Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

sebi2 03-03-07 18:41

Re: Comentarii lucrari!

dc vrei facem o competitie da nu pe ban ca nu e corect ....pe orice altceva ...si scuzama ca iti zic da nu am vazut nici o masina facuta de tine arata-mi una si apoi nu mai zic nimik....nu team jignit cu nimik ....nu cred ca iti da cineva drept sa ma jignesti ....nu am zis ca sunt ass da lucrez de ceva timp in adobe si dc tie nu iti palce ce fac parerea ta da sunt altii care poate le place...spune parerea pt tine nu in numele altora

Gabi 03-03-07 18:46

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 779309)
dc vrei facem o competitie da nu pe ban ca nu e corect ....pe orice altceva ...si scuzama ca iti zic da nu am vazut nici o masina facuta de tine arata-mi una si apoi nu mai zic nimik....nu team jignit cu nimik ....nu cred ca iti da cineva drept sa ma jignesti ....nu am zis ca sunt ass da lucrez de ceva timp in adobe si dc tie nu iti palce ce fac parerea ta da sunt altii care poate le place...spune parerea pt tine nu in numele altora

Ai inteles exact ce nu trebuia. Eu nu vreau sa fac battle cu tine pe bani, ca nu ma incalzeste cu nimic. Si nici daca iei ban (adica ti se restrictioneaza accesul pe forum) nu ma incalzeste cu nimic, pentru ca tot la fel vei gandi. Vreau doar sa intelegi ca ceea ce-ai facut pe Type-R nu se numeste TUNING, nici macar DESIGN. Un pseudo-vinyl nu inseamna design. De asemenea, nici o dunga neagra nu se numeste design.

Nu mai postati ma nene masini de genu' asta, ca, pe langa faptu' ca faceti un post in plus degeaba, mai si obositi lumea care da click pe poze.

Eu n-am nimic impotriva sa fie postata o lucrare, chiar daca e nasoala, da' sa aiba ceva modificat, in afara de-o janta, un vinyl, etc.

PS: L33L00, atata timp cat eu sunt moderator pe sectiunile de virtual tuning, fac regulile; daca nu-ti convine, du-te si pisa ochii iar (stii tu la ce ma refer :wink:).

sebi2 03-03-07 18:52

pai mah gabi tipe R a fost sibgura care am modificata cel mai putin in rest la toate erau modificate cate ceva ...poftim ia exemplu lambo e modificat brush tot ....

boy_wonder 03-03-07 19:11

2 Attachment(s)
niste comentarii daca se poate.. va rog

Trickz 03-03-07 19:11

sebi2....lambo tau....pragul blurry, plasa din grila fatza pusa nasol, jante extrem de luminoase, fata de luminile celelalte, unde ai acoperit priza de aer e blurry, chestia ai la far...la unul dintre faruri e bine, la celalalt nu e bine....cam atat vad eu;)

(!8Y_M 03-03-07 21:37

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 779284)
ms de comentarii......da nu intzeleg ce e cu acea pata......unde dreaq e k eu nu vad nici o pata......am cautat de nebun.....pls incercuitzi-o sa o vad shi eu......

Am incercuit tot ce am vazut greseli :lol:

sebi2 04-03-07 00:27

2 Attachment(s)
inca o masina ...cu dedicatie pt gabi.... te provoc la duel...

Gabi 04-03-07 00:45

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 779751)
inca o masina ...cu dedicatie pt gabi.... te provoc la duel...

Ok, mister pussycat :lol: :lol:

PS: tu cati ani ai de fapt ? :lol:

sebi2 04-03-07 00:53

cat scrie si acolo 22 si vb serios....da sunt inebunit dupa tuning...cu toate ca unde lucrez io se bate cap in cap cu tuningu.............din curiozitate iti place ultima masina....sunt sigur ca o sa zici nu:D

vio[s] 04-03-07 00:56

2 Attachment(s)
Am facut si eu un tuning finut :lol:

P.S. : Stiu jante blury ...... mai multe ...

Gabi 04-03-07 00:59

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 779775)
cat scrie si acolo 22 si vb serios....da sunt inebunit dupa tuning...cu toate ca unde lucrez io se bate cap in cap cu tuningu.............din curiozitate iti place ultima masina....sunt sigur ca o sa zici nu:D

Nu spun ca nu-mi place, ci ti-o comentez:
  • selectii strambe;
  • grila oribila;
  • spoiler blury de la stamp tool;
  • janta spate ovala;
  • janta fata ovala;
  • vinyl (:lol:) ireal;
  • prag blury;
  • geamuri mate (rame lucioase - luminoase).
... si as putea sa continui, da'... ma dor ochii (nu din cauza lucrarii tale, sunt doar obosit).

PS: click aici :)

sebi2 04-03-07 01:04

looooooooooooooooooooooooool bun asa sunt chiar curios :)))) ce o iesi ....
nu zic sunt si unele defecte da trebuie se recunosti ideeea:D:D:D

vlad_VSV 04-03-07 14:53

2 Attachment(s)
dacia 1310...........va ascult:oops:

boy_wonder 04-03-07 15:41

1 Attachment(s)
niste comentarii pls..

L33L00 04-03-07 15:47

1 Attachment(s)
coment pls :D

69WRX 04-03-07 16:04

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 780713)
coment pls :D

ce e frate ala ozn ? :shock:

sebi2 04-03-07 16:08

frumos cu o singura exceptie faru din dreapta nu e la fel ca cel din stanga

L33L00 04-03-07 16:12

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 780755)
frumos cu o singura exceptie faru din dreapta nu e la fel ca cel din stanga

lol tu gandesti un pic??? cum plm sa fie la fel ?? :lol: ... doar .... 10x 4 c&c anyway

Gabi 04-03-07 16:28

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 780762)
lol tu gandesti un pic??? cum plm sa fie la fel ?? :lol: ... doar .... 10x 4 c&c anyway

Da' tu stii sa citesti ?

De ce pe negru ai reflexii ale cerului, iar pe visiniu nu ? :roll:
Ce e cu rollbaru' ala pe masin ? E din gama Jeep ? :roll:
Ventu' din stanga masinii (dreapta pozei) e ireal, iar cel din partea opusa (adica dreapta masinii, stanga pozei), e pozitionat aiurea, mai exact nu se pupa cu masina :roll:
Buza fata e prea intunecata si nu mai are nici un farmec :roll:

Imi place ca ai bagat turbou' sub capota, da'... ai zbarcit-o cu rollbaru'.

L33L00 04-03-07 16:57

eh .... ms 0ricum pt comment ... am sa incerc sa repar dca pot cate ceva

sebi2 04-03-07 17:00

nu inteleg ce a vrut sa faca acolo da in fine oricum geamul zici ca e taiat cu drujba

vlad_VSV 04-03-07 17:36

si la mine va rog DACIA :(poate ati sarit din greseala peste

Ca][n 04-03-07 21:08

2 Attachment(s)
concept cabrio for logan

patriotu90 04-03-07 21:17

vlad_VSV ... puteai sa o cureti de mizerie si in partea din spate ... in rest cred k e oke ...
Ca][n ... interesate ideii dar punerea in practica lasa de dorit ... ai mullte muchii tremuate ... reflexie pe lateral aiurea ... pleoape ireale ... partea spate e cam turtita ... reflexia dp asfalt e aiurea rau ...

MARI_NSL 04-03-07 21:42

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 781352)
concept cabrio for logan

dragutz ..cam bluryy .. dar bravo .. ceva nou ....poate in vad romanii si vrea sa il fabrice ;)))00:)0)

vio[s] 04-03-07 22:12

niste comenturi la astea plz :arrow: 1 2 :rolleyes2

CJ02VDV 04-03-07 22:20

2 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva!

Reme 04-03-07 22:28

2 Attachment(s)
dupa mult timp am revenit si eu cu o masina 8), am avut multa treaba...sper sa apreciati ca nu am uitat si ce stiam :oops:

sebi2 04-03-07 23:56

2 Attachment(s)
am mai incercat odata evo ala cu toate ca nici acum nu mia iesit perfect ......bagati si audi meu la battle acolo pls

sebi2 05-03-07 02:42

1 Attachment(s)
un coment pls ce e gresit....

boy_wonder 05-03-07 07:54

1 Attachment(s)
am refacut si eu S5.. niste comenturi plsss

patriotu90 05-03-07 08:06

2 Attachment(s)
CJ02VDV ... carbon ireal (liniile sunt prea mari) ... imbinare nasola la spoileru fata (partea de jos) ... janta fata descentrata ... stikeru dp parbriz ireal ... stikeru cu sparco l-ai deformat ...
Reme ... spoiler descentrat + contrastul acestuia este prea mare ... jantele prea luminate ... pragul are parca alta culore fata de masina ... blurr pe aripa spate ...
sebi2 ... vynil ireal ... aerisiri ireale (nu le faci asa dintr-o bucata ... ai pus negreala si ti-a iesit aerisirea ... mai citeste si tu niste tutoriale) ...
boy_wonder ... jantele mi se par un pic cam luminate in rest e oke ...

Am adaugat si eu ultima lucrare ... astept comentarii ...

CJ02VDV 05-03-07 10:21

1 Attachment(s)
Reme-Refexul de la spoiler(de jos).Si pragul are alta culoare. Patriotul90-Parca pragul ie ireal,si linia de la usa.In rest ie ok bafta in continuare!!! vlad-VSV -Jantele de la dacie cam unmpic exagerat!!!

sebi2 05-03-07 10:36

in fine ms de comentarii dar daca vroiam sa fac o masina reala nu o faceam pe calc ...nu inteleg ce inseaman la voi vynil ireal...da ala nu se vrea vynil in primu rand....

MARI_NSL 05-03-07 11:07

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 781488)
Am incercat si eu ceva!

hmm dargutza masina ..merge un pik cam bluryy .. pe la bara fata..la roti cam ovale ;) dar scrisus ala de pe parbriz e varza pus ;)

patriotu90 05-03-07 11:46

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 782028)
Patriotul90-Parca pragul ie ireal,si linia de la usa. vlad-VSV -Jantele de la dacie cam unmpic exagerat!!!

linia de la usa e normal sa fie asa ... pt ca forma aia iese in exterior si linia usii o urmeaza ...

Quote:

dar daca vroiam sa fac o masina reala nu o faceam pe calc ...nu inteleg ce inseaman la voi vynil ireal...da ala nu se vrea vynil in primu rand....
da unde o faceai ?? vinil ireal adica nu "urmaresete" reflexiile caroseriei ... la tine chestia aia pe lateral ce doreste sa fie daca nu vynil ??

MARI_NSL 05-03-07 12:21

2 Attachment(s)
:oops: :oops: am si io o daciutza facuta ...
ps. sa nu ma intrebati cn e tanti din poza ..nush ... poza e pusa de cine la ..masinile voastre preparate de noi....si am facto eu ... si vreau sa o postez si aici ..com pls.:oops: :oops: :lol: :lol:

Ace Axel 05-03-07 16:50

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 781841)

Am adaugat si eu ultima lucrare ... astept comentarii ...

ramane valabil c tiam zis p mess....

boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;)

boy_wonder 05-03-07 17:01

boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;)[/QUOTE]

asta e.. poate data viitoare; oricum ma bucur ca va place .
Bafta!

goblin 05-03-07 21:48

2 Attachment(s)
o bucata masina....un golf 5 .....
app bg-ul e facut de mine :)

All times are GMT +2. The time now is 15:22.

- Copyright 2026 4Tuning