![]() |
|
Re: Club Cielo
apropo o sa fiu acolo :)
|
sper k azi sa va intalniti...ce naiba k e ditamai caldurta...eu ma trecui la 3 sferturi si tricou:) sa vedem poze...cu multi in ele..;)
|
nu am mai apucat sa citesc postul si nu am putut ajunge.ramane pe data viitoare
|
a mai avut loc intalnirea?
|
nu....k nu a fost nimeni acolo ....am fost la 4 si 10 si nu era nimeni am dat o tura pe acolo...lam vazut pe baiatul cu nr SRS atat da lam vazut in oglinda retrovizoare knd se ducea deci si el a fost acolo da nu ne-am intalnit....
|
4 Attachment(s)
Intalnire de azi: 3 masini: Eu, BGD_NNE si Man3l3. Multumesc baietilor de la Bucuresti care au batut atata drum pana la Braila. Poze n-am apucat sa fac pt ca un anume user de pe forum a uitat aparatul acasa :evil: :x
Am facut cateva cu telefonu' dupa ce au plecat baietii la Bucuresti. |
Quote:
|
Trebuia sa vina Soryn de la Buzau si RD-Woo de la Slobozia. Data viitoare o sa fim mai multi...Soryn a anulat in ultima clipa...Sa speram ca se termina cu bine :(
|
dune_g a reprezentat azi cielo la raliul national de la craiova
|
Quote:
|
am fost duminica la polivalenta am plecat la 16 si 15 min si multe masiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii da nu cielo am stat ca fraieru de la 15 si 30 min si nimic poate alta data vorbiti si voi serios ca daca ne aud alti rad si cu curu de noi asa ca mai bine nu mai vorbim si facem am fost dezamagit total asta este poate va este rusine sau poate ati fost la plimbare next time .
Naspaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Donn da vad ca esti suparat rau (nu ca te-ai fi suparat degeaba). Ai dreptate dar din cate vad userii din buc au cateva probleme cu masinile sau sunt in sesiune si trebuie sa ni le rezolvam si pe urma o dam iar pe intalniri. SPER.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning