![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
pai si pinioanele alea sunt bune pentru mtb? le-as lua...da trebuie sa mai dau 100 si pe transport..
am un coleg si a zis ca are el un cadru de mtb si este posibil sa mi-l dea mie. dar treaba treaba e ca nu stiu cum sa il iau de la el. |
Quote:
|
Quote:
|
salut baieti se merita sa cumpar astea 2 la pretul acesta : http://www.dirtbike.ro/bazar/roti/80...ano-megarange/ ?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Am adus si eu noi modificari la dhs ul meu: manete, schimbatoare noi, frane, pedale, coroane noi pt pedale si roata spate , stop, far, claxon si un mic upgrade la vopsea. O sa pun poze cu starea actuala a bicicletei.Sper sa va placa!
|
Quote:
si.. un sfat...(il gasiti cam la din 2 in 2 pagini:P) nu mai baga bani in ea... (si aici ma refer la far, claxon, stop si vopsea)strange-i si ia-ti altceva.. chiar si un sh... dar sa fie ceva bun... si asta nu o zic doar eu... Daca ar fi sa-ti dau eu un sfat ... al meu ar fi `nu mai baga bani in ea.. ia-ti cateva piese si fa-ti una de la 0` :lol: prietenii stiu de ce:lol::twisted::lol::twisted::lol::twisted::lol: |
A se observa cum se scot pedalele:lol::lol::lol:
|
:lol::lol:Cu ciocanul:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|