Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B 58 MAL 24-02-08 14:15

Re: Club Cielo

apropo o sa fiu acolo :)

D o n n 24-02-08 14:55

sper k azi sa va intalniti...ce naiba k e ditamai caldurta...eu ma trecui la 3 sferturi si tricou:) sa vedem poze...cu multi in ele..;)

tzestos 24-02-08 17:02

nu am mai apucat sa citesc postul si nu am putut ajunge.ramane pe data viitoare

D o n n 24-02-08 18:44

a mai avut loc intalnirea?

B 58 MAL 24-02-08 19:00

nu....k nu a fost nimeni acolo ....am fost la 4 si 10 si nu era nimeni am dat o tura pe acolo...lam vazut pe baiatul cu nr SRS atat da lam vazut in oglinda retrovizoare knd se ducea deci si el a fost acolo da nu ne-am intalnit....

Snapy_xxl 24-02-08 19:09

4 Attachment(s)
Intalnire de azi: 3 masini: Eu, BGD_NNE si Man3l3. Multumesc baietilor de la Bucuresti care au batut atata drum pana la Braila. Poze n-am apucat sa fac pt ca un anume user de pe forum a uitat aparatul acasa :evil: :x
Am facut cateva cu telefonu' dupa ce au plecat baietii la Bucuresti.

PetricaCBD 24-02-08 19:15

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1380598)
Intalnire de azi: 3 masini: Eu, BGD_NNE si Man3l3. Multumesc baietilor de la Bucuresti care au batut atata drum pana la Braila. Poze n-am apucat sa fac pt ca un anume user de pe forum a uitat aparatul acasa :evil: :x
Am facut cateva cu telefonu' dupa ce au plecat baietii la Bucuresti.

super taree....la braila.....felicitari manele,care a mai fost din bucuresti pe acolo?????

Snapy_xxl 24-02-08 19:18

Trebuia sa vina Soryn de la Buzau si RD-Woo de la Slobozia. Data viitoare o sa fim mai multi...Soryn a anulat in ultima clipa...Sa speram ca se termina cu bine :(

morbidmind 24-02-08 22:12

dune_g a reprezentat azi cielo la raliul national de la craiova

Snapy_xxl 25-02-08 07:50

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1381005)

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=119

msiu 25-02-08 09:09

am fost duminica la polivalenta am plecat la 16 si 15 min si multe masiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da nu cielo am stat ca fraieru de la 15 si 30 min si nimic poate alta data vorbiti si voi serios ca daca ne aud alti rad si cu curu de noi asa ca mai bine nu mai vorbim si facem am fost dezamagit total asta este poate va este rusine sau poate ati fost la plimbare next time .
Naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BOGY26 25-02-08 10:24

Quote:

Originally Posted by morbidmind (Post 1381005)

sa stii k s-a prezentat superrrr..era lipit de asfalt :D l-am urmarit indeaproape :shock:

Geo_ZGA 25-02-08 11:13

Quote:

Originally Posted by judele (Post 1379672)
ma sa zic mia luat in 1500-2000 de km forjata :) 1 litru :)

eu cred ca e cazul sa iti faci probleme si acum... nu are voie sa manance ulei. maxim, maxim 0,5 litri intre schimburile de ulei. ce inseamna forjata? cu cat mergi mai turata cu ea, cu atat temperatura si presiunea la ulei e mai mare. ai o "buba" pe undeva. verifica siemeringurile, vezi sa nu-ti dea pe galerie ulei...

D o n n 25-02-08 14:19

Quote:

Originally Posted by msiu (Post 1381511)
am fost duminica la polivalenta am plecat la 16 si 15 min si multe masiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da nu cielo am stat ca fraieru de la 15 si 30 min si nimic poate alta data vorbiti si voi serios ca daca ne aud alti rad si cu curu de noi asa ca mai bine nu mai vorbim si facem am fost dezamagit total asta este poate va este rusine sau poate ati fost la plimbare next time .
Naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

poi pe aici nu se mai ia nimic in serios...daca vrei intra pe www.cielorunners.com si akolo stabilesti intalnirile...orikm .....incercarea moarte nare..

B-64-KTL 25-02-08 19:05

Donn da vad ca esti suparat rau (nu ca te-ai fi suparat degeaba). Ai dreptate dar din cate vad userii din buc au cateva probleme cu masinile sau sunt in sesiune si trebuie sa ni le rezolvam si pe urma o dam iar pe intalniri. SPER.

All times are GMT +2. The time now is 07:13.

- Copyright 2026 4Tuning