![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
4 Attachment(s)
Ultimele poze
|
Foarte frumos , asa`i ? Ce ziceti cum arata primul meu pj ? xD
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
My love :oops:
|
Quote:
|
Quote:
Si cu bara de pe spate, nu am vrut sa intru iara sa o repar si sa ies iara sa ii fac poze. Crazy_K1D. Facem. PS. Reeditez si eu pozele si le pun din nou, sa fie facute bine |
Quote:
|
Quote:
Sincer am fost surprins cum a iesit xD am crezut ca tot invers o sa iasa . xD PS: Aveti idee de ce ies asa naspa pozele ? In joc e super grafica , dar in poze nah.Folosesc Fraps. |
salut nu slrr editor este alceva ce pui piesele in joc cand sunt imprastiate si nu mai stiu numele :(:(
|
Quote:
Ps: parca imi amintesc de un script care ii apesi un buton si iti aseaza toate piesele.. cred ca la asta te referi.. |
1 Attachment(s)
Quote:
Super grafica si mai ales masina Ps:lasa si mie id tau sa mai discutam la o cafea^^ EDIT:dms daca nu te ajuta prietenul tau atunci cine? Poftim: |
6 Attachment(s)
@upstonik Am refacut pozele, acuma ce nu mai e bine?:D
@capa` Frumos frumos, ai cam dat-o pe japoneze Mi-a cerut cineva masina. Pozele reeditate |
@capa` foarte frumoasa japoneza:twisted:
Ce parere ai de primu pj ? xD |
Quote:
|
Quote:
Hai ma ...ma lesi ? =)) PS: Apropo noi suntem frati de nume , nu ? :))) Glumesc .. |
4 Attachment(s)
Revin si eu cu un E30
PS-stopurile si farurile nu sunt facute in photoshop..adik am facut poza si apoi am modificato..NU....eu am modificat textura la ele...in fine..Pareri?:D:D Edit-farurile pe fata nu prea au iesit bine:D |
Quote:
Inteleg ca este primul tau pj si ca esti entuziasmat dar acuma nu o sa iti zica toata lumea "wow ce frumos e" Nu te m-ai aprinde asa repede;) PS:Are cineva cu bmw e30 Sedan? |
On Topic : @RacingCars : frumoasa masina , imi plac mai mult stopurile :D
trebuie sa incerc sa fac si eu niste faruri :D Apropo care texturi ai modificat ? adica un nume sti tu :D @dary762 : pana la urma este un forum si trebuie sa mai dai si cu parerea . De aceea vreau si eu o parere pentru ca este cam pustiu forumu . (scrie mai jos motivul ) Off Topic: NU PREA MAI ARE FARMEC FORUMUL CUM AVEA ACUM 200 PAGINI ADICA ACUM FIECARE ISI POSTEAZA MASINA SI PUNCT . NIMENI NU`SI MAI DA CU PAREREA LA MASINA ALTUIA. SI DACA O FACE CINEVA ZICE CEVA DE GENU "frumoasa culoare;) " UNDE`I PASIUNEA PENTRU MASINI FRATILOR???????? Scuze pentru caps-lock , dar trebuia pus ! Si deasemenea pentru offtopic. PS: Si daca credeti ca gresesc imi sterg userul , las balta totul si joc singur . Macar am si eu niste momente bune. Sa nu credeti ca acum vreau scuze de la voi si asa . Cel mai bine cititi`l si nu`l bagati in seama.(dar luati aminte xD ) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
dragut kadet dar .. alta culoare :)
Stratum |
salut sunt incepator si nu stiu cum sa fac sa intru in curse sa fac bani .... am mers prin oras la masina rosie si cand ajung langa ea ce fac ? HELP PLEASE aici sau pe ID g.alin20 !
|
Quote:
|
Ajutati-ma va rog frumos , cum fac sa intru in curse sa fac bani ?
|
Quote:
PS-sper sa nu faca urat moderatoru |
1 Attachment(s)
nu sa intamplat nimik ... tot atatia bani am.
si asta am impresia ca este un cod ceva... eu vreau sa joc cinstit. Spunemi cum sa fac sa pot intra in curse daca tot esti dispus sa ma ajuti. de ce nu pot da click acolo ? |
Geox` - daca vrei sa participi trebuie sa imi trimiti toate cele 5 pozele pe pm
care mai sunteti ma cu pozele .. haideti fratilor o data ca o tinem asa 1000 de zile si tot nu imi trimit toti .. Am Doar de la : Darry 1 si Darry 2 , ANDR31 , si s0r1n .... mai puneti si voi pozele alea saptamana asta ? :S |
5 Attachment(s)
Nu stiu daca am facut cum trebuie ...uitati rezultatele
|
Quote:
PS:@Kripton :Minune masina :shock: Super poze .. @Geox` :De obicei la kadett`e le sta bine in culori destea ... :) kw |
3 Attachment(s)
Prima mea modificare in photoshop...:> c ziceti? :-s
|
Frumos rezultat Robicutz, dar fi atent ca nu ti se invarte si cauciucul :)
|
@Robicutz : ce bine ii sta la pisicutza in clean mod :D
am si eu o intrebare.. cum pot pune decals pe geamuri ? |
Ce masini cu bun gust as face eu, daca mi-ar merge SLRR, am mai jucat dar pcul este unul spre relicva si am 5 FPS in joc.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cayenne |
Quote:
|
Quote:
PS-mor de ciuda ca la el se vede asa bine culorile pe masina...si am placa video mai buna :((:(( |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Un mic "teaser" la pozele cu urmează să le pun cānd le termin de prelucrat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning