![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
7 Attachment(s)
asta e aia din masina, prima, track 1
restu ... sunt din aceiasi cantare, la fel de tari :) foarte foarte tari :D |
Daxter, care e problema ? Am şters oo şi chestii de genul ăsta, aşa că nu văd care-i problema cu cenzura :roll:
|
Ma gandeam sa iti dau o replica pe "masura" dar nu se merita efortul :)
|
ei, daca nu se merita efortul sa dai o replica "asa cum merita moderatorii astia" poate se merita efortul sa incerci sa intelegi ca daca posturile nu mai aveau demult legatura cu masina lui santos au plecat "intr-o lume mai buna", deci iarta-ne ca am gresit ;)
|
ontopic :D
o sa apara un filmuletz .. :D se lucreaza la el .. cu un m5e39 un e36 2.5 24v un alt e36 tot 2.5 24v un e30 2.0 un 335 nou un 2.5 24v turbo .. si inca un e36 1.8 :D cine a vazut pana acum ce s-a facut .. desigur .. e wip ... a fost multumit :D maine cred ca apare si pe net :D dupaamiaza,cam asa |
https://www.youtube.com/watch?v=Avmns6Lz_6o Doriftooooooooooooo Teaser /// film facut azi new new new
|
de abia asteptam filmul cel mare:).....presimt ca o sa fie ceva gravvv dupa ce am vazut in teaser.
|
superrrr teaserul :D
|
eh,nu va asteptati la cine stie ce ,e facut mai mult de fun ..
am filmat cu aparate foto ... deci n-o sa fie cine stie ce .. insa e misto de pus la colectie .. pentru noi ,nu stiu cat conteaza ptr voi .. dar noua ne place. . si-l tinem unde ii e locul .. am sa rog moderatorii sa nu stearga nimic din ce urmeaza... in film apare si ursu si deci e ontopic .. oricum,ma bate gandul sa fac un film doar cu ursu .. si ca soundtrack sa mergem pe melodiile pe care le-am pus mai sus pe topic :lol: aia chiar ar fii tiganie :lol: |
bah,knd va vad cu masinile voastre (mai ales cei cu urshii) ma gandesc cum de avetzi atata rabdare,cum putetzi sa le faceti sa fie k noi si mai ales pe gustul vostru...am si eu un golf si vreau sa-l fac,dar mi-e teama k nu voi reushii...oricum am multa stima si respect pt cei care fac ceea ce fac cu masinile lor si nu vad in ele doar o mashina...ci poate kiar o persoana...bravo...:oops:
|
Quote:
frumoase vorbe, respect |
ce faci vineri seara??????? te invit la party !!!!????????????
|
ce party?
am bagat ursu la hibernat.. nu mai e smecherie cu 2.0 :) strangem ptr ceva mai potent .. sa vedem ce-o fii .. pana atunci,o dam pe filme pe alea... :D sper ca maine sa iasa drfto full vers. :X |
Quote:
|
santos noutati cva?:D pregatesti surprize?:D:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning