![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
|
https://www.youtube.com/watch?v=PLhMVNdplJc viitorul LCD-urilor multi-point touch screen ...e "mind blowing" ;)
|
kravene uite man aici..... https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme/page-99.html burnuri cu kmionete!!!! ;)
|
5 Attachment(s)
sa-l fac pe DON-ul sa planga si mai rau dupa Vectra,iata una marfa,unii din voi e posibil sa o cunosca:D
|
Arata destul de bn opelu.............e belea rau;)
|
8 Attachment(s)
Baieti uitati ce se intampla pe soselele Romaniei cand la volan "este niste femei" dintre care una blonda. Cred ca erau "Racere" d-alea si combinau o liniuta cu un cerculet:lol:................Ce parere aveti??:D
|
Quote:
|
Quote:
sincer nu cred ca o sa planga dupa vectra.... :rolleyes2 |
Nu ma face sa plang dupa Vectra. O stiu, intr-adevar, la Cora am stat langa ea. E foarte misto facuta, insa n-as baga chiar atatia bani intr-o masina.
Important este sa arate bine pe din afara, foarte putin tunata, si sub capota sa fie grav aranjata si pregatita pentru aproape orice, oricand. |
Le cer scuze baietilor dupa Coltz fiindca am plecat fara sa-i salutam, dar eram prea excitatzi de masina, eu unul daca ma intreba cineva cum ma cheama trebuia sa ma gandesc putzin...
Asta e..., n-a fost intentzionat, credetzi-ne. Sambata se deschide barul in portbagaj la VR6... am promis...! |
don, vreau si eu sa vad cum trage..
|
O sa vezi man..., stai linistit..., sa nu uit sa mai pun niste benzina azi..., nu prea e bine sa te prinda rezervorul sub jumate ;)
La VR6 ii e sete rau. La atatzia cai..., tre' sa le dau sa bea mult... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Un film amuzant ... de la nesomn :D
|
9 Attachment(s)
neshte poze funny
|