![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Sunt deacord cu ideea lu' geo, adica fara sigla mare de pe spate, doar cu nick-ul ;)
|
io cred ca imi fac si shapca...se mai baga careva? Tricourile cred ca luam dalea de la magazinu cu 35.000 :)
|
vreau si sapca :)) hai ne facem salopete =)) nu pe bune vreau si sapca....merge negru cu galben?? si tricou si sapca...sau albe?
|
nushu daca poti sta in tricou negru vara;..io zic albe si shapca:-s portocalie:))) gumeam...shapca hmm...
|
sapca nu o vreau alba ca se murdareste repede...o vreau neagra :)
|
Quote:
|
Un sfat: Nu optati pentru sigla mare pe spate ca vara o sa se incinga al naibii de tare si se lipeste de spate.
|
lol nu neaaparat :) daca se poate da :))
|
va recomand jocu: www.racer-life.com e super tare:D
|
Eu sunt pentru tricou, oricum ar fi, daca pe fata scrie 4tuning si pe spate LupAlb, sunt pentru...cat despre sapca.....eh well.... eu nu prea port....
|
am observat ca unii membrii de pe forum au devenit soferi: seat driver, opel driver, vw driver :lol:
|
nu am scris nimic...s`a rezolvat
|
el e DOmnu VIP DESTEPTcare se plimba cu toate masinile si nu face bot sau cum a zis =))))=)))))):oops:
|
hai k ma faci sa rad... trafy...ce faci acu...ne luam la intrecere intre prostiile pe care le zicem?
nu am nicio treaba cu tine...stii bine k mereu am apelat la tine knd aveam nevoie de una alta. problema mea e cu faptu k unii care iti trimit tie conversatii pe mess se baga aiurea si vor ei sa fie spuma. Scz dak te-am deranjat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning