![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am modificat si i-am pus un v16 care da bine rau chiar daca demareaza mai greu dar "da din fundulet "
ps:nici nu intra bine in a 3 a ca motorul s-a inrosit.ce sa ii fac?sa umblu la turatii si la rotatii pe minut? |
Quote:
Pai da dai Turatia maxima mai mica ca sigur e pe RED si nu o sa mai faca asa, adik se incinge mai greu! |
imi place mult jocu asta :lol: .. de fapt imi placea .. il jucam fara mod-uri :))
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Golfuletzul meu::D....cam tarziu dar asta e...:))
|
mai ma apuc si eu de un golf in 3 usi,chiar daca il am pe ala coupe cabrio fac si in 2 usi!:D pozele mai incolo!8)
|
12 Attachment(s)
chiar daca am mai facut un golf 3 cabrio,am vrut sa fac si un golf 3 in 3 usi!8)
sper sa va placa!:D P.S. VEDETI CA PRIMA POZA APARE SA O DOWNLOADEZI, DAR SA NU VA SPERIATI CA DE LA A DOUA IN SUS SE POT VEDEA FARA SA LE DOWNLAODEZI!;) |
BAIETI ...o sa deschid o sectiune unde sa postam numai fisiere ...fara comentarii ..sa nu mai cautam ceva in atatea pagini pt. ca dureaza mult...o sa postez linkul ..si o sa il pun la semnatura
|
Done ... fa-l
|
|
2 Attachment(s)
Quote:
am si eu un golf break:D:D:D.....e pt mediu.....e verde.....are motor cu h2o:))) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning