![]() |
|
Re: Diverse discutii
oricare mha ;) m3 e30 daca se poate :mrgreen:
|
Quote:
ai un m3 ..... si ce daca, e modelu` care n-are ce sa faca :twisted: adica n-are ce sa-ntreaca |
:)) ce funny esti ;) un m3 e30 e mai frumos decat un e46 sau e36 ;) cu mai putina putere dar asta e :mrgreen:
|
eu o sa incerc sa nu mai postez nimic la "Ploiesti" de azi inainte...
GATA! credeam ca e forum DESPRE MASINI SI TUNING... bafta la cursele voastre si la tot ce faceti voi pe la sala... |
Sanatate si drum bun;)
|
da...lafel si voua...
|
dc te-ai suparat mha ? noi glumim aici ;)
dar daca asta vrei sa faci .... |
Quote:
frate ma scuzi daca te-am luat peste picior sau daca asta s-a lasat de inteles, numai ca sunt prea multi pe acest forum care practic SE LAUDA FIE CU MASINI INEXISTENTE, FIE CU MASINI CARE NU LE APARTIN! nu as vrea sa avem asa ceva printre noi... sincer ne ajunge unu care bla bla bla peste tot aiurea... frate mi-ar place sa facem cunostinta... sincer |
gluma ne gluma puii mei ce vrea momo sa zica ie ca ar trebuii sa ne trimii o poza cu o masina facuta de tine {cumparata din banii tai } nu din alte surse financiare
pentru ca sunt unii care nu au posibilitati si ba se simt prost ba se supara {cred} |
Quote:
n-are rost sa faci treaba asta,sa pleci. daca parasesti forumu lumea o sa creada ca tot ce ai zis tu nu e adevarat.. sau mai stiu eu ce interpretari gresite asculta aici la un om batran cu experienta :-P :D |
tng ai patit si tu asah ceva ??? :mrgreen:
|
Om batran cu par la tub!!!!!
:-P :-P :-P :-P :-P :-P |
ce semnaturi mi-am tras eu si gicu :mrgreen:
|
Macar atatttttt!!:lol: :lol: :lol:
|