![]() |
Re: Club CIELO
cn are xenon la cielo...am si eu o intrebare trebuie sa dau gaura in capacul acela d protectie sau are loc?
|
da trebuie sa dai gaura.
|
Salut baieti.. tot mam uitat pe aici cautati o sigla un banner pt clubu cielo.. Desi am CIelo sunt intr-un club..de tuning.. daca vreti va ajut cu mare placere sa faceti banneru stikere tot ce vreti lasati pm
|
Quote:
|
Sa zic ca este o gaura de 26. Incearca sa gasesti o freza.
|
Niste faruri clare pt cielo unde gasesc si eu flacai?:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
un YM ai ?:???: lasati si voi un post la masina mea daca tot am puso acolo :D mersi
|
Quote:
Si asa, s-a dus draq tot topicul asta. Nu mai e nimic din ce inseamna vechiul topic Cielo CLUB. |
Pai cu "flacai" cum e IS19CIP mai faci treaba???
@ NFS ce intrebare ai pus... "cu ce sa dau gaura?" . Eu stiu poate cu un cui incins sau cu autofiletant.... :shock::shock: lol.. glumeam! |
lasa mike ca ai dreptate. nu te mai scuza.
|
Snapy nu inteleg de ce te aprinzi asa tare :) acuma sincer.
|
Fiindca se pare ca multi nu au citit regulile... nu e chat si nici hi5, vorba lui Snapy.
Clubul ar trebui sa fie o "adunare" de oameni cu acelasi interes (Cielo), discutand si schimband idei si sfaturi. Daca tot nu aveti mare lucru de spus, incercati sa va abtineti. |
Daca am zis ceva care a fost in afara eu imi cer scuze :)
|
Quote:
Am taiat putin capacele acelea gris ca sa intru cu firele, doar putin in lateral, oricum garnitura vine peste si isi face treaba si etanseaza. Detalii iti poate da chiar Serban. Pot spune ca de un an vad si eu pe unde merg si nici nu am treaba nimanui. Am farurile stock, fara nici un adaos stupid de plasticaraie. Chiar imi vine sa rad cand vad aici pe unul si pe altul ca fac rahaturi de plastic. Ma rog, fiecare pune ce vrea pe masina lui, inclusiv cozi de rechin si sigle de Mazda - cum am vazut in Bals un destept. Ideea este ca daca te joci cu farurile ii innebunesti pe altii in traffic. Eu mi-am pus xenoane caci luminile stock de la Cielo sunt de 2 lei. Deci, cauta prin acest topic, am cerut o gramada de informatii - pagina 340 si ceva parca, acuma vreun an pentru a-mi comnada pana la urma ce ti-am zis mai sus. Vezi ca este si reclama la xenoane facuta de Serban, unde arata si imagini si explica diferitele tipuri de lumini. Daca mai vad pe vreunul cu sigla de Mazda pe capota la Cielo si pe astia cu reclame gen Hi5 pe aci o sa cred si eu ca purtatorii de Cielo au o problema la cap :)). De acord cu snapy_XXL. Eu din topicul asta am invatat multe despre masina mea si pentru masina mea, am lipsit vreo 3-4 luni si vad ca informatiile scrise intre timp sunt mai mult baliverne ... serban: 0724186590 |
2 Attachment(s)
salll alll!!!sunt nou...as dori si eu sa stiu daca are cineva ploape???cv finutz
|
2 Attachment(s)
Parerea mea e ca dacat sa strici frumusete de masina cu pleoape mai bine mai pui cativa banuti si faci un bad boy de toata frumusetea.In cazul in care esti interesat iti pot recomanda pe cei care imi lucreaza mie.Super calitate la super preturi.Bafta.
P.S: Diferenta intre pleoape si bad boy look. |
Quote:
|
Cu mare placere.Ce ai facut la aripi?Ne delectezi cu o poza ceva?
|
6 Attachment(s)
pai ce sa le fac...le- am marit pt 9j R16
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitari GeoMake interesanta idee:D
|
Quote:
|
Dupa kitu ala urmeaza o revopasire ? sau abea incepii sa faci la ea?:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
c pret are un bad boy kit?
|
inca o data va cer ajutorul
am o problema martorul de la centura nu se stinge am facut contact si intre fire dar nu vrea are vre-o siguranta ceva sau sa se fi rupt pe undeva firul sau macar ce trebuie sa fac sa il anulez de tot |
E posibil sa ai un scurt undeva intre firele alea 2.... Incearca sa masori cu un aparat sa vezi ce rezistenta ai intre cele 2 fire.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut!
Un sfat urgent!!! Ce tip de prezoane imi trebuiesc ( lungime partea filetata etc) ... multumesc anticipat |
tu incepi masina aia de la coada la cap sau de la mijloc ca eu nu mai inteleg?!(no offence)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:31. |
- Copyright 2026 4Tuning