Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Pentru pasionaţii de biciclete (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/4079-pasionatii-biciclete.html)

cretu_bs 16-06-12 10:55

Re: Pentru pasionaţii de biciclete

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5067707)
50 de lei? shumino poate... sau shimanno... totusi...

baga si o pza ceva.. sa vada si ochiu nostru:D dar banuiesc ca te referi ca ai amortizor pe ulei... nu la ce se referea Dy mai sus:P

Am un buton pe care daca il apas mi se lasa usor usor suspensia fata si se aude cum iese aer (ca pa spate nu am)si apoi tre sa bag 2 mil ca sa o ridic inapoi...

Mht'u 16-06-12 11:08

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5067753)
Am un buton pe care daca il apas mi se lasa usor usor suspensia fata si se aude cum iese aer (ca pa spate nu am)si apoi tre sa bag 2 mil ca sa o ridic inapoi...

Pune un filmulet ceva:rolleyes2

cretu_bs 16-06-12 11:28

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5067768)
Pune un filmulet ceva:rolleyes2

Fac o poza cu butonu dar de lasat jos nu o las ca nu am bani de umflat inapoi ca cica e 2mil.

CraZzy_K1D 16-06-12 13:24

pai si pinioanele alea sunt bune pentru mtb? le-as lua...da trebuie sa mai dau 100 si pe transport..
am un coleg si a zis ca are el un cadru de mtb si este posibil sa mi-l dea mie. dar treaba treaba e ca nu stiu cum sa il iau de la el.

Mht'u 16-06-12 14:21

Quote:

Originally Posted by cretu_bs (Post 5067812)
Fac o poza cu butonu dar de lasat jos nu o las ca nu am bani de umflat inapoi ca cica e 2mil.

Atunci, da detalii multe:lol:

cretu_bs 16-06-12 21:37

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5067981)
Atunci, da detalii multe:lol:

Pana la urma m.am riscat:)).Nu e cum credeam ci daca dau la minus se lasa muuult mai usor in jos.:(

CraZzy_K1D 23-06-12 15:54

salut baieti se merita sa cumpar astea 2 la pretul acesta : http://www.dirtbike.ro/bazar/roti/80...ano-megarange/ ?

RS4 23-06-12 18:03

Quote:

Originally Posted by CraZzy_K1D (Post 5076783)
salut baieti se merita sa cumpar astea 2 la pretul acesta : http://www.dirtbike.ro/bazar/roti/80...ano-megarange/ ?

In mod normal ai putea doar una din cele doua piese cu acei bani, dar noua ! acelea fiind folosite, pretul e justificat ! ai grija, sa fie ok pinioanele, majoritatea recomanda ca atunci cand se schimba o piesa din angrenaj , sa se schimbe tot angrenajul (desi eu sincer am folosit lant sau pinioane de pe alte biciclete si nu a facut figuri). Alegerea iti apartine ! bafta ! nu uita ca mai trebuie sa platesti si transport !

Gaby Underworld 27-06-12 21:39

6 Attachment(s)
Am adus si eu noi modificari la dhs ul meu: manete, schimbatoare noi, frane, pedale, coroane noi pt pedale si roata spate , stop, far, claxon si un mic upgrade la vopsea. O sa pun poze cu starea actuala a bicicletei.Sper sa va placa!

(!8Y_M 27-06-12 22:33

Quote:

Originally Posted by Gaby Underworld (Post 5082470)
Am adus si eu noi modificari la dhs ul meu: manete, schimbatoare noi, frane, pedale, coroane noi pt pedale si roata spate , stop, far, claxon si un mic upgrade la vopsea. O sa pun poze cu starea actuala a bicicletei.Sper sa va placa!

mi se pare mie sau janta de spate e in 2 culori?

si.. un sfat...(il gasiti cam la din 2 in 2 pagini:P) nu mai baga bani in ea... (si aici ma refer la far, claxon, stop si vopsea)strange-i si ia-ti altceva.. chiar si un sh... dar sa fie ceva bun... si asta nu o zic doar eu...

Daca ar fi sa-ti dau eu un sfat ... al meu ar fi `nu mai baga bani in ea.. ia-ti cateva piese si fa-ti una de la 0` :lol: prietenii stiu de ce:lol::twisted::lol::twisted::lol::twisted::lol:

rob3rt0 28-06-12 08:18

A se observa cum se scot pedalele:lol::lol::lol:

CyPz 28-06-12 09:21

:lol::lol:Cu ciocanul:lol:

cretu_bs 28-06-12 09:37

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5082557)

si.. un sfat...(il gasiti cam la din 2 in 2 pagini:P) nu mai baga bani in ea... (si aici ma refer la far, claxon, stop si vopsea)strange-i si ia-ti altceva.. chiar si un sh... dar sa fie ceva bun... si asta nu o zic doar eu...

Daca ar fi sa-ti dau eu un sfat ... al meu ar fi `nu mai baga bani in ea.. ia-ti cateva piese si fa-ti una de la 0` :lol: prietenii stiu de ce:lol::twisted::lol::twisted::lol::twisted::lol:

EXACT! Eu am bagvat bani in ea pt. ca,cadrul e foarte bun si am schimbat restul:).

Gaby Underworld 28-06-12 12:00

Quote:

Originally Posted by rob3rt0 (Post 5082783)
A se observa cum se scot pedalele:lol::lol::lol:

Da le slabisem si nu se desfaceau din cauza ca era rugina si am stat 30 de minute ca sa le desfac!=))

Gaby Underworld 28-06-12 12:04

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 5082557)

Da janta spate este in doua culori ca nu mi-a ajuns vopseaua :D. si ms de sfat dar cred ca o sa raman tot la bicicleta aceasta!:D

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning