![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Eu am bagat tot timpul OMV si a fost bine.Stiu ca e poate cea mai aditivata, arde repede dar masina e sprintena.Nici nu pot sa cred ca silviu a fost norocosul din cei de acolo dar cred ca te-au ajuns blestemele casierei:)
|
Quote:
|
am vazut aseara rep pe ntv . ciudat ca eu n-am avut prb ever acolo. cel putin e bine ca rez prb la masini fara sa comenteze. aste e un + ptr ei daca e advarat ce se zice in rep
|
Si eu am alimentat de n ori de acolo si nu am avut probleme.Ce s-a intamplat acolo s-a intamplat din cauza celor de la Raja si va spun din surse sigure.
|
Azi era inchis asteptau ceva comisie de la bucuresti
|
Cine vine la Tulcea pe 3?:lol:
|
Eu vin 90%. Poate de data asta ne "incolonam" mai organizat.. :-)
|
cred că iar fac voi face prezenţa, acum să vedem vremea...
|
Si eu cam tot 90% cred ca vin :)
|
Quote:
|
S`a ieftinit benzina ma , cel putin la benzinaria aia de langa Rustic , am bagat aseara cu 5.27 :)))) ........ adica o diferenta de aproximativ 10 bani ....... perfect la 1 plin scot 1 pachet de tigari , luat din Liban :))))
|
Quote:
|
app de pretul benzinei un banc frumos :
Minutul 90 al meciului Germania - Arabia Saudită. Scorul este 6-0 pentru nemti. Șeicul arab intreabă de un neamt de alături: - Vă rog să-mi spuneţi, cāt costa litrul de benzină in Germania o oră şi jumătate īn urmă? =)) oare asa au facut si romanii? |
acum e 5.29 , au vazut ca baga romanii!
La noi nu au ce comenta arabii ma, ca noi ii scolim , le dam femei ...... etc ...... |
Quote:
|
S-a amanat etapa de duminica la Tulcea pentru data de 10 iulie din cauza conditilor nefavorabile:x
|
Acum o ora am descoperit in mamaia un radar fix vis-a vis de Hotel Iaki,lua tot ce venea spre oras.O cutie pusa pe un stalp cam la 1,5 m distanta de sol...in momentul in care veneai spre ea ,puteai observa cu usurinta niste led-uri care palpaiau.Maine revin cu o poza :)
|
Ieri era amplasat intre agigea si eforie nord un aparat ca o cutie , era pus pe un trepied si politistu statea langa el . posibil sa fie dala pentru roviniete
Si in mamaia e tot 70 ca asta iarna ? cineva mi-a zis ca pe timpul sezonului e 50.. |
Quote:
|
Inseamna ca am dato de gard:)) ma duc cam la 2-3 zile la navodari si mereu am trecut cu 70 pe acolo:shock:
|
ma vizavi de iaki, cutia aia , nu e radar..... m`am uitat si vineri, si sambata si azi ...... e o cutie gen plic...... nu are nimic in ea ..... si oricum radar in mamaia stau ori pe sensu giratoriu de la rex ..... sau inainte de fostu Motor ..... ascunsi nu`i vede nimeni ........ aby baga poza ca tare curios sunt!
|
cu viteza ai puso :)) si da ,robotzeii aia pe trepied sunt ptr vigneta...ma gandeam...dak mergi in coloana in spate la vro masina nu te mai prinde nu? :D
|
pai nu prea ar avea cum sa iti vada numaru:D
Si acum daca e sa primesc amenda , o sa primesc 3-4? sau doar 1? |
roagate sal fi luat pe altu inaintea ta si sa nu'ti fi vazut tie nr...poate nu iei nici una...poate iei 4...la risc :))
|
nasola treaba , dar asta este
|
para te duci frumos la financiar si vezi daca ai vreo amenda pe numele tau, dar stai linistit ca totu` se cam rezolva cu o contestatie! :)) .....
|
mai este valabila chestia aia gen daca ai luat o amenda in urmatoarele 24h nu poate sa'ti mai dea alta ? dak nu este de acord cu amenda protesteaza platind in monezi =))
|
Quote:
Mai īnvăţati să vă purtaţi civilizat,să conduceţi, īncepānd de la purtarea centurii chiar şi la pasagerii din spate, pānă la condus corect şi acte in regulă......Nu crezi că au prea mulţi prosti volanul īn mānă ? gāndeşte īnainte să scrii.... |
dar dc monezile nu sunt bani ? care e diferenta daca as plati o amenda cu 3 hartii de 1 mil, de 1 leu sau multe monezi ?
|
Quote:
In plus, daca amenda e deja la financiar, nu prea mai ai ce sa contesti decat executarea propriu-zisa, ca procesul verbal a fost deja comunicat (probabil). Chestia cu 2 amenzi in 24 de ore e un simplu zvon, poti sa iei si 100 de amenzi pe zi pentru acelasi fel de fapta. Probabil sunt cativa politisti care din mila nu te amendeaza de 2 ori pe zi pentru acelasi lucru, dar legea e clara in sensul asta, nu se prevede nicio interdictie. |
am o curiozitate , era azi unu cu un S pe tomis, la spital, l'a lasat 1 pic sa se duca pan la farmacie si jap politaiu a venit sa'i dea amenda ,spera sa'i puna si caracatita, a iesit ala in fuga din farmacie =)) tipand abe aman aman ghiotane sa suit si a plecat rpd ,politaiu i'a facut poza cu aparatu :)) circ :)) poate sa'i dea amenda? pt ce ?
|
Quote:
De ce sa te razbuni pe functionarii publici? Poate mamele unora din noi lucreaza in sistem, dar ce vina au ele pt amenzile noastre? :idea: |
Quote:
|
Quote:
Probabil va fi amendat dupa hclm si probabil ca politistii apartineau de adm. publica locala, nu de IPJ. |
erau daia care stau la panda si cu papucu cu caracatite in spate...:))
|
misu ce am facut eu cu monezile (si voi mai face) nu a fost o razbunare ci un protest inpotriva sistemului care nu merge cum trebuie.Amenzii poti sa iei intr-o zi pana cand nu mai ai loc in buzunar de atatea procese verbale.
|
Maine la 08:15 in peco ala de la vaporas plecarea la tulcea la curse :D
|
Stie cineva daca exista camere care detecteaza daca ai rovinieta cand te duci spre agigea ?
|
da am inteles k s-au montat camere..la carefour si undeva la sensu giratoriu inspre cumpana...deci mare grija:D
|
ca şi radarul mobil..... "bun" pentru maşinile cu numere romāneşti...dar ptr restul ? or să trimită amenzile īn Spania, Italia,Germania, Bulgaria ? ......pierdere de bani şi timp....:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:17. |
- Copyright 2026 4Tuning