schimb pentru rolul acelui autoblocant ? Unii mi-au spus k se poate suda. Asa cum este el acum nu prea merg burn-uri drift si toate cele.. :D Intzelegetzi prea bine cam la ce ma refer si vreau sa fac... Mersi anticipat. :)
|
Quote:
|
baietii , azi am mierlit-o rau , adica : am ramas fara talon la MITSU , drept urmare politia mi-a luat masina mai repede decat am vrut sa o iau eu.
explicatii : oprit pe drepata de catre RAR ( pe unirii , BCR ) verificat la sange , faruri , semnalizari , stopuri , evacuare , noxe frane , roti , tot tacamu. mi-au gasit buba : anvelope neconforme .....adica in loc de 155 / 70 r 13 , eu aveam 165 /70 r13......inclusiv noxele au iesit bine ( masina de 24 de ani ) . i-am explicat domnului respectiv ca le-am pus mai late pentru stabilitate ...plm 155 roti de bicicleta ....el o zis " ok da tot iti iau talonu " motivul pentru care MITSU nu v-a mai circula e simplu ...pentru ca sa iau RAR-u din nou , trebuie sa schimb 2 lucruri imposibile si anume far stanga ( trebe de sticla , eu am plastic ) si imi lipseste o bucata din stopul stanga ....cele 2 " bube nu le pot repara din simplu motiv ca nu mai gasesc originale sau noi. sper sa ne auzim cu bine si sa nu ma calcati daca ma vedeti cu bicicleta :))))) |
oricum doreai sa-ti cumperi alta! acum ai un motiv cu adevarat intemiat sa-ti cumperi una adevarata fara bube!:))
|
da , alta ...dar in vara nu acuma .....
|
inseamna ca nu mai ai mult de asteptat! si cum de sau pus baieti pe treaba?:)) cam opresc masini?
|
Mitsu, urat de tot, daca ma opreau pe mine.. nici nu ma gandesc ce iesea :lol:
|
urata treaba......
la un prieten, ia luat talonu pt k avea 2 gauri in prag :) RAR trebuie trebuie evitat...sunt problema mare |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
pfff naspa
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning