Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse poze/filme (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7038-diverse-poze-filme.html)

tng 23-03-09 23:36

Re: Diverse poze/filme

Ceva tare, caracterizate Cocalari si Pitzipoance - https://www.youtube.com/watch?v=Bu2w3...layer_embedded :D

shantzu 24-03-09 00:51

Cocalarul de trafic are urs :lol:

kast_ACAB 24-03-09 10:19

:D tare rau..se potriveste de minune anumitor specimene :-P:-P

Tibanu 24-03-09 11:42

6 Attachment(s)
diferenta dintre FERRARI si KIA :D :))

kast_ACAB 24-03-09 11:46

:D:D:D....da..chiar DIFERENTA MAREEEEEE!:rolleyes2

julaikos 24-03-09 11:49

https://www.youtube.com/watch?v=7b5VwteuPsI&eurl

ce inseamna sa fii showman la curse :D
https://www.youtube.com/watch?v=Y3lycIaNMfc

Tibanu 24-03-09 16:51

3 Attachment(s)
accidente tari :)

T@zMania 24-03-09 22:48

deci nu mai pot de ras......uitatziva pana la capat:):):)
http://www.picinel.ro/2009/03/noapte...tilor-sexuali/

Vladz 24-03-09 22:59

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2180593)
deci nu mai pot de ras......uitatziva pana la capat:):):)
http://www.picinel.ro/2009/03/noapte...tilor-sexuali/

laso-n sange :lol: :lol: :lol:

e nebunie mare=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kast_ACAB 24-03-09 23:19

tareeeeeeeeeeee raaaaaaaaaau frateeee ..tre sa sun si io la asta..:-P:-P

julaikos 24-03-09 23:22

ca sa le umpli si mai mult buzunarele?eu zic ca nu merita ;)

kast_ACAB 24-03-09 23:25

:D da da da....curvasaraie tataaa....:-P:-P:lol:

PH86MIN 25-03-09 12:54

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2180692)
ca sa le umpli si mai mult buzunarele?eu zic ca nu merita ;)

Te suna ei,nu ai vazut? :lol:

T@zMania 25-03-09 19:29

https://www.youtube.com/watch?v=pSnUG7FMQdo
un articol mai vechi.....de fapt reportaj;)

KTA87 25-03-09 21:52

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2183009)
https://www.youtube.com/watch?v=pSnUG7FMQdo
un articol mai vechi.....de fapt reportaj;)

:lol: Ce tata mare?! Alea sunt masini? O dacie si-un Citroen AX sau ce e ala!? Baietii astia s-ar mai putea numi si "macelari" de masini!

shantzu 25-03-09 22:35

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 2183619)
:lol: Ce tata mare?! Alea sunt masini? O dacie si-un Citroen AX sau ce e ala!? Baietii astia s-ar mai putea numi si "macelari" de masini!

Ai si tu grija cum vorbesti...Pe vremea aia tu nici macar nu stiai ce-i ala tuning...sa nu mai zic ca termenul curse il auzeai doar prin filme...

Vladz 25-03-09 22:38

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2183785)
Ai si tu grija cum vorbesti...Pe vremea aia tu nici macar nu stiai ce-i ala tuning...sa nu mai zic ca termenul curse il auzeai doar prin filme...

lasa shantule , bine ca stii tu :lol: :lol: :lol: :peace: "gluma"

uita-te la comenturile de pe youtube de la reportaj sa vezi pareri si pareri :peace:

shantzu 25-03-09 22:39

Luati totul la misto , dar cunoasteti pe cineva din reportajul ala ? Uite eu ii stiu pe toti , si la putin timp dupa ce a fost facut reportajul eu am inceput sa ies cu ei...defapt toti care suntem aici de la inceput...

Vladz 25-03-09 22:41

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2183801)
Luati totul la misto , dar cunoasteti pe cineva din reportajul ala ? Uite eu ii stiu pe toti , si la putin timp dupa ce a fost facut reportajul eu am inceput sa ies cu ei...defapt toti care suntem aici de la inceput...

n-am luat ma la misto :lol: ce dreaq stiu si eu ce era pe atunci chiar daca eram cls a 10 a :lol: , ai uitat cand beam vin fiert la patinuar :lol:

julaikos 25-03-09 22:43

din pacate unii nu prea stiu cum e sa pleci de la o(zero) chiar si cu un ax sau o dacie...probabl e invidios ca nu poate face cu vw-ul ce facea ala cu dacia,ca o planetara de vw n-o gasesti la 100 de lei ca una de dacie ;) invidia asta dom'le! (nu ma luati in seama)

shantzu 25-03-09 22:45

Quote:

Originally Posted by Vladz (Post 2183804)
n-am luat ma la misto :lol: ce dreaq stiu si eu ce era pe atunci chiar daca eram cls a 10 a :lol: , ai uitat cand beam vin fiert la patinuar :lol:

asta era de curand :lol: vreo 2 ani , maxim 3 ,cred ..eram si noi copii :lol:

Vladz 25-03-09 22:57

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2183813)

ce copii, erai ditamai omu :lol: ai uitat cand l-ati chinuit pe baiatu ala cu Meganu ala negru
vremea aia cand era Taz cu matizu alb :D
dreaq facem "off ciopic" ne rupe tng`u :)

andrei_hrz 25-03-09 23:31

deci sunt 3 ani si ceva filmuletu acela facut. pe cand AX-ul acela facea galagie mare la cat de mic era pe urma mai era pasatu break care rupea la sunet rar mai auzeai bass pe vremea aia de la 2 strazi distanta sau uni nu stia ce inseamna JBL si multe altele care faceau senzatie te uitati la ele la vremea respectiva ca la nave spatiale. asa ca atunci cad acuzi te informezi.

CobraArt 25-03-09 23:32

Femeileeeee
https://www.youtube.com/watch?v=WrINd...eature=related

riv_gms 26-03-09 08:50

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2183813)

Mai bine spus shantzule acum vreo 4 ani l eram mici si ne uitam la ei ca la adevaratII ingeri ai asfaltului, cemai vremui, passat BREACK <stopuri clare,xenon,jante,pleoape> cine stia de astea .... lista poate continua , o adevarata viata

Skma 26-03-09 09:53

"ingeri ai asfaltului" voi aveti probleme grave:lol::lol:

shantzu 26-03-09 12:19

Quote:

Originally Posted by riv_gms (Post 2184458)
Mai bine spus shantzule acum vreo 4 ani l eram mici si ne uitam la ei ca la adevaratII ingeri ai asfaltului, cemai vremui, passat BREACK <stopuri clare,xenon,jante,pleoape> cine stia de astea .... lista poate continua , o adevarata viata

Nu stiu ce visezi tu acolo cu ingerii asfaltului :lol:...eu ma uitam la ei cu la niste oameni normali

Acum 2 ani era vorba ca beam cu Vladz vin fiert la sala....

DONU' 26-03-09 12:38

S-a schimbat lumea boss...
S-a dus respectul ala pe care-l aveai cand veneai o data pe saptamana la sala si te intalneai cu baietii.
V-am mai zis eu, de cand ne intalnim seara de seara s-a dus draq tot.
Sa mergeti la Bucuresti la intalniri sa vedeti ce frumos este fiindca acolo lumea nu se intalneste chiar seara de seara. E altceva.
La noi e bulangeala pe fatza...
Poate anul asta ne strangem foarte multi si mergem la 4tuning.
Asa ar fi frumos, sa fim sute de mashini. Mai tineti minte ce frumos a fost la primul 4Tuning in 2006 la Prisma? A fost foarte tare.
Iar faza cu ingerii asfaltului... Boss... Las-o draq c-o dam in metafore d-astea si nu da bine! :lol:

shantzu 26-03-09 12:45

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2185020)
Mai tineti minte ce frumos a fost la primul 4Tuning in 2006 la Prisma?

Atunci cand i-am asteptat pe Oradeni ? :D
Bonule sa pui ultima poza pe hi5 , sa stie lumea ca ai fost acolo :lol:
Attachment 847965Attachment 847966Attachment 847967Attachment 847968

Sau dimineata cand am plecat? :D

Attachment 847969Attachment 847970Attachment 847971Attachment 847972

Are Shantzu poze din toate timpurile :lol:

DRooPY 26-03-09 12:50

ce tinar erai in poze alea donule

riv_gms 26-03-09 13:33

Quote:

Iar faza cu ingerii asfaltului... Boss... Las-o draq c-o dam in metafore d-astea si nu da bine! :lol:

Era o metafora pt vremuri de neuitat,de parca acum nu ar aceleasi vremuri dar sub epoca modernului....
Sa las aberatiiile deoparte:shock:

Ce tinerii eram,sa caut si eu ceva poze dp atunciii
Sanatate la conductori!!

alex2see 26-03-09 13:38

Quote:

S-a schimbat lumea boss...
S-a dus respectul ala pe care-l aveai cand veneai o data pe saptamana la sala si te intalneai cu baietii.
V-am mai zis eu, de cand ne intalnim seara de seara s-a dus draq tot.
Sa mergeti la Bucuresti la intalniri sa vedeti ce frumos este fiindca acolo lumea nu se intalneste chiar seara de seara. E altceva.
La noi e bulangeala pe fatza...
Poate anul asta ne strangem foarte multi si mergem la 4tuning.
Asa ar fi frumos, sa fim sute de mashini. Mai tineti minte ce frumos a fost la primul 4Tuning in 2006 la Prisma? A fost foarte tare.

OK PAI ATUNCI HAI SA FACEM ECHIPA SA MERGEM LA 4T ...........INTREBAREA O SA REUSIM SA AJUNGEM CU TOTI ACOLO SI INAPOI ? NU MAI ZIC DE PERMISE

EU AM UN FILM CU TATATAIE { TIC) IN CARE E EL TAMPIT TIN SA SPUN CA AM RAS 2 ORE NON STOP O SA INCERC SA IL POSTEZ

Vibe 26-03-09 15:24

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2185034)
Atunci cand i-am asteptat pe Oradeni ? :D

Ce vremuri.........

KTA87 26-03-09 15:47

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2183808)
din pacate unii nu prea stiu cum e sa pleci de la o(zero) chiar si cu un ax sau o dacie...probabl e invidios ca nu poate face cu vw-ul ce facea ala cu dacia,ca o planetara de vw n-o gasesti la 100 de lei ca una de dacie ;) invidia asta dom'le! (nu ma luati in seama)

Pff... Orcine poate merge pe camp cu o masina iar eu mor de invidie ca n-am facut-o inca! :???:

Acum, sa ma scuzati! Nu stiu cat de vechi este acel reportaj dar manevrele alea de intoarcere, exersate pe camp mi se par de prost gust si nu vad nici o asemanare cu tuning-ul .

DONU' 26-03-09 15:49

Am putea intoarce treburile astea inapoi.
De ce sa nu facem o intalnire mare de exemplu saptamana viitoare?
Propun o intalnire 4TUNING pentru sambata viitoare, pe 4 Aprilie la Sala Sporturilor, mai dupa amiaza asa ca sa fie si lumina. Acum, sa tzina si vremeacu noi si sa fie frumos afara. Veniti cu camerele foto, facem un remember. :lol:
De mult nu s-a mai facut ceva de genul asta la Ploiesti.
Incercati sa veniti cu totii sa ne mai aducem aminte de vremurile alea. ;)

Shantzule, arde-te-ar focu', zici ca ma trecea vreo pantecareala pe la burta si trebuia sa ma ushurez langa masina lui KID-u'. :lol:
A fost shmekera rau ziua cand au venit oradenii. ;)

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 2185542)
Pff... Orcine poate merge pe camp cu o masina iar eu mor de invidie ca n-am facut-o inca! :???:

Acum, sa ma scuzati! Nu stiu cat de vechi este acel reportaj dar manevrele alea de intoarcere, exersate pe camp mi se par de prost gust si nu vad nici o asemanare cu tuning-ul .

Fara suparare man, asta denota faptul ca n-ai participat la nicio ilegala grava unde sa vina garda din toate partile si sa nu stii pe unde sa mai fugi.
Intreaba baietii care au fost pe Targoviste, Ciorogarla, A2... Sa auzi peripetii care s-au intamplat, placute si neplacute. ;)

KTA87 26-03-09 16:02

Nu fac parte din aceasta lume. Probabil ca am cautat altceva in viata sau m-am nascut prea tarziu! :-)
Multa bafta tuturor!

bogdan_wrc 26-03-09 16:06

mama si daca nu a participat la nicio legala alaturi de voi inseamna ca e zero?
mi se pare ca va credeti mai batrani decat sunteti :))) unii aveti 21 de ani...

sa inteleg ca voi va mandriti cu reportajul ala?

DONU' 26-03-09 16:11

Pentru vremea aia a fost ceva interesant. Acum pare un nimic, o banalitate, dar gandeste-te ca de la acel reportaj si de la cel cu "ne-am adunat sa vedem ce si-au mai achizitionat baietii", de la ele a revolutionat lumea asta in care ne invartim (la propriu si la figurat) si imi pare rau ca sunt uitati cei care au creat-o. Eu stiu cine sunt si le port tot respectul. Atat!

tng 26-03-09 16:35

Haide zii cu intalnirea aia :-) , ar fi interesant sa stii

..... mult timp petrecut impreuna, multi km parcursi, fie vara, fie iarna.. fie adrenalina, fie mers usor prin oras, eram mai respectuosi unii cu altii, glumeam impreuna, radeam.. frumos

but... never gonna be the same :|

riv_gms 26-03-09 17:01

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2185547)
Fara suparare man, asta denota faptul ca n-ai participat la nicio ilegala grava unde sa vina garda din toate partile si sa nu stii pe unde sa mai fugi.
Intreaba baietii care au fost pe Targoviste, Ciorogarla, A2... Sa auzi peripetii care s-au intamplat, placute si neplacute. ;)

cercelul meu...mi-am pierdut cercelul,
donu`le tata unde ai parcat masina , nu te gasesc , ma ia garda

iti aduci aminte donu`le

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning