![]() |
|
Re: My Car...........my Love............pareri Vreau
unde am laudat yo passat-ul si bmw-ul???????????????????????????????spun doar parerea mea despre ele (dreptul la replica :P) vad ca tu esti ala tare "poti sa-ti pui si chip si ce vrei tu" atunci schimb masina direct si ma dau cu tine cu 407 sa vedem atunci daca mai ai asa multe de spus. apropo cam are dreptate sprinter "si brusc am ajuns la masina ta si la "realizarile" tale cu acea masina .."
|
da ce face ti mai va certati ???
:lol: |
pai nu vezi omu k are chef de cearta. nu stiu pt ce imi vorbeste asa de sus de parca ar avea avion si yo carutza
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
asa sa fie :)
|
Quote:
nu inteleg remarca asta, mai ales venind de la tine, de la altii n-am pretentii, da' de la tine.... |
Quote:
Aleks ... scuze ... era o gluma care mi-a placut ... nu vroiam sa spun nimic cu ea ... imi pare rau daca te-am suparat, chiar nu am vrut sa zic nimic cu asta ... Mi-a placut cum suna fraza atat ... Sorry :bunch: |
1 Attachment(s)
un vis stelist care s-a implinit...!!!!!
|
un vis stelist, noroc d ekipa d kt cu care au jucat :lol::lol::lol:
|
chiar sunt curios de ostasii lu bekali ce vor face...!
|
Quote:
mai esti suparat pe mine aleks? :shock: :D :oops: |
Misto Focusul ala cu numar de italia...Chiar dragut cum e facut....
|
Quote:
Motoarele diesel au devenit din ce in ce mai performante si mai practice in ultimii ani astfel incat a luat fata "benzinarelor". Hai sa luam spre exemplu, spre comparatie un BMW 316i (motor 1900 cmc, 105 cp) si un BMW 320d (motor 2000 cmc, 136 cp). Doar un nebun la cap ar zice ca 316i e mai bun;) Decat un amarat de motor mic pe benzina ( pana in 2000 cmc si sub 150 cp), simplu si slab as alege oricand un diesel:idea: Si inca ceva, un 320D de la BMW cu e a lui Alex e foarte reusit, sunt f cautate masinile astea. Pe cand un Audi A4 2.0i (2.0i;) nu vb de 3.0i-ul tau) eu nu prea ii vad rostul. Si sunt destui membrii 4tuning care au motoare de 2000 benzina pe masinile lor. Motoare "slabanoage", forta mica, consum mare:evil: Cine vrea "forta bruta" sa-si ia o masina de 5000 cmc pe benzina, nu vrajeli de 2000 cmc, si apoi sa afirme ca dieselul e pt "tractoristi";) |
Sa inteleg ca eu si VSA ar trebui sa ne simtim oarecum..SFW nu a zis-o cu rautate..Stai calm..a fost o gluma..Tatal lui are tot diesel si bunul nostru prieten Alexika are tot TDI..Si tu faci comparatie intr-un motor aspirat pe benzina cu ai scris ca e 316 i si un 320 care e turbo..Oricum ti-am zis ca nu imi pare rau ca am motor pe benzina asa mic de 2000 si sunt dispus oricand sa arat ce stie LEUTUL :) Oricum motoarele diesel au devinit din ce in ce mai sportive dar..fiecare cu ce isi alege..Eu am avut TDI si nu prea m-a impresionat..
|
subscriu la spusele lui RaZv :tenisclap :tenisclap :tenisclap
|
Daca e sa facem comparatie diesel-benzina..Luam motorul de la audi de 2.0 TDI de 140 cp un motor diesel supra alimentat si motorul de 2.0 T de 200 cp motor benzina supra alimenata..sa zicem ca ar fi 2 a4 cu aceste motoare...Oare care e mai performant?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning