Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 13-01-09 19:42

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

7 Attachment(s)
..........:arrow:

1300 13-01-09 20:41

Salut domnu! Imi plac scaunele montate pe albastreata :-) totusi sigur nu-ti trebuie o pernuta pentru sezut ?mie mi se pare cam abrupta zona aia, scaunele sunt facute pentru o pozitie mai apropiata fata de volan si pedale normal.Sa vedem cum o sa te simti in ele si la un drum mai lung.
Frumoasa treaba!

Speed4U 13-01-09 20:45

superbe zici ca sunt afcute pentru ea ,bafta

b08ygs 13-01-09 21:07

foarte frumoase scaunele:) intrebarea mea este: sunt confortabile? care e pozitia in ele? gen la un drum mai lung nu amortesti in ele:P bafta in continuare cu proiectul tau:)

BTL-gordini 14-01-09 07:17

Arata f.bine,merg bine cu albastrul masinii,bravooo.

adi.schumi_tm 14-01-09 07:23

Foarte bine vin scaunele in masina,insa masina ta urla dupa o mocheta neagra in interior pe podea si chiar nu e scumpa

ozn_yakuza 14-01-09 08:04

bravo bogdane bravo ca e belea masinuta.

negrey1300 14-01-09 08:07

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1979161)
..........:arrow:

acum' trebuie sa le uzi cand iesi sa le vedem si noi;)

CED 14-01-09 08:08

arata foarte bine intradevar scaunele si se potrivesc perfect cu masina. Cu mocheta neagra o sa iasa in evidenta si mai mult.
Despre cit de usor gasesti mocheta neagra eu nu as fi asa optimista pentru ca stiu cum era sa string de git citiva vinzatori de mocheta - intrebam de mocheta neagra si imi aratau mocheta din aia de birou care e gri si arata super naspa sau altii isi dadeau cu parerea ca nu poti pune mocheta chiar neagra in casa (greu de crezut pentru ei ca e normal sa te ocupi si de masina)
Apoi am gasit la un magazin specializat in Arad dupa ce am stresat pe toti prietenii din tara sa caute. Asta a fost in vara 2007 - poate acum e mai usor.

BlueAngel 14-01-09 08:08

Salut Bogdan si respectele mele.Iti urmaresc topicu de mult timp dar nu mi-am facut cont...acum nu mai rezist trebuie sa te felicit masina e superba din orice punct de vedere...doar motorul ca nu destul de curat sub capota (am si eu fixurile mele) am si eu o batranica plus una d ela matusa mea (recent achizitionata) 46 mii km reali din 88 si ma pun e maine pe treaba pe ea.Am vazut masina vara asta in eforie si era sa intru in statia de autobuze cu masina pt ca gatul meu era intors pe geam dupa masina ta :)).Te salut si tot respectul pt masinuta..apropo scaunele alea sunt confortabile si practice tinand cont ca dacia are pedalele prea ridicate si forma scaunelor nu cred ca iti ofera cea mai buna pozitie ?

Nastase Bogdan 14-01-09 11:15

Ca sa concluzionez..erau mai confortabile scaunele pe care le-am dat jos dar nu se compara din alte multe puncte de vedere cu FK-urile;)
Ca lucru de corectat la ele ar fi inaltarea usoara a pozitiei de condus,deoarece este putin incomod de operat pedala de ambreiaj..in rest nu ma vait,imi place f mult cum ma simt in ele:-)

Am mocheta neagra,cea originala,care arata f bine si e de buna calitate,insa eu am vrut sa scap de toate marafeturile din ea..nici covorasele de cauciuc nu le mai am..;)
Cantarita pe cantarul standului de franare masina a ajuns la 930 Kg cu tot cu mine in ea(eu am 80 Kg)..acum nu stiu cat de precisa a fost masuratoarea,tinand cont ca se cantareste cate o osie in parte,dar se simte o reducere buna a greutatii in urma la tot ce am dat eu jos de pe ea;)8)

Commy,pune te rog o poza cu oglinda.Nu de alta,dar mai am 3 acasa de rezerva:rolleyes2

Va multumesc tuturor pentru aprecieri:-)

Preparatul 14-01-09 11:22

frumoase scaunele..dar nu sunt cam incomode?

morpheusmaster 14-01-09 11:45

Man felicitari inca odata pentru scaune dar am si eu cateva intrebari :) 1) Nu is prea aproape de volan??? Ca din cate imi imaginez eu e ciudata tare pozitia la condus (mai ales ca e si mare volanul) 2) Nu is prea joase??? Ca din nou din cate imi imaginez eu...tu vezi drumul prin volan (glumesc). Mult succes cu NIG

Nastase Bogdan 14-01-09 13:20

Merci:-)
Ce sa zic..scaunele le-am reglat dupa mine,deci le-am facut sa-mi vina bine:-)
La 1.74m cat am eu nu stau chiar sub bord..:lol:..la picioare e f bine,volanul e acum mai aproape pentru ca spatarul e aproape vertical si nu se regleaza mai spre spate..
Am spus..simt cateva inconveniente,dar sunt dispus sa le accept..nu sunt f pretentios:-)

TZG@ 14-01-09 14:14

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1977324)
Oooo..ce onoare:-)..colegul de expozitie de la Buzau..poate ne vedem tot acolo daca se mai face ceva anul acesta:rolleyes2
Masina nu mai e asa zgomotoasa cum o stii tu..intre timp i-am pus intermediara;)
Numai bine si tie si spor cu 5-arul:-)

5-ul pe care il stii tu nu prea mai e,l-am dat intr-un camion... in schimb,mi-am luat altul, incercand sa-l transform intr-un veriabil turbo:D
Daca o sa vii sigur ne vedem.

Felicitari pt scaune,sunt foarte tari.

All times are GMT +2. The time now is 16:53.

- Copyright 2026 4Tuning