![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
asa ma gandeam si eu, ...dar cred ca o bara custom te costa mai putin. 150 RON bara in sine, plus inca vreo 100 RON manopera + 100 RON vopsea (de suprafata) si cam atat....
asta inseamna vreo 75 de EUR, hai sa punem 150 ca te mai costa si materialele. Tot iesi mai ieftin, si custom. |
Quote:
|
cum ai calculat-o tu?
|
Uita-te pe siteuri sau intreaba la firme care fac din fibra sa vezi ce preturi au. Zici ca ei le-au inventat.
@BTN1 -cred ca te-am mai intrebat....bara din poza este din plastic, nu ? |
Quote:
@lupalb-niciodata bara custom turnata prin ce stii ce garaj nu o sa arate ca una turnata intr-o fabrica care se ocupa cu asa ceva! |
Cine stie o firma de colantare prin Sibiu care lucreaza si cu carbon :?:
|
Quote:
In fine, nu contest faptul ca este de calitate ce oferi tu, sa nu ma intelegi gresit, eu doar analizam optiunile pe care le am, si sincer, cred ca o sa ma indrept spre o alta firma ce imi prezinta o oferta mai buna. Multumesc oricum pentru intelegere si timpul acordat. |
Quote:
|
O sa ii contactez.
Multumesc pt informatie :!: |
Mai chucky ce mandru te plimbai azi pe la 4 jumate pe centru cu pisi a ta.nu mai vezi lumea ...:))
|
Quote:
|
pai el e mai mic, si daca ma si fugea pe langa tine, slabe sanse sa il vezi:)
va pregatiti sufleteste baieti? |
Poate calcam cu 46-le pe el! :)))
|
Quote:
|
ai stat tu asa si te-ai gandit ca poate intra si pretena ta pe forum, si inca iti sta bine cand vorbesti normal, nu ai vrea sa vorbesti soprana a?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:04. |
- Copyright 2026 4Tuning