![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Se poate muta mica voastra discurie pe privat ?
|
Mi`e pe duca electromotorul(318i),difera de la motorizare la alta? Ma refer daca iau de 2.0 se potriveste...ca si fapt,sau dupa ce imi pot da seama de pe ce motorizare e electromotorul?
Pls help...:rolleyes2 |
Quote:
Daca da rateuri,at mai bine schimbi bendixul Eu ala l-am schimbat si acum merge super. |
Quote:
|
imi spune cineva daca in mers la 70 km/h scot masina din viteza si merge la liber,acul ala de la consum in ce parte trebuie sa mearga? in capatul spre 30 sau spre 0?
|
Quote:
|
Quote:
|
va multu' la amandoi,credeam ca nu merge bine:-)
|
Quote:
|
Quote:
alta chestie... m-am cam saturat de 1. 8 :twisted: as fi interesat de un 2 sau un 2.3-2.5... diferenta de consum? sau depinde ce numar ai la picior... alta chestie... am vazut recent la un coupe 2.5 ca pe spate la becurile de pozitie ardeau cele pe interior nu cele de pe exterior ca la berlina mea... (daca stiti ce vreau sa zic- cele de frana , cred la mine). O fi model american sau asa e la coupe-uri? tot pe acelasi coupe am vazut farurile aveau sticla mai clara (sau erau noi) ... ori o fi de M3. Care ar fi diferente intre farurile stock si cele de M3? multumesc . |
Quote:
|
Quote:
La fel si pentru faruri. Nu exista diferenta . Sunt la fel . Daca era sticla mai clara inseamna ca e schimbata sau chiar curatata . La fel ca si in cazul triplelor , farurile de coupe sunt mai mari decat cele de sedan . Asta e singura diferenta . Salutari ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
|
- Copyright 2026 4Tuning