![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Chiar ca a fost soc... tin minte ca stateam si ma uitam la tv cand vad titlu: studenti ucigasi (sau ceva de genu) si pe el gesticuland in fata camerelor (cand a fost prospusa arestarea, sau ceva de genu)...
Am ramas masca... Chiar vorbeam cu el destul de des pe mess la acea vreme, il banuiam, cum s-a si dovedit ca era mincinos ... dar chiar asa... :???: Ma rog, asta e.. :-) |
Quote:
|
Quote:
|
Mie îmi povestea odată cum îl ţin pe el Cordunenii pe palme pentru că e omul lor de bază în Tudor :lol:
|
Quote:
|
Quote:
cum ai făcut cu seria?? |
Quote:
|
http://www.1tvbacau.ro/articole/Inta...ra--a3763.html
eu ma bag la asa ceva. logan club se baga si multi cetateni ai bacaului. prea tare. astept pareri. |
Sageata ai zis ca vi cu revista bAAAA!!!!!
ma bag si eu in dreapta ta @ fotoman :))) |
http://www.1tvbacau.ro/articole/Inta...ra--a3763.html
eu ma bag la asa ceva. logan club se baga si multi cetateni ai bacaului. prea tare. astept pareri. eu ma bag dar mai intai sa-mi iau masina !!! |
foarte buna initiativa. nu voi fi in bacau ca sa particip :(
|
Motive pentru care e grozav sa fii barbat
- Conversatia la telefon se termina in exact 30 de secunde. - Nuditatea in filme este aproape intotdeauna feminina. - O vacanta de cinci zile necesita o singura valiza. - Nu trebuie sa monitorizezi viata sexuala a prietenilor tai. - Prosoapele de baie sunt cu 80 % mai scurte. - Iti poti deschide singur borcanele si conservele. - Prietenilor tai nu le pasa nici cat negru sub unghie daca ai slabit sau te-ai ingrasat. - Nu dai faliment dupa ce ti-ai cumparat sapte fuste si trei perechi de pantofi care nu-ti mai plac dupa ce ti le-ai luat. - Toate orgasmele sunt reale. - Poti merge la baie fara un grup de sprijin. - Nu trebuie sa cari dupa tine o geanta de lucruri “utile”, oriunde te-ai duce. - Nu trebuie sa-ti schimbi numele de familie. - Poti lasa patul de la hotel nefacut. - Primesti felicitari pentru cel mai mic act de seriozitate. - Nu se intreaba nimeni in secret cum ai arata in neglije. - Sexul inseamna sa nu-ti pese niciodata de reputatia ta. - Planurile de nunta se fac singure. - Daca cineva uita sa te invite undeva, acela mai poate fi prietenul tau si dupa aceea. - Nu trebuie sa te razi mai jos de gat. - Nici unul dintre colegii tai de serviciu nu are puterea sa te faca sa plangi. - Nu trebuie sa te incolacesti langa un piept cu par in fiecare noapte. - Daca ai 34 de ani si esti singur, nimeni nu baga de seama. - Orice de pe fata ta ramane la culoarea originala. - Poti manca ciocolata fara sa faci foamea dupa aceea o luna. - Florile rezolva totul. - Trei perechi de pantofi sunt mai mult decat suficient. - Poti manca o banana intr-un service auto. - Nimeni nu se opreste din spus o gluma obscena cand intri in camera. - Iti poti scoate camasa cand e cald afara. - Nu te simti niciodata obligat sa opresti un prieten sa faca sex cu o necunoscuta. - Nu trebuie sa-ti torni niciodata ceara fierbinte pe corp. - O singura stare de spirit, tot timpul. - Poti sta cracanat, indiferent de ce porti. - Parul grizonat si ridurile sunt un atu. - Nu trebuie sa parasesti camera ca sa-ti ajustezi sutienul. - Nu iti pasa daca te vorbeste cineva pe la spate. - Cel putin in teorie, poti dubla populatia Pamantului. - Nu poftesti la desertul altuia. - Daca retii apa, asta se intampla intr-o cantina. - Telecomanda este a ta si numai a ta. - Oamenii nu se holbeaza niciodata la pieptul tau atunci cand vorbesti cu ei. - Te poti opri pe la un prieten fara sa trebuiasca sa-i iei un mic cadou. - Ai o petrecere a burlacilor. - Ai o relatie normala si sanatoasa cu mama ta. - Iti poti cumpara preservative fara ca vanzatorul sa-si imagineze ca esti gol. - Nu trebuie sa pretinzi ca vrei sa te “improspatezi” ca sa te duci la baie. - Daca nu-ti suni prietenul atunci cand ai spus ca o s-o faci, el nu te va mai spune celorlalti ca te-ai “schimbat”. - Iti poti justifica orice comportament printr-o expresie la indemana: “Da-o dracului!” - Daca un barbat apare la petrecere imbracat in acelasi costum ca si tine, s-ar putea sa deveniti prieteni pe viata. - Poti avea incredere ca prietenii tai nu te vor prinde niciodata in cursa cu fraza: “Si zi… n-ai observat nimic diferit la mine?” - Daca ai peste 30, esti considerat viril; daca ai peste 40, esti sarmant si experimentat. Motive pentru care nu e bine sa fii barbat: - Un Ferrari 550 costa aproximativ 200000 dolari. - Organele genitale externe sunt vulnerabile la genunchi si la mingi. - Chiar daca iti prinzi capul intr-un cuter industrial de lemn, nu ai voie sa plangi. - Trebuie sa porti cravate. - Nu poti sa flirtezi ca sa scapi dintr-un angrenaj auto. - “Femeile si copiii intai!” - Daca esti prins intr-un accident de tren, ai cele mai putine sanse sa fii scos primul dintre fiare. - Daca esti urat de la natura, nu ai cum sa te infrumusetezi cu farduri… |
prea tare :lol:
|
generatia noastra:lol:
'Nascuti la inceputul anilor 70-80, vedem acum in anul 2008 cum casa parintilor nostri este de 50 de ori mai scumpa decat atunci cand au cumparat-o. Nu avem amintiri despre primii pasi pe luna, nici despre razboaie sangeroase, dar avem cultura generala, pentru ca asta insemna ceva o data. Suntem ultima generatie care a jucat 'Ascunselea', 'Ratele si vanatorii', 'Tara, tara! Vrem ostasi', 'Prinsea', 'Sticluta cu otrava', 'Pac Pac', 'Hotii si vardistii', ultimii care au strigat 'Un, doi, trei, la perete stai', ultimii care au folosit telefoanele cu fise, dar primii care am facut petreceri cand plecau parintii de acasa, primii care am vazut desene animate color, primii care am renuntat la casete audio si le-am inlocuit cu cd-uri. Noi am purtat jeansi elastici, pantaloni evazati, geci de blugi de la turci, iar cine avea firme gen Lee sau Puma era deja lider de gasca. La gradinita am invatat poezii in romaneste, nu in engleza... Si am cantat MULTI ANI TRAIASCA nu HAPPY BIRTHDAY la aniversari. Am sorbit din ochi Beverly Hills, Melrose Place, Twin Peaks, Dallas, Lassie ... si cine zice ca nu s-a uitat, ori minte, ori nu avea inca televizor. Reclamele de pe posturile straine ne innebuneau, si abia asteptam sa vina si la noi inghetata Magnum, sau pustile alea absolut superbe cu apa. Intre timp, ne consolam cu Tango cu vanilie si ciocolata si clasicele bidoane umplute cu apa de la robinet, care turnate in cap ne provocau pneumonii. Si uite un motiv bun sa nu mergem la scoala. Noi am ascultat si Metallica, si Ace of Base, si DM, si DJ Bobo, si Michael Jackson, si Backstreet Boys, si Take That, si inca nu auzisem de manele, techno, electro etc, singurele melodii de joc fiind horele la chefuri, la care nimeni nu stia pasii, dar toti dansam! Am citit 'Licurici', 'Pif', Ciresarii, si am baut Cico si Zmeurata si ni s-a parut ceva extraordinar cand au aparut primele sucuri 'de la TEC' fara sa ne fie teama ca 'au prea multe E-uri', iar la scoala beam toata clasa dintr-o sticla de suc fara teama de virusi. Noi am baut prima Coca-Cola la sticla si am descoperit internetul. Noi nu ne dadeam bip-uri, ne fluieram sa iesim afara, noi nu aveam dolby surround system, taceam toti ca sa auzim actiunea filmului, nu aveam Nintendo sau Playstation, ci jocuri tetris de care ne plictiseam la o luna dupa ce le cumparam si le uitam pe dulap, pline de praf. Abia asteptam la chefuri sa jucam 'Fantanita', sau 'Flori, fete sau baieti', sau 'Adevar sau Provocare', sau orice ne dadea un pretext sa 'pupam pe gura' pe cine 'iubeam'. Noi suntem cei care inca au mai 'cerut prietenia', care inca roseam la cuvantul 'sex', care dadeam cu banul care sa intre in farmacie sa cumpere prezervative, pe care apoi sa le umplem cu apa si sa le aruncam in capul colegilor, care am completat mii de oracole, sperand ca persoana iubita va citi acolo unde scrie 'De cine iti place?' ca ne place de el/ea. Este uimitor ca inca mai suntem in viata, pentru ca noi am mers cu bicicleta fara casca, genunchiere si cotiere, nu am avut scaune speciale in masini, nu am aruncat la gunoi bomboanele care ne cadeau din greseala pe jos, nu am avut pastile cu capac special sa nu fie desfacute de copii, nu ne-am spalat pe maini dupa ce ne-am jucat cu toti cainii si toate pisicile din cartier, nu am tinut cont de cate lipide si glucide mancam, parintii nostri nu au 'child proof the house', ne-au trimis sa cumparam bere si vin de la alimentara, si cate un pachet de tigari de la tutungerie. Noi am auzit cum s-a tras la Revolutie, noi am fost martorii a trei schimbari de bancnote si monede, noi am ras la bancuri cu Bula, noi am fost primii care au auzit-o pe Andreea Esca la Pro TV, noi suntem cei care mai tinem minte emisiunea 'Feriti-va de magarus'. Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de 'first-timers'... Daca citesti si ai cazut macar un pic pe ganduri, esti de-al nostru! |
zuuper tare !!! felicitari !!!
|
cristi....tu nu cumva esti nascut la sfarsitul anilor '80? :lol:
era si o melodie desprea copilaria de ieri si cea de azi si acolo era o intreaga poveste ce se intindea pe vreo 2 pagini printre care si acest paragraf. oricum e "tru!!!" |
nu stiu melodia mariusica, in 87 sunt nascut si paragrafu asta l-am ''cules'' si eu de pe net:lol::oops:
o mare parte din ce scrie acolo am prins si eu, mai putin moda cu pantalonii evazati, iar referitor la coca-cola la sticla, eu tin minte ca era pepsi-cola, doamne ca bun mai era sucu' ala, ori ca beam noi din an in pasti:lol::lol:, am jucat si eu toate jocurile alea, la care imi faceam 1000 de draci cand pierdeam:lol::lol:sau mi se dadea cate o provocare nasoala.......etc etc aaaa si am vazut si prima aparitie a lu esca la pro tv, moama ce soarec mai eram si facand o legatura hai oleaca ca e batrana femeia aia:lol::lol::lol::lol: |
|
da bv doryn ai sarit repede, multani fain;)
|
:lol:http://www.1tvbacau.ro/video/Intai-d...nzi--v265.html
oare stiu vreodata politistii de ce te opresc?:lol::lol::lol: |
n-ai cu cine domne', n-ai cu cine !!!
|
|
dupa ce a urcat pe scari la SIF acum ce a zis: oare pot urca pe stalp ?
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=hPHrS...x=0&playnext=1
atentie mare la emoticoane...:suspiciou |
prin ce zona este stalpul care a cazut?
mare porcarie cu emoticoanele....normal ca batranii n-au de unde sti ce sunt alea. gluma de... |
Quote:
|
va salut cu stima si respect !!!
am o problema,mai bn zis o dilema : un vecin la bloc are o dacie 1310 li 2001 are 25 000 km reali,rodaj facut calumea,revizii pana la 5 000 km la dacia service, bibilita masina, dar acum are o problema mai mult de natura psihologica decat mecanica: a schimbat uleiul si acuma face spuma pe capacul de vizitare a uleiului si pe capacul de protectie al chiulasei[capacul de tabla][presiune ulei buna, temperatura motor buna] oare ce sa aiba? si mai ales de ce? va multumesc anticipat |
:Dde ce? pentru ca e dacie, de aia!:D
|
in general spuma apare cand se pun uleiuri diferite.a avut un fel de ulei de la un anumit producator si la schimbul de ulei a pus altceva(sau a completat cu alt ulei decat cel din motor).
|
Pentru Domnul Druzzu Boss(sau pentru amicii lui).......fratioare laso mai usor cu smecheriile pe CENTRU si cu manevrele alea impresioniste pe contrasens, printre masini ca nu esti la raliul Romaniei(sau vrei sa ma bagi in spital?)...gandestete ca nu ai decat un opel vectra break..nu ma deranja ceea ce ai facut acum 2 seri ca nui treaba mea si nu ma intereseaza dak te opresti intrun copac, dar eram si cu cateva persoane dragi in masina....o seara buna
|
tot pt druzzu ... frate daca vrei sa te faci remarcat fa-o in alta parte nu pe centru
stii ca nu ne impresioneaza pilotajul tau !!! |
Quote:
Un "client" pentru mine ? Hai, ca-s in concediu si ma plictisesc de nu se poate. Ce culoare-i masina ? Ca n-am observat-o, deocamdata... |
daca zici ca nu ai ce face hai ca iti gasim noi de treaba, eu unu am mai multe alternative(am livada, masina mi se cam murdareste zilnic, tre' sa-i schimb unele piese si nu am timp, etc etc), si nu cred ca sunt singurul de pe aici care ti-ar gasi de treaba:lol::lol::lol:
lasa-l pe druzzu sau cum ii zice, tot i se infunda lui odata si odata, speram sa nu fie prea tarziu, eu de cate ori l-am vazut era calm omu, creca amicu lui cu vectra e mai agitat........... p.s. daca te oferi, just call:lol::lol: |
Azi un taximetrist pensionar şi tare în gură, care a întors în faţa mea pe linie continuă, dublă, şi a mers până în primul semafor pe 2 benzi, deci pe mijlocul sensului, m-a fotografiat pe motiv că mă reclamă la poliţie pentru că i-am descris rudele de sex feminin în câteva ipostaze pe care el nu le mai face de când a luat prima pensie...
Chiar sunt curios cum o să sune reclamaţia... |
Pai cum sa sune, ca l-ai jicnit si ca ai folosit limbaj neadecvat alea alea, si amenda de la politiei ca mosu inspira mai multa incredere ca tine in ochii lor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
p.s.: tot ceea ce am scris despre respectivul moş e pură ficţiune, eu aflându-mă acum sub influenţa vaporilor de benzină din rezervor(că daca spun că-s drogat păţesc la fel ca Andrei Gheorghe şi mă cheamă la parchet pt audieri :lol:) deci aceste posturi nu sunt relevante în instanţă :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning