Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Razvan-CT 19-08-10 16:37

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 3591711)
as vrea sa-mi fac o copie a cheii de la masina si nu stiu unde sa ma duc .. am fost la doraly la tomis 3 si pe cuza voda si astia cica nu pot sa faca..si trebuie sa ma duc la reprezentanta si deact sa dau 7 mil la reprezentanta mai bine.. asa ca stie careva alt centru de copiere chei in constanta??

ma ajuta cineva??

DyZ 19-08-10 16:41

m-ai este in tomis 1 , pe str flamanda , langa restaurant delfinul , o chestie de genul cu chei ... dar daca cei de pe cuza voda nu au reusit ... nu cred ca o sa poata cei de pe flamanda .

quick_5hifter 19-08-10 17:59

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 3596232)
ma ajuta cineva??

Daca domnul din Doraly nu ti-a putut rezolva problema, nu cred ca te poate ajuta cineva din Constanta. Totusi, cred ca nu ai ajuns la cine trebuia (in Doraly), poate era doar un ajutor de-al lui... mai bine mai incearca o data. Sau poate sunt 2 centre de copiat chei, mai cauta unul.

Psycho 21-08-10 10:35

vezi in carrefour ... e un centru de chei ... si el copiaza si cip-uri , dar nu iti pot face inchiderea sa iti mearga din cheie , si mai poti incerca in tomis 3 , acolo unde stau taxiurile la shwormerie .. de fapt langa :)

Glumetz 21-08-10 11:48

Incearca si langa targul de la Rusi. Nu ne-ai spus si pentru ce masina...

14kla 21-08-10 13:38

salut caut pe cineva in cta care face numere cracanate,daca aveti cunostinta de asa ceva lasatimi un pm.multumesc

aikman 21-08-10 21:15

a mai vazut cineva vrun magazin care are jante de matiz de aliaj ? sau pe cineva care vinde ... dar sa fie pe 13 ... a si exista cineva in constanta care face geam de far clar ??

banzay 22-08-10 12:26

Jante pt matiz pe poporului e un magazin. ART-uri. Dar aceeasi marfa o iei mai ieftina de pe alfaromtrans.ro cu tot cu transport. Majoritatea sunt in combinatia negru/argintiu, care mie nu prea imi placea.

aikman 22-08-10 13:19

multumesc ... sa vad ce gasesc

Skybrax 24-08-10 15:15

un service bun sa schimb un cap de bara la un seat leon ?

street_racer 24-08-10 16:11

Quote:

Originally Posted by Skybrax (Post 3606852)
un service bun sa schimb un cap de bara la un seat leon ?

valvo_plus , pe Baba Novac, inainte de Kamsas, pe stanga (in spatele academiei) ... ieftin , rapid si bun ...

magnifiqo 30-08-10 11:24

Niste flanse unde gasesc? Stiti pe cineva care face sau mai bine cumparate? Si unde as gasi. mersi

quick_5hifter 30-08-10 14:22

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 3620131)
Niste flanse unde gasesc? Stiti pe cineva care face sau mai bine cumparate? Si unde as gasi. mersi

Cele mai bune sunt cele cumparate, insa sunt si semnificativ mai scumpe. Gasesti la Fixu' (str. Poporului) sau la Jante Lux (Mamaia colt cu Lahovary, 30 metri mai spre Capitol).

De facut, le poti face pe Baba Novac, linia lui 44, intre Institutul de Marina si "Energia": cum vii dinspre Aurel Vlaicu (varianta), intri pe Baba Novac si mergi cam 200-300 metri, pe stanga o sa vezi un centru de anvelope s-h, tu faci dreapta pe un drum de pamant (e la strada un fel de chiosc din termopan cu macheta noului cartier rezidential), mergi ~50 metri si o sa vezi o bisericuta din lemn. Imediat dupa ea e o curte/gradina cu un mic panou pe care scrie numele unui strungar si numarul de telefon.
Eu sunt multumit de cum lucreaza, mi l-au mai recomandat si altii si l-am recomandat si eu altora. Mie mi-a facut mai demult niste flanse distantiere tip B bune, iar de curand un set de inele de centrare bune.

B-72-RZD 30-08-10 16:27

Salut baieti, salut Quick, vad ca esti online.
Aveti idee cum se procedeaza in cazul in care plec din tara si ma stabilesc acolo, ce imi trebuie ca sa iau masina acolo si sa o inmatriculez?
E vorba de Franta.
Nu ma indrumati la vreun birou, o sa merg si acolo, dar poate a avut cineva experienta asta si imi poate spune din patite.
Multumesc mult!

quick_5hifter 30-08-10 17:06

Quote:

Originally Posted by B-72-RZD (Post 3620909)
Salut baieti, salut Quick, vad ca esti online.
Aveti idee cum se procedeaza in cazul in care plec din tara si ma stabilesc acolo, ce imi trebuie ca sa iau masina acolo si sa o inmatriculez?
E vorba de Franta.
Nu ma indrumati la vreun birou, o sa merg si acolo, dar poate a avut cineva experienta asta si imi poate spune din patite.
Multumesc mult!

Salut!
Ca sa-ti cumperi masina acolo nu ai nevoie de nimic, cum de altfel nicaieri nu ai nevoie (a, bine, carte de identitate ca sa poti face actele).
Ca sa o inscrii acolo insa, din auzite, cred ca trebuie sa ai cetatenie franceza sau sa fii macar rezident (nu stiu exact).
Nu stiu sa-ti spun daca merge ca la bulgari, cu procura... poate stie altcineva. Ar trebui sa mearga, ca sistemul nostru juridic este preluat ("inspirat", zic romanii) in mari proportii de la francezi, care de altfel sunt si ei in UE, deci...

Toate cele bune!

All times are GMT +2. The time now is 15:10.

- Copyright 2026 4Tuning