![]() |
Re: Masina Mea ..!
NU AU NICI O LEGATURA FARURILE ALEA CU MASINA O FACI A6?
INVESTETE IN ALTCEVA DEKAT IN FARURILE ALEA ;) |
bine..eu vreau sa ii iau faruri cu lupa.sa ii iau cu angel ziceti ? io daca ii iau angel ii fac angelurile rosii si angel la proiectoare ..tot rosii (proiectoarele sunt pe lupa )
@TEO trebuie sa vin la tine sa le desfac dar dupa ce termin cu inmormantarea. |
sa le stapanesti sanatos si condoleante...sper sa nu te superi ca am postat
|
cum sa ma supar ? :) mersi
|
eu unu zic pas si la dayline si la angel eyes.trebuie sa fie ceva faruri frumoase cu lupe si pentru astra f.
|
pai sunt in dubiu.ori las angelurile pt ca am prelungire de capota si ar da bine rau ,ori le scot .prima data bineinteles ca le voi lasa asa si apoi ori le inlocuiesc cu angeluri calumea pe neon/led ,ori le dau jos si le las clean.
|
eu am zis angel ... in orice caz mai ok decat dayline
sigur tre sa gasesti ceva far cu lupa... clean ... imposibil mie mi se par urate rau alea cu dayline .. si vrb lu teo . de banii aia iei ceva mult mai frumos. nici dayline„ul de pe A4 n mi se pare frumos..... la a5 .. intr„adevar dau bine... restu ... pas :) |
1 Attachment(s)
:mrhappy:
|
Quote:
|
Quote:
da' unde m-ai vazut :-? |
Quote:
Eram cu cupra lu` dragos :)) daca cumva credeai ca e el .. care se urca pe tine.. nu era .. eu eram :)) Numai bine! :paper: |
Quote:
|
era a mea ma...eram pe pod la gomm:)))
|
@ dud ..... https://img638.imageshack.us/f/p1100172.jpg/
uit aici poza cu grila .. numai ca partea de metal este rosie ( cum iti trebuie ) si plasticu este rupt un colt... dar merge pus, ti-am spus, ca am avut-o si eu pe masina |
Quote:
Va multumesc pt ajutor! 4TUNNING FOREVER!:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning