![]() |
|
Re: Diverse discutii
pai vreau sa vin diseara..daca faceti. ati trecut la catedrala pe langa mine..si ati intors inspre sud..sau nu mai stiu..eu ma duceam spre nord cu un G4 albastru inchis. veti cunoaste masina curand.
|
Pai vino dis pe la sala, noi ne ducem, daca e vb acolo
|
ok. sper sa nu ma simt singur. :P
|
bai frate..ia uite la asta cate posturi si threaduri a pus..si ce comentarii.. de astia ziceam cand am intrat pe aici si v-am zis ca sunt multi cu capu' ..
https://forum.4tuning.ro/search.php?searchid=2053&pp=25 inca mai rad si ma minunez.. toti am fost nestiutori candva,...dar parca le intrece pe toate asta! |
nu merge linku :|
|
mda..... a fost sters
dar ce era acolo? |
Quote:
Frate, n-am nimic cu tine ,dar cui pasa ca are unchiul tau masinile astea? |
Quote:
In jur de 20:30-21:00 o sa apar si eu... (dupa o saptamana infernala) |
Quote:
Bay frate nu a zis nimeni sa nu mai postezi da laso-n plm si daca ar fi adevarate masinile alea de-a lu unqitu,chiar crezi ca ne intereseaza,nu tzin minte sa te fi intrbat cineva ce masini are unqitu.Ma rogg nu am nimick cu tine sau cu unqitu da..... |
Baaaa! Gata!
Lasati omu' in pace... Si-a spus si el parerea acolo..., ce D-zeu. Daca era Nesomn mai intelegeam sa-l injure toate comunitatile din 4tuning, dar Dirty chiar n-a spus nimic rau... In plus, cand o sa aiba 18 ani s-ar putea sa vina la vreo intalnire cu Brabus-ul sau cu G Classe-ul (indiferent daca e masina lu' unq sau a lui ;)) Hai sa nu ne mai luam (decat de NESOMN) :lol: |
Quote:
:lol: :lol: :lol: stai linistit ca nu o sa te simti singurr mai ales ca-l avem pa grasu :lol: :lol: :lol: glumeam vino pe la sala si dupa aia poate bem o ciorba!!;) ;) |
Quote:
Pe cuvant sincer chiar m-as bucura sa vina cu ele la intalniri si ce vrea el,si nu m-am luat de el ca minte sau ceva da genu ca nu am da unde sa stiu dak chiar are masinile alea,dar mi-i s-a parut urat sa stai sa insiri masini ca sa demonstrezi ce??!!!(ca am si io unqi :lol: :lol: :lol: ) Cum am mai zis nu te supara pe minesi asa am considerat io!!:???: |
GATA, DESTUL ... sau mai bine zis ataaaattt :-P
|
shantzule ..... zi repede un model de BMW care ti-ar place sa-l ai :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning