![]() |
|
Re: Diverse discutii
Am fost si io o fuga la mare!:-P
|
Quote:
editez mai incolo ... oricum te astept la o galerie foto calumea , nu ce a fost ieri :sad: |
hai mah ca ai facut si tu 2-3 poze. da, facem..facem miii de foto :))))
|
Din cate am vazut pozele au iesit prost .. foarte prost.
Felicitari ... continuati asa, e minunat ;) Una zicem, vorbim ... si alta facem |
mda. . .
la mine in ciuda locului si cheful "f mare" au iesit cateva bine |
Quote:
|
faraonul ala are pareri impartite despre multe lucruri....dar il alerg eu la munte si ti-l conving :))
am mers aseara cu o ibiza de 160 tdi si avea gume GSD3. m-a convins. mai ma scarpin in spatele....usii si iau din alea. UNDE SUNT POZELE????? |
care poze ? :lol:
hai ca incerc sa le urc , chiar daca merge netu cam prost |
pai am vb cu insomnia si mi le da el pe cd. inca nu le urca, ca vreau sa le vad si eu inainte :)
merci. |
cum am zis azi k ma tin d cuvant m am interesat d camerele dupa bulevard,dar profu nu mi a zis unde sunt amplasate ci k nu au supravegere si din portea politiei ci doar din partea primariei iar dak faci ceva e posibil sa ajungi doar prin ziare :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
tre..vezi unde e amplasta aia, da???
cu putin noroc, ieseau si masinile noastre in poze :)) |
pai nu-i timpul trecut. :)
|
sunt indragostit de o fata ... si acea fata e de fapt sora lu trei :love:
|
Quote:
|
am auzit cam care ar fi aspiratiile ei ... si ... :-| :sad:
|
tng...dezvolta.....care sora.... ? eu iar nu inteleg nimic din vorbitul asta codat....de ce mai scriteti pe forum public daca vorbiti codat?
|
BTW...ati citit potsul ala cu METABOND?
hahahaha... "PRODUSELE METABOND:' - REDUCE... -REDUCE...." deci ele reduce.....nu stiu ce...dar ele reduce.... |
platoane uite cu ce e comparata astra :))))
https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/44898-opel-astra-classic-kia-ceed.html un versus demn de posturile tale... si vezi ca si acolo pierde teren in fata coreenei :)) intra, posteaza si ajuta astra sa invinga.... :)))) ia legatura cu userul DOLB sa iti zica cate ceva de astra... |
eu am dat "report" la threadul cu metabond dar vad ca nu s-a simtit nimeni sa-l stearga.
|
Quote:
|
in concluzie nu-si are rostul o comparatie cee'd vs. astra g, nu-i asa?
|
Bogdan_wrc
Avertisment: nu-l mai ataca pe platon |
ok, dar sper ca are si el ceva...
|
are si el ....
ce e al lui, e pus deoparte |
si sper ca iei in vedere si stergi si ce a scris aici
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ewpost&t=42944 |
Done, ;)
......... |
merci. mult.
vezi, de asta nu am vrut sa fiu moderator, sa nu am de-a face cu toti nebunii astia....priontre care sunt si eu. |
Re: Diverse poze/filme
Ce ce ce am pierdut din nou moderatorii vestiti de pe sectiunea Ploiesti
Bai TNG-ule tu parca nu mai erai mah moderator !:lol: Vai de capu vostru ! Din cauza voastra s-a dus dreacu sectiunea asta mah ;) |
Re: Diverse poze/filme
Quote:
moderator nu am vrut sa mai fiu ptr ca ma scarbisem de anumite persoane, dar am considerat ca ar fi bine sa raman, dar sa nu ma mai implic asa cum o faceam odata din cauza cui zici tu ca s-a stricat sectiunea? :???: |
sectiunea e ca-comunitatea, ca sa fiu supt-il.
|
unde gasesc un service bun pt anvelope. astazi vin gumele si vreau sa le montez. si am luat si valve ascunse.
dar un service unde sa faca bine setarile la directie? merci. |
le montezi la eka trust si pe urma te duci la athanasiu (asa am auzit ca ar fi bun, inca n-am fost) la geometrie.
|
pai locatii unde sunt ?
|
why?.... merge geometria shi la eka.... au aparat nou.... merge bine.....
|
pai daca e acolo, f bine. preturi?
|
nu mai stiu exact.... dar... parca.... montat cauciuc+echilibrat era pe la 10RON/roata ... shi geometria+unghi+alte prostii... 50RON sau 70RON.... chiar nu mai shtiu exact.....
dar.... fa shi tu un drum pana pe 23 august shi vezi.... ca nu e chiar asha departe.... :-P :twisted: |
cel mai bun e la depozitu de cauciucuri unde e si reprezentantza Continental langa cimitiru din 9 mai.....au meseriasi acolo si scule...aia numai cu asa ceva se ocupa;)...mi-a luat 38 ron echilibratu...;)
|
khalis pai vroiam sa ma duc la sigur cand termin la servici si iau gumele. merci mult.
|
plm .. bmw seria 5 nou .. motor de 3000 , 36 de valve , 280 de cai .. plm .. Scrie pana si in talon 280 de cai .. :)) .. uitati conversatie aici ... Se pricepe omu` la masini .. nu e de gluma cu el .. de pe la jumate incepe sa-si arate talentele in ale masinilor
http://www.maneo.name/bmw.txt |
| All times are GMT +2. The time now is 07:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning