Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

julaikos 11-12-09 10:53

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

eu as fi spalat masina inainte :D

Griffo 11-12-09 11:50

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 2881124)
eu as fi spalat masina inainte :D

Nu, nu...chiar a fost dorinta mea sa fie masina cat mai murdara, masina nu e de expo, e carne de tun deci ii sta bine murdara !!!

julaikos 11-12-09 12:03

atunci te invit sa faci poza si la a mea,ca dupa un drum la sinaia arata de doua ori mai rau ca gsi-ul :lol:

Griffo 11-12-09 12:32

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2881116)
Bai Griffo, cand o sa schimbi setarile alea care le-ai facut ? Defapt cand o sa intelegi ca nu sunt bune ...
Contrasul e prea mare , si mai ales ca e noapte nu e bine deloc ...

Poza stock nu are asa de mult contrast...se poate rezolva asta dar e mai placut sa vezi culorile vii + ca am dat undeva la +100 backlight si de asta are asa mult contrast, a scazut si claritatea din cauza asta.

eMH 11-12-09 12:51

Mie cele mai interesante poze mi se par cele ne-photoshop-ate. Cum iese din aparat...

shantzu 11-12-09 13:42

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 2881449)
Poza stock nu are asa de mult contrast...se poate rezolva asta dar e mai placut sa vezi culorile vii + ca am dat undeva la +100 backlight si de asta are asa mult contrast, a scazut si claritatea din cauza asta.

Nu conteaza ce ai facut , conteaza ca pozele tale noaptea arata ca niste pete negre , nu au viata ...Daca tot le-ai bagata in photosop putea sa mai intuneci ce e prin spatele masini , sa nu mai atraga atentia de la subiect (vezi cele 2 lumini la poza din fata)

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2881498)
Mie cele mai interesante poze mi se par cele ne-photoshop-ate. Cum iese din aparat...

Ca sa faci poze smechere doar din aparat iti trebuie aparat foarte bun , obiectiv foarte bun si ceva filtre.
Deci tot varianta cu postprocesarea e mai avantajoasa.Foarte rar gasesti poze bune sa nu fie trecute printr-un program de editare :-)

tng 11-12-09 16:18

Si cu php nu te joci asa oricum :D
Go Go shantzy :p

Griffo 12-12-09 13:15

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2881634)
Nu conteaza ce ai facut , conteaza ca pozele tale noaptea arata ca niste pete negre , nu au viata ...Daca tot le-ai bagata in photosop putea sa mai intuneci ce e prin spatele masini , sa nu mai atraga atentia de la subiect (vezi cele 2 lumini la poza din fata)

De cand exista un tipar in felul cum a face o poza, fiecare fotograf are stilul lui, acum tu il ai pe al tau dar asta nu insemna ca nu e buna poza mea.:rolleyes2

shantzu 12-12-09 13:25

Aici nu e vorba de stil sau de vreun tipar , e vorba ca poza ta nu arata bine ...Dar nu vrei sa intelegi ...

ALEX_BZN 12-12-09 13:51

ma bag si eu aiurea sa imi dau cu parerea.....acu depinde cum vede fiecare lucrurile....grifo a vrut sa scoata in evidenta partea brutala a bestiei lui droopy....si s-a axat pe culori inchise..intr-adevar si shantzu are dreptate...partea din spate e prea luminata si iti atrage atentia de la masina....ar fi trebuit facut ceva ca sa fie masina mai "vizibila" sa sara in ochii..oricum masina murdara e ceva interesant scoate brutalitatea la iveala:)))....daca era o masina curata pe contrastul ala inchis ar fi fost mult mai nereusit...asa ca murdaria cu contrastul da numai bine..parerea mea..am vb ca un poet:)))

Griffo 12-12-09 13:57

:))
NINGE BAAA

+ si la Bucuresti

tng 12-12-09 14:43

vin sarbatorile, vin sarbatorile :D

shantzu 12-12-09 15:21

Quote:

Originally Posted by tng (Post 2884759)
vin sarbatorile, vin sarbatorile :D

Mai pe scurt se apropie sezonul cu sarmale , fripturi , prajituri, cozonaci ,alcool , craciunitze si multe altele :lol:

ven`u 12-12-09 16:57

pai da ....shantu cu gandu la mancare .... de cand nu ai mancat shant o shaorma sa intre in plus 2sarmale ?:))

shantzu 12-12-09 17:05

Quote:

Originally Posted by ven`u (Post 2885199)
pai da ....shantu cu gandu la mancare .... de cand nu ai mancat shant o shaorma sa intre in plus 2sarmale ?:))

Nu tin minte cand am mancat ultima shaorma , a trecut mult timp de atunci :lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:23.

- Copyright 2026 4Tuning