Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

couzin 13-06-10 14:31

Re: Discutii Diverse Intre Useri

sharkylete frumos bmw imi place e super misto bafta mai departe cu el ;)

DjRainManFast 13-06-10 14:33

unul dintre ei..suprinzator....e chiar radu :))) Sharky iesim la un suc daca vrei si vb mai multe....ca pe forum...e aiurea! djrainman2002 e id ul meu!

sharkylete 13-06-10 14:34

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3437592)
sharkylete frumos bmw imi place e super misto bafta mai departe cu el ;)

Multumesc Couzin dar mai am de munca mult... :)
Si tie ti-a iesit o bijuterie din masinuta:D
Sa ai grija de ea ;)

:paper:

Valy(BUG) 13-06-10 14:35

unu radu si al 2lea care mai e?:)

sharkylete 13-06-10 14:38

MA ABTIN!!!
E mai bine...

trafy-vr6 13-06-10 14:39

al 2-lea e PVH`u...si gata ...stop joc

sharkylete 13-06-10 14:40

=)) aia da!!!:)))

super_deny 13-06-10 14:51

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 3437575)
Cucule se ajunge sa degenereze discutia pentru ca mai exista oameni care vor sa se afirme.. ca stiu multe si fac si dreg... Uite-te u la toate posturile mele si spunem daca am deranjat pe cineva!
Fiecare e mandru de ce are si pretuieste acel ceva!
Si vine unu ca radu_nb1 sa ii spulbere visele... ca ce.. aia e masina!?
Asta e deranjant!
In fine.. hai sa vorbim de altceva ca se ajunge sa demontam motoare pe forum...

Bafta

....asta trebuia sa fie un motiv de cearta?:|..si nu..nu`mi spulbera nimeni visele pt k indiferent de parerile altora eu tot ce ma taie capu` fac :) cum a fost de ex la eclipse..eleronu` era de bmw,un anume X mi`a spus sa`l dau jos k da urat bla bla..mie mi`a placut ,l`am tinut.akm o sa`l folosesc pe bmw.si da,sunt constienta k un motor de 1.6 nu contureaza in totalitate cuvantul "fortza" dar..cei care stiu povestea eclipse`ului stiu cat am investit si cat am pierdut in cateva secunde..atat mi`am putut permite akm,un amarat de pisoc cu motor de 1,6 si pe deasupra si lovit.Punct!

super_deny 13-06-10 14:55

5 Attachment(s)
si pun si cateva poze..ca sa fie cireasa de pe tort la categoria ironii :)

MiTzA- 13-06-10 15:06

de ce n-are spate ?:-ssssssss

@ BA IO AM FABIA ALLROAD SI NU MA MAI PLANG... ,E INALTA, URATA, ARE PUTINI CAI SI CE ???????????????? VA ATACATI ASA PENTRU ORICE. 8)

super_deny 13-06-10 15:08

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3437652)
de ce n-are spate ?:-ssssssss

@ BA IN PLM IO AM FABIA ALLROAD SI NU MA MAI PLANG...CE PLM ,E INALTA, URATA, ARE PUTINI CAI SI CE ???????????????? VA ATACATI ASA PENTRU ORICE. 8)

n`are spate pt k ..n`are :))) a "pupat`o" un tir :-j

MiTzA- 13-06-10 15:20

nasphaa.....zi mi te rog pe PM cat a fost pretu :)

couzin 13-06-10 15:23

se poate face partea spate la ea? pacat a pupat-o tare tiru ala :((

super_deny 13-06-10 15:33

Quote:

Originally Posted by couzin (Post 3437668)
se poate face partea spate la ea? pacat a pupat-o tare tiru ala :((

se poate..lonjeroanele n au fost afectate.materialele au fost luate,maine intra in service si cred k la sf sapt e gata:)..adk eu sper >:)

couzin 13-06-10 15:39

sa ne arati si noua poze ca tare sunt curios cum o sa iasa :shock:

luci4n_vl 13-06-10 15:45

Quote:

Originally Posted by super_deny (Post 3437681)
se poate..lonjeroanele n au fost afectate.materialele au fost luate,maine intra in service si cred k la sf sapt e gata:)..adk eu sper >:)

draga deny....nu dispera...am sa te ajut sa iti pui masina la punct...triple am eu....mai gasesc ceva ce mai am si te ajut...motor de 2000i, este 200 de euro cu tot cu accesori si calculator....deci...incet incet....masina o sa ajunga pe drum in mintile ei....am vb cu rica...si cred k o sa ma implic si eu in proiectul vostru.....in rest......ce sa zic....bafta...incredere....si da...eu am zis ce nu merge eleronul de bmw p "japoneza"....acum chiar vine unde trebuie...

PS...sharky...mai taci ma nene...ce ai cu opinia omului? daca nu ii plac masinile? ce vrei? sa il obligi sa ii placa masina ta sau a lui deny sau a mai stiu eu cui?
si chiar asa....un logan ma batut pe mn....1.6i.. era albastru indigo....si numarul VL....GSM....si nu m`am ofticat...:))cucule....dc esti rautacios?:P...sti k 1.3 este in mintile ei...si bati tot ce este pana in 2000 la bmw...asa ca....BATEI!!!! :)))) kalule...pe valcea.laleagane.ro sunt cativa admini cu aimsilece...si sti si tu asta..:P..dar ii accepti asa cu bune...cu rele..
barbule....ai uitat k mai batut cu 1.6?...astept ravansa...:))))...glumeam....
asa..si k tot veni vorba de montat si demontat motoare..cn stie p cineva care se pricepe la clime?...am probleme...un PM daca se poate....
in rest bafta la toti....sa ne vedem cu bn pe strazi cu un consum mic...si fara evenimente......

Kaluvr6 13-06-10 15:45

Radule, maxim respect frate :))

Restu e.....Wazzzzzzaaaaaa :))

super_deny 13-06-10 15:51

thx sob:* si nu disper..doar k nu mai am rabdare :))

radu_nb1 13-06-10 16:36

ora 5 33 acum am citit tot ce s-a scris pana akum, am facut afirmatie la 1,6 ca nu e atat de puternic pentru bmw,e un motor economic, nu de forta,forta e de la 2,0 i vanos,
ce imi place sa imi vad numele scris pe aici:)) am ajuns star

Provenzano 13-06-10 16:39

Quote:

Originally Posted by DjRainManFast (Post 3437548)
Frate....voi chiar nu intelegi contextul limbii romane, am zis ca nu o sa mai intru in polemici...mai ales cu astia ca voi, care inteleg diferit, radu nu a zis nimic de super deny...chiar nimic...si nici de altcineva, a comentat doar la afirmatia lui "Steve McQueen" alias barbu "the greathest racer off them all" faptul ca nu chiar atat de forta un bmw de 1.6...si voi ati degenerat complet.....stiti ce a facut radu.....v-a arata cat de lipsiti de ocupatie, plictisiti si plini de spirit certaret sunteti....si ii reuseste foarte bine!! Pt asta il respect. Eu o sa incerc sa mai scriu pe forum asta doar cand va fi ceva cu adevarat necesar....ati reusit sa il transformati in mahala si sa traspuneti spiritul de societate infecta...sunt scarbit....

asta e...fiecare cu sechelele lui :))))

inainte sa imi spui mie `Alias` uita-te la tine.

Provenzano 13-06-10 16:41

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3436994)
scot eu lancia pe langa bmw de 1.6 pe 402 metri. :D

eu Unul l-am provocat pe radu nu pe tine si nici pe altcineva. dar vad ca unii dintre noi, cum ar fi Cucu nu inteleg lucrul asta.

DjRainManFast 13-06-10 17:29

Barbule...multumesc de telefon, uite ca a venit si ziua in care sa suni si pe mine! Imi pare rau ca am fost intr un moment in care nu putea vorbi mai multe, cu alta ocazie cu mare placere! Eu cu tine nu am nimic....pt ca ar fi si pacat, pt mine. Am ceva in schimb cu atitudinea ta ...si o sa am mereu...iar in legatura cu telefonul....sa sti ca eu chiar sunt pletos si e alegerea mea(deci nu ar fi un alias), gay nu sunt......pur si simplu nu ma atrag fundurile paroase, bate-mar vina sa ma bata, iar in legatura cu amenintarea ta.....daca vrei ne intalnim oricand sa ma bati, chiar si acum! Am inteles ca tu l-ai provocat pe radu...eu am provocat la randul meu fortele de 1.6...te astept oricand cu drag!

PS: Numarul de telefon puteai sa mi-l ceri mie personal, ti-l dadea cu mare drag....rusine sa le fie celor care ti l-au dat tie fara sa ma intrebe!

MiTzA- 13-06-10 18:02

loganu 1.6 16v bate bmw`urile 1.6 si 1.8 :). ce nu bate, si e logic, e 1.8isu' :D

yg.alex 13-06-10 18:07

eu zic ca si dacia 1100 a lu sebi bate loganurile/loganele, bine cu exceptia celui de 16v. :chainsaw: =))

L4uR 13-06-10 18:13

da ce ai ma cu loganele?...bine ca ai tu vw....nu e el lux....dar e bun sa stii...

MiTzA- 13-06-10 18:17

e smecher 1.6 16valvele :D

couzin 13-06-10 19:20

Fratilor uneori masini care nu sunt chiar puternice te pot uimi :)) exemplu meu,cu BMW 330 CD de 204 cai plecare de la semafor pe 100 de metrii m-a facut un Golf 4 praf,ala cu DEX dak il mai stiti negru,bina dup'aia l-am prins si nu m-a mai vazut dar la plecare ma lasat muult in urma :))) o mik amintire cu masina de care chiar imi e dor :cry:

http://i67.servimg.com/u/f67/11/37/73/04/ssa50910.jpg

Provenzano 13-06-10 19:37

[QUOTE=DjRainManFast;3437926]Barbule...multumesc de telefon, uite ca a venit si ziua in care sa suni si pe mine! Imi pare rau ca am fost intr un moment in care nu putea vorbi mai multe, cu alta ocazie cu mare placere! Eu cu tine nu am nimic....pt ca ar fi si pacat, pt mine. Am ceva in schimb cu atitudinea ta ...si o sa am mereu...iar in legatura cu telefonul....sa sti ca eu chiar sunt pletos si e alegerea mea(deci nu ar fi un alias), gay nu sunt......pur si simplu nu ma atrag fundurile paroase, bate-mar vina sa ma bata, iar in legatura cu amenintarea ta.....daca vrei ne intalnim oricand sa ma bati, chiar si acum! Am inteles ca tu l-ai provocat pe radu...eu am provocat la randul meu fortele de 1.6...te astept oricand cu drag!

eu sa te bat? tu esti batut de cel de SUS. te bagi in seama Aiurea , tu nu vezi? nu a vb nimeni cu tine si Hop sari de fundulet.Daca nu ai cu cine vb fa-ti si tu un profil ceva...

luci4n_vl 13-06-10 22:22

Quote:

Originally Posted by radu_nb1 (Post 3437813)
ora 5 33 acum am citit tot ce s-a scris pana akum, am facut afirmatie la 1,6 ca nu e atat de puternic pentru bmw,e un motor economic, nu de forta,forta e de la 2,0 i vanos,
ce imi place sa imi vad numele scris pe aici:)) am ajuns star

dupa cate am auzit esti mecanic...si ca stai 8 ore cu nasul in motoare...vreau sa te contrazic...bmw 16....are un consum de peste 13/100......deci...nu este un motor economic....intreaba si tu posesorii de 1.6....si sa vezi cum sta treaba...

PS....un logan 1.6 nu bate un bmw 1.6 NICIODATA!!!!

sharkylete 13-06-10 22:39

Eu nu inteleg de ce nu putem sa fim corecti unu` cu altu` si sa ne vedem de ce e al nostru... ca si vulpea face la fel cand nu ajunge la struguri... zice ca sunt acri...!
Cum faceti aici ajungeti sa va taiati dreacu` pentru 2 randuri...
Inteleg ca sunt discutii diverse .. dar astea sunt prea diverse..

Voi stiti...

Restu` e CanCan

trafy-vr6 14-06-10 09:18

Sobo, niciodata 316 nu o sa aiba consum mai mare de 11 in oras....si ...niciodata nu vei gasi motor 2.0i vanos de bmw cu "accesorii" la 200 euro....

Restu` e CanCan
:suspiciou

lupalb 14-06-10 12:25

Felicitari domnu` sharky, se pare ca aveti un fan...pe domnu` trafy care citeste ca si dumneavoastra Can Can.
Restu...e Can Can.
:ciggy:

sharkylete 14-06-10 12:28

:)) da.. ce sa zic.. e fan CanCan.. dar imi place si perspectiva ta :)))))=))

Restu` e CanCan

trafy-vr6 14-06-10 12:53

Nu mai postati aiurea..... Postati numai despre masini ca daia se numeste discutii diverse...ce naiba mai baieti...sunteti mari

Restu e CanCan:suspiciou

sharkylete 14-06-10 12:59

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3439944)
Nu mai postati aiurea..... Postati numai despre masini ca daia se numeste discutii diverse...ce naiba mai baieti...sunteti mari

Restu e CanCan:suspiciou

Pai scrie discutii dverse intre useri... nu despre masini.. :))

luci4n_vl 14-06-10 17:18

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3439371)
Sobo, niciodata 316 nu o sa aiba consum mai mare de 11 in oras....si ...niciodata nu vei gasi motor 2.0i vanos de bmw cu "accesorii" la 200 euro....

Restu` e CanCan
:suspiciou

crede`ma...stiu ce zic de consumul la 1.6....am 3-4 prieteni cu asa ceva.... vrei sa auzi parerea lor de consum?.iar de motor 2.0i iti dau un id sa vb cu el sa vezi cu cat da motorul.....alexutzul_1988
intreaba`l...k eu am vb cu el pt sharky...k avea o problema la motor...si sharky stie asta....in fine...era vb "de motor economic" chiar si 11 nu se numeste economic...

GOGU_VL 14-06-10 18:26

Majoritatea stiti ca eu am avut motor de 1.6....aveam consum de 6.3, 6.5, la un mers normal afara cu 100km/h, iar in oras aveam undeva la 10 sau chiar 11.....totul depinde de cat de bine merge motorul si cat de intretinut este (bujii, filtre, benzina, etc) si de sofer.
Acum avand motor de 2.0i nonvanos, chiar ieri am scos cel mai bun consum (avand pe fiumio in masina), 6.1, cu o viteza constanta de 100km/h. In schimb in oras cand sunt singur in masina, am consum mai mereu de 12, chiar 13.
Iar Trafy, referitor la ce zice Sobo, despre motor de 2.0i, tot cei posibil, pe criza asta.....eu, cand inca nu era criza, am luat o masina cu totul cu numere de Italia, in 300eur....motor 2.0i nonvanos, interior complet, geamuri el fata/spate...ce sa mai, masina completa, numai ca coborase plafonul 2-3cm mai jos (rasturnare)......asa ca e posibil, mai greu dar este, ori lipsa de bani, ori nu'i cunoscator ;)
O zi racoroasa va doresc :-P

luci4n_vl 14-06-10 20:54

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 3440726)
Majoritatea stiti ca eu am avut motor de 1.6....aveam consum de 6.3, 6.5, la un mers normal afara cu 100km/h, iar in oras aveam undeva la 10 sau chiar 11.....totul depinde de cat de bine merge motorul si cat de intretinut este (bujii, filtre, benzina, etc) si de sofer.
Acum avand motor de 2.0i nonvanos, chiar ieri am scos cel mai bun consum (avand pe fiumio in masina), 6.1, cu o viteza constanta de 100km/h. In schimb in oras cand sunt singur in masina, am consum mai mereu de 12, chiar 13.
Iar Trafy, referitor la ce zice Sobo, despre motor de 2.0i, tot cei posibil, pe criza asta.....eu, cand inca nu era criza, am luat o masina cu totul cu numere de Italia, in 300eur....motor 2.0i nonvanos, interior complet, geamuri el fata/spate...ce sa mai, masina completa, numai ca coborase plafonul 2-3cm mai jos (rasturnare)......asa ca e posibil, mai greu dar este, ori lipsa de bani, ori nu'i cunoscator ;)
O zi racoroasa va doresc :-P

salut man.....am o intrebare...unde ai facut clima? ca eu de knd am schimbat motorul pierd in draci freon...si as vrea o recomandare...un nr de tel...daca se poate...sa imi lasi k eu nu il mai am pe al tau...

MiTzA- 14-06-10 21:24

vazut in seara asta mercedesu rosu 01 bos din midnight....multa vreme nu l-am mai zarit prin oras :)

GOGU_VL 14-06-10 23:31

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3441146)
salut man.....am o intrebare...unde ai facut clima? ca eu de knd am schimbat motorul pierd in draci freon...si as vrea o recomandare...un nr de tel...daca se poate...sa imi lasi k eu nu il mai am pe al tau...

Clima propriuzisa mi'am facut'o cu baietii de la garaj si 3 electricieni, dar inca n'am apucat sa mai pun compresorul din lipsa de timp si m'am apucat de facut si jantele, si'am lasat balta clima......dar iti recomand GOMM sau Hery, eu numai la astea 2 am dus masinile care au avut nevoie de incarcare cu freon.
Iti fac un mesaj maine cu numarul meu, ca acum o fi tarziu ;)

Mitza, cine conducea Mercedesul ?

All times are GMT +2. The time now is 11:14.

- Copyright 2026 4Tuning