![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
asta pentru ca nu sta pe loc ci ruleaza pe circuit ;) am vrut sa-i dau un efect de viteza nu sh dc am reusit
|
Quote:
|
in fine.... tinand cont si de caldura emanata de asfalt si care se vede si in spatele masinii eu zic ca nu e prea mult blurr dar o sa fac o varianta si cu mai putin blurr si sa vdm cum iese o sa fac blurr doar partea de sus si eventual background-ul :D
|
2 Attachment(s)
comentati...:roll:
|
Quote:
|
Quote:
- parasolar stramb (pe orizontala); - priza de pe capota ireala; - geamurile sunt mate... dar stalpii stralucesc ? :roll: - pragu' (luat de pe ceva japoneza - nu-mi dau seama ce) nu pica deloc bine pe masina, iar piza aia din partea spate... :roll: - jante nepotrivite pentru Vectra C (merg pe urs, Golf 1, 2, chiar 3, da' pe Vectra C, in nici un caz) si unghiu' nu e tocmai cel mai stralucit. Quote:
|
2 Attachment(s)
o parere...doua??:rolleyes2
|
Quote:
merci mult de observatii...jantele am observat si yo...nu se potrivesc..:( pragul e de pe o toyota supra...( le ai nu glumea :) ) |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
si loganu e kitch :))))))))
|
Omul din greseli invata....ms Oxide & patriotu90
|
*subaru ... ai cva selectii strambe ....
*rx-8 ... emblema dp capota park ar fi fost facuta cu un pix ... si se sterge la ploaie ... roata spate ar fi trebuit sa fie mai lata ... geamuri prea negre ... selectii strabme la plasa din gura centrala ... o para langa acel carlig ... *golan .... spolieru fata are cam multe reflexii ... in rest e bine .... |
*Most_Wanted: la subaru unele selectii aiurea, spoilerul fata cam ireal, pragul cam spalacit
la mazda ploaia aia nu prea e ploaie :lol: si gura aia din mijloc din fata la partea superioara a iesit stramb si sters la logan... ce sa mai... chiar e kitsch :lol: spoilerul fata e descentrat si reflexiile nu se potrivesc |
3 Attachment(s)
Pun si io ! Comentati va rog .... sunt inca la inceput
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
|
- Copyright 2026 4Tuning