Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

B 58 MAL 22-02-08 21:04

Re: Club Cielo

joi * nu jos scuze..

Foloseste cu incredere functia edit!!! Snapy.

kamikaze69 22-02-08 22:12

sa speram ca urmatoarele intalniri o sa fie mai interesante pentru cei mai aproape care se pot intalni ca noi ce mai departe...

AlexXx1986 23-02-08 00:12

Baieti am si eu o problema ,daca se pricepe cineva imi iese fum pe la prima flansa de la esapament exact in prinderea galeriei de evacuare cu prima teva de esapament, unde sunt suruburile acelea cu arc.Stie cineva cum trebuie sa procedez pt a remedia defectiunea ?Ma deranjeaza ca se aude si mai tare motorul!Va rog sa ma ajutati cu un sfat!BAFTA

AlexXx1986 23-02-08 00:15

Pune Niste Poze Pls Cu Farurile Blue Vision

judele 23-02-08 09:28

masina mea papa ulei de la ce poate fi?

Adytza_Ady 23-02-08 09:51

Quote:

Originally Posted by AlexXx1986 (Post 1377236)
Baieti am si eu o problema ,daca se pricepe cineva imi iese fum pe la prima flansa de la esapament exact in prinderea galeriei de evacuare cu prima teva de esapament, unde sunt suruburile acelea cu arc.Stie cineva cum trebuie sa procedez pt a remedia defectiunea ?Ma deranjeaza ca se aude si mai tare motorul!Va rog sa ma ajutati cu un sfat!BAFTA

din cate stiu eu este o garnitura acolo sau niste pasta termoconductoare(am uitat acum cum se numeste mai exact)dar posibil sa fie acea garnitura sa se fi ars sau pasta aceea sa se fi dus de acolo :( si nu mai este prinsa etans evacuarea pe motor--asta e parerea ,mea

RD-Woo 23-02-08 10:55

Exact asa am patit si eu anu' trecut, prin luna oct-nov. iata rezolvarea:
dupa zgomotul produs la motor si cantitatea de fum iesita am intuit ca este vb de garnitura din teflon care vine prinsa (surburi pe arc) intre saxofon si galeria de evacuare.
am mers la serv, au ridicat-o pe elevator si intr-adevar, se arsese garnitura raspectiva. am mers la mag, am cumparat-o (18ron) + 5ron la mecanic.....si s-a rezolvat. am putut pleca la drum linistit.
te sfatuiesc sa faci acelasi lucru...

DACIA-Wrc 23-02-08 11:46

judele cat ulei iti manca?

tzestos 23-02-08 19:27

salut baieti.scuze ca nu am mai putut posta pe forum,dar nu am avut net la camin si mai sunt si in plina sesiune.daca duminica se tine vreo intalnire vin si eu ca vreau sa vb mai multe ca nu prea mai sunt in pas cu cielorunners.asta daca nu deranjeaza pe cineva.bafta

morbidmind 23-02-08 22:56

tzaestos nu deranjezi p nimeni d-aia au loc intalnirile ....

morbidmind 23-02-08 23:32

srry k ti-am gresit numele acum am vazut

tzestos 24-02-08 08:46

stai linistit.pana la urma se face ceva azi la 4?si daca da pe unde e sala polivalenta ca nu am fost niciodata.niste repere daca se poate.ms

judele 24-02-08 10:07

ma sa zic mia luat in 1500-2000 de km forjata :) 1 litru :)

DACIA-Wrc 24-02-08 12:31

ii bine.
cand iti manca 1 litru la sub 1000km sa iti faci problweme :P

B 58 MAL 24-02-08 14:12

Polivalenta este in Parcul Tineretului sau Oraselul copiilor cum o cunosti.....depinde din ce parte vii... daca vii dinspre timpuri noi mergi pana la intersectie la tineretului-sincai...faci stanga cu toate k e interzis urci valea o cobori...faci dreapta eu asa fac...si mergi spre mihai bravu si a 3 mi se pare faci dreapta sa urci o vale oricum inainte de cladirea aia mare...deci de la intersectie de la tineretului a 3 parca faci dreapta sa urci o vale si acolo ne gasesti....eu ti-am explicat venind dinspre timpuri noi nerva traian...

All times are GMT +2. The time now is 23:42.

- Copyright 2026 4Tuning