![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta
Last Activity: 06-04-09 13:54 deci traieste :P Hai mai zi-ne si noua ce ai mai facut la broscuta :)
|
Va salut cu stima si respect pe toata lumea si cu scuzele de rigoare!
Nu am mai postat de muolta vreme din cauza ca nu am mai facut absolut nimic la masina...ba mai mult am vandut si linia audio de pe ea..din cauza ca m-a afectat criza extrem de rau!O sa fiu prezent la 4Tunign Day impreuna cu clubul din care fac parte..mai concret..impreuna cu Midnight Racers.Nu s-a mai facut nimic la masina din cate imi propusesem sa fac...din cauza ca salariu nu ma mai ajuta absolut deloc...la service-ul la care lucrez am fost platit doar cu 70% si..va dati si voi seama ca sunt vremuriile cum sunt.Imi pare rau ca nu am reusit sa mai fac nimic la ea...chiar si asa...la 4Tuning Day o sa fiu prezent toate cele 3 zile cu mari eforturi financiare(imprumut)...nu stiu daca ma intelege cineva sau mai este cineva in situatia mea...sa realizezi ca abea mai traiesti de pe o zi pe alta!Masina va concura doar la expo...cazarea o am gratuita pana in momentul de fata din partea clubului...dar o sa vin si o sa fiu alaturi de toti fanii broscutei mele cu tot sufletul si sa mai stam la palavrageala cu "ce se va mai putea face la un Tico in viitor" .Inca odata repet...nu ma asteptam niciodata sa fiu nevoit sa imi vand linia audio de pe masina..din cauza ca nu mai ma descurcam banii de nici o culoare. N-e vedem vineri de dimineata la standul MR!Pana atunci multa sanatate si drum bun pana la Romexpo! P.S: Morpheus...tragem o sedinta foto?:D |
Ne pare rau sa auzim astea, dar sunt sigur ca vor veni si vremuri mai bune pt toti! Sunt sigur ca vei avea pe viitor muzica si mai si in masina! Mult noroc si speram in rezolvarea problemelor tale...
|
Cu cea mai mare placere Antonyo. Problema este ca eu nu bag masina la xpo din mai multe motive (atat personale...caci nu consider ca merita inca :) si legate de $)...oricum...cand o scoti de acolo...sau...cand poti/cum poti tragem o sedinta foto cu cea mai mare placere!!! Si stai linistit coane ca nici eu nu am mai facut mare "tuning" la ea...(tot cu criza asta)...oricum...imi pare rau sa aud ca tiai vandut audio line...chiar era belea...chiar se auzea bine rau de tot...:-| Stai linistit...tot raul spre bine ;) o sa ii pui ceva mai bomba!!! Ne vdm la 4td ;) si vb. acolo ce si cum
P.s. masina chiar daca nu o expun la nici o categorie/stand...sper sa o trag acolo undeva in curtea romexpo daca nu macar in parcarea de langa...adica la vedere :D |
Multumesc Morpheus...si..abea astept sa vad si eu "bombitza" ta ! :D .N-e vedem acolo...sper sa imi aduca Nea` Cutare cupa de anu` trecut ca m-a mintit tot anu` ca o trimite prin curier..si nu a mai trimis nimic.:D
|
Salut Antonyo! Imi pare rau sa aud ca treci prin momente dificile... sper sa se rezolve macar treptat, si cu criza si cu muzica.
De asemenea imi pare rau ca nu voi putea ajunge la Romexpo sa-ti vad si eu masina live (nu am vazut-o niciodata pana acum), dar sunt convins ca vor mai fi ocazii! Quote:
Incearca sa iei si bateria cu tine la Romexpo, fa tot posibilul pentru ca am nevoie de ea, dupa cum ti-am tot spus de cateva luni incoace. Sper ca va fi loc pentru ea in masina, ca nu vei uita de ea, ca nu era incuiata in nu-stiu-ce garaj etc. Voi trimite pe cineva sa o ia de la tine, tu doar arunc-o undeva in portbagaj (poti face asta chiar acum, cand citesti reply-ul, ca sa fii sigur ca nu mai uiti de mine). Toate cele bune si multa bafta in continuare, drum bun si succes la show! Sa ne arati poze cu cupa deja castigata si cu cele ce vor urma! Voi pune si eu poze cu diplomele si cele 3 cupe ale mele. @morph: pune te rog niste poze bune cu masina, ca nu s-au postat decat 2-3 pana acum. Ma refer dupa ce va veti intalni la Bucuresti. |
Alex poti fi 100% sigur ca nu o voi uita!Sa trimiti pe cine sti tu la mine..ca o va lua cu siguranta.
Noutati: 1.Nu am facut rost decat de 100 de lei pana in momentul de fata ..si nu am de unde sa mai fac rost de bani sa iau cazare...benzina..tigari..consumabile :D . 2.Probleme extraordinare cu banii 3.Nu am bani dar tot vin...de stiu ca dorm in masina si tot vin. |
@ Antonyo: Stai man calm ca o sa vina vremuri si mai bune. Si nu cred ca o sa te lase baietii sa dormi in masina...rezolvati
@quick: Ia zoom zoom aici https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj/page-47.html :) |
E pacat antonyo sa nu mergi, pentru ca nici nu e foarte departe de tine toata distractia. Pentru mine e ceva mai dificil, mai ales ca masina mea nu arata ca a ta. Din pacate ratez show'ul si anul acesta, cu promisiunea ca anul ce urmeaza 4tuning days va gazdui primul tico cu peste 100cp :-)
sanatate |
salutare.... nuam citit intreg forumul k este ceva cam mare:D ma intereseaza de unde ai luat farurile...adik dak sunt cumparate sa asa sau ai gasit p cineva care sa iti faca sticlele clare
|
criminala rau masinuta :D bv
|
9 Attachment(s)
Vand ca nu avetzi tupeu sa punetzi...dar o sa pun eu..maine seara o sa pun o carutza de poze cand l-e descarc de pe telefon:D vizionare placuta..nu cautatzi defecte la masina ca sunt..dar intelegetzi si voi ca este CRIZA:D
|
Am vazut si masina la salon. Precizare: trebuie lucrat la bara fata pentru ca imbinarile sunt slabe - in stanga e aproape lipita de capota, in dreapta ai o diferenta considerabila de capota: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1239660936
|
Masina arata impecabil...nu am vazut nimic la ea ce sa nu-mi placa
totusi...singuru lucru ce nu mi-a placut si nu era legat de masina a fost gagica care s-a suit pe plafon si la facut...:| In rest nota 10+++ |
Quote:
Parerea mea: magar si carcotas sa fii sa comentezi la adresa masinii asteia...la cata munca si daruire a avut parte. Intr-adevar mai are nevoie de mici retusuri |
| All times are GMT +2. The time now is 05:58. |
- Copyright 2026 4Tuning