![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
dc vrei facem o competitie da nu pe ban ca nu e corect ....pe orice altceva ...si scuzama ca iti zic da nu am vazut nici o masina facuta de tine arata-mi una si apoi nu mai zic nimik....nu team jignit cu nimik ....nu cred ca iti da cineva drept sa ma jignesti ....nu am zis ca sunt ass da lucrez de ceva timp in adobe si dc tie nu iti palce ce fac parerea ta da sunt altii care poate le place...spune parerea pt tine nu in numele altora
|
Quote:
Nu mai postati ma nene masini de genu' asta, ca, pe langa faptu' ca faceti un post in plus degeaba, mai si obositi lumea care da click pe poze. Eu n-am nimic impotriva sa fie postata o lucrare, chiar daca e nasoala, da' sa aiba ceva modificat, in afara de-o janta, un vinyl, etc. PS: L33L00, atata timp cat eu sunt moderator pe sectiunile de virtual tuning, fac regulile; daca nu-ti convine, du-te si pisa ochii iar (stii tu la ce ma refer :wink:). |
pai mah gabi tipe R a fost sibgura care am modificata cel mai putin in rest la toate erau modificate cate ceva ...poftim ia exemplu lambo e modificat brush tot ....
|
2 Attachment(s)
niste comentarii daca se poate.. va rog
|
sebi2....lambo tau....pragul blurry, plasa din grila fatza pusa nasol, jante extrem de luminoase, fata de luminile celelalte, unde ai acoperit priza de aer e blurry, chestia ai la far...la unul dintre faruri e bine, la celalalt nu e bine....cam atat vad eu;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
inca o masina ...cu dedicatie pt gabi.... te provoc la duel...
|
Quote:
PS: tu cati ani ai de fapt ? :lol: |
cat scrie si acolo 22 si vb serios....da sunt inebunit dupa tuning...cu toate ca unde lucrez io se bate cap in cap cu tuningu.............din curiozitate iti place ultima masina....sunt sigur ca o sa zici nu:D
|
2 Attachment(s)
Am facut si eu un tuning finut :lol:
P.S. : Stiu jante blury ...... mai multe ... |
Quote:
PS: click aici :) |
looooooooooooooooooooooooool bun asa sunt chiar curios :)))) ce o iesi ....
nu zic sunt si unele defecte da trebuie se recunosti ideeea:D:D:D |
2 Attachment(s)
dacia 1310...........va ascult:oops:
|
1 Attachment(s)
niste comentarii pls..
|
1 Attachment(s)
coment pls :D
|
Quote:
|
frumos cu o singura exceptie faru din dreapta nu e la fel ca cel din stanga
|
Quote:
|
Quote:
De ce pe negru ai reflexii ale cerului, iar pe visiniu nu ? :roll: Ce e cu rollbaru' ala pe masin ? E din gama Jeep ? :roll: Ventu' din stanga masinii (dreapta pozei) e ireal, iar cel din partea opusa (adica dreapta masinii, stanga pozei), e pozitionat aiurea, mai exact nu se pupa cu masina :roll: Buza fata e prea intunecata si nu mai are nici un farmec :roll: Imi place ca ai bagat turbou' sub capota, da'... ai zbarcit-o cu rollbaru'. |
eh .... ms 0ricum pt comment ... am sa incerc sa repar dca pot cate ceva
|
nu inteleg ce a vrut sa faca acolo da in fine oricum geamul zici ca e taiat cu drujba
|
si la mine va rog DACIA :(poate ati sarit din greseala peste
|
2 Attachment(s)
concept cabrio for logan
|
vlad_VSV ... puteai sa o cureti de mizerie si in partea din spate ... in rest cred k e oke ...
Ca][n ... interesate ideii dar punerea in practica lasa de dorit ... ai mullte muchii tremuate ... reflexie pe lateral aiurea ... pleoape ireale ... partea spate e cam turtita ... reflexia dp asfalt e aiurea rau ... |
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
Am incercat si eu ceva!
|
2 Attachment(s)
dupa mult timp am revenit si eu cu o masina 8), am avut multa treaba...sper sa apreciati ca nu am uitat si ce stiam :oops:
|
2 Attachment(s)
am mai incercat odata evo ala cu toate ca nici acum nu mia iesit perfect ......bagati si audi meu la battle acolo pls
|
1 Attachment(s)
un coment pls ce e gresit....
|
1 Attachment(s)
am refacut si eu S5.. niste comenturi plsss
|
2 Attachment(s)
CJ02VDV ... carbon ireal (liniile sunt prea mari) ... imbinare nasola la spoileru fata (partea de jos) ... janta fata descentrata ... stikeru dp parbriz ireal ... stikeru cu sparco l-ai deformat ...
Reme ... spoiler descentrat + contrastul acestuia este prea mare ... jantele prea luminate ... pragul are parca alta culore fata de masina ... blurr pe aripa spate ... sebi2 ... vynil ireal ... aerisiri ireale (nu le faci asa dintr-o bucata ... ai pus negreala si ti-a iesit aerisirea ... mai citeste si tu niste tutoriale) ... boy_wonder ... jantele mi se par un pic cam luminate in rest e oke ... Am adaugat si eu ultima lucrare ... astept comentarii ... |
1 Attachment(s)
Reme-Refexul de la spoiler(de jos).Si pragul are alta culoare. Patriotul90-Parca pragul ie ireal,si linia de la usa.In rest ie ok bafta in continuare!!! vlad-VSV -Jantele de la dacie cam unmpic exagerat!!!
|
in fine ms de comentarii dar daca vroiam sa fac o masina reala nu o faceam pe calc ...nu inteleg ce inseaman la voi vynil ireal...da ala nu se vrea vynil in primu rand....
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:oops: :oops: am si io o daciutza facuta ...
ps. sa nu ma intrebati cn e tanti din poza ..nush ... poza e pusa de cine la ..masinile voastre preparate de noi....si am facto eu ... si vreau sa o postez si aici ..com pls.:oops: :oops: :lol: :lol: |
Quote:
boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;) |
boy_wonder arata mai bine acu masina... pakt k nu a fost pusa asa in poll k t votam.... bafta ;)[/QUOTE]
asta e.. poate data viitoare; oricum ma bucur ca va place . Bafta! |
2 Attachment(s)
o bucata masina....un golf 5 .....
app bg-ul e facut de mine :) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
|
- Copyright 2026 4Tuning