Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Street Legal Racing - Redline (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/23542-street-legal-racing-redline.html)

Mikidude 03-07-09 20:03

Re: Street Legal Racing - Redline

Quote:

Originally Posted by strada (Post 2459802)
nu am programul si nici nu stiu cum :oops:

Foarte Simplu, il gasesti cva pagini in urma....si intri selectezi masina care o faci acolo ai sa modifci sa pui toate motoarele pe orice masina, si dai la Edit Slots (sau cva de genu) acolo ai up-down left-right sus selectezi motoru si schimb acolo alea pana il aranjezi asa cum ti se apre tie ca sta mai bine pe masina mai sus mai jos etc, acolo poti face si la toba si la mai multe dak nu vin bine pe masina...;) ce sa zik Bafta o sa invetzi rpd sa umbli pe slrreditor e simplu..!

strada 03-07-09 20:05

Quote:

Originally Posted by Mikidude (Post 2459821)
Foarte Simplu, il gasesti cva pagini in urma....si intri selectezi masina care o faci acolo ai sa modifci sa pui toate motoarele pe orice masina, si dai la Edit Slots (sau cva de genu) acolo ai up-down left-right sus selectezi motoru si schimb acolo alea pana il aranjezi asa cum ti se apre tie ca sta mai bine pe masina mai sus mai jos etc, acolo poti face si la toba si la mai multe dak nu vin bine pe masina...;) ce sa zik Bafta o sa invetzi rpd sa umbli pe slrreditor e simplu..!

multumesc de indrumari.ma apuc sa fac un motor frumos.inca o data mersi.sall

Mikidude 03-07-09 20:08

Quote:

Originally Posted by strada (Post 2459828)
multumesc de indrumari.ma apuc sa fac un motor frumos.inca o data mersi.sall

Npc, dasta e forumul sa ne putem ajuta intre noi...mai ales la un asemenea joc 8)

strada 03-07-09 20:18

Am modificat si i-am pus un v16 care da bine rau chiar daca demareaza mai greu dar "da din fundulet "

ps:nici nu intra bine in a 3 a ca motorul s-a inrosit.ce sa ii fac?sa umblu la turatii si la rotatii pe minut?

Mikidude 03-07-09 21:01

Quote:

Originally Posted by strada (Post 2459844)
Am modificat si i-am pus un v16 care da bine rau chiar daca demareaza mai greu dar "da din fundulet "

ps:nici nu intra bine in a 3 a ca motorul s-a inrosit.ce sa ii fac?sa umblu la turatii si la rotatii pe minut?

Pai da dai Turatia maxima mai mica ca sigur e pe RED si nu o sa mai faca asa, adik se incinge mai greu!

Jass95 03-07-09 23:04

imi place mult jocu asta :lol: .. de fapt imi placea .. il jucam fara mod-uri :))

Mr.Extasy 03-07-09 23:26

Quote:

Originally Posted by strada (Post 2459844)

Incearca V12.Din cate tin eu minte,V12=2mii si ceva CP,V16=mult mai putins.Ma refer strict la SLRR.Acum daca sunt altii care eu reusit sa duca V16 la maxim,asta nush.Sau mai este motorul V8 cu care vine Mustang-ul Bulit/Bullit (cum s-o mai scrie,ca nu mai stiu) din 69.

strada 04-07-09 08:16

Quote:

Originally Posted by Mr.Extasy (Post 2460255)
Incearca V12.Din cate tin eu minte,V12=2mii si ceva CP,V16=mult mai putins.Ma refer strict la SLRR.Acum daca sunt altii care eu reusit sa duca V16 la maxim,asta nush.Sau mai este motorul V8 cu care vine Mustang-ul Bulit/Bullit (cum s-o mai scrie,ca nu mai stiu) din 69.

mersi de sfat am sa incerc.:-P.sall.

djandrewbv 04-07-09 10:09

3 Attachment(s)
Golfuletzul meu::D....cam tarziu dar asta e...:))

catalyn style 04-07-09 11:08

mai ma apuc si eu de un golf in 3 usi,chiar daca il am pe ala coupe cabrio fac si in 2 usi!:D pozele mai incolo!8)

catalyn style 04-07-09 14:54

12 Attachment(s)
chiar daca am mai facut un golf 3 cabrio,am vrut sa fac si un golf 3 in 3 usi!8)
sper sa va placa!:D
P.S. VEDETI CA PRIMA POZA APARE SA O DOWNLOADEZI, DAR SA NU VA SPERIATI CA DE LA A DOUA IN SUS SE POT VEDEA FARA SA LE DOWNLAODEZI!;)

aleyx_oltcit 04-07-09 15:09

BAIETI ...o sa deschid o sectiune unde sa postam numai fisiere ...fara comentarii ..sa nu mai cautam ceva in atatea pagini pt. ca dureaza mult...o sa postez linkul ..si o sa il pun la semnatura

Co5m1n eXtreme 04-07-09 15:11

Done ... fa-l

aleyx_oltcit 04-07-09 15:12

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...64#post2461364

Maryus_x90 04-07-09 15:59

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by aleyx_oltcit (Post 2461366)

frate eu as posta...da am 4 gb de chestii pt slrr....

am si eu un golf break:D:D:D.....e pt mediu.....e verde.....are motor cu h2o:)))

All times are GMT +2. The time now is 00:36.

- Copyright 2026 4Tuning