![]() |
Re: Masina Mea ..!
de miercuri seara ninge incontinuu :))
e destul de naspa .. mai ales in zona caminului la mine ca nu vin aia de la dezapezire :)) noroc ca plec eu zilnic dimineata si le fac poteca astora cu prelungirea :))) PS: va recomand senzatii tari daca vreti ... : am fost weekendul trecut pana la Sighet si inapoi... pffuu :) portiunea .. Tg Lapus - Cavnic - Ogna Sugatag... sau "proba speciala " din raliul baia mare ( traversarea de 20 de km pe muntii Gutinului ) :)) a fost singura oara cand am regretat ca am golf si nu un subaru 4x4 .... sau macar un amarat de bmw RWD :) |
am fost si pe 23 decembrie la sighetu' marmatiei , foarte misto drumul ! destul de stranse curbele alea :)
|
pffuu :))) e demential
daca ai fost pe scurtatura.. pe tg lapus -cavnic ... acolo e misto doar o bucata .. si e numai urcare :) daca ai fost pe baia mare - sighet ... ai fost pe Gutin .. acolo se tin cateva probe din CNR :) e foarte misto portiunea :)) |
pe baia mare am fost :D
|
7 Attachment(s)
DD'uri ? senzatie :) de abia astept sa le vad
pana atunci,niste poze facute la repezeala cu telefonu meu DSLR a.k.a. VGA 8) teava inox din catalizator pana in toba finala (borla) ... sunetul... e pe masura Subwoofer Groundzero dual 900W RMS + Statie Magnat RX Mono 1000W RMS |
Quote:
|
Quote:
|
@minimal - toba alea alea dar aripa aia tot asa...si un exterior nu ar strica:))
|
@trafy stiu.toate pe rand.nu mai suportam toba aia stock.toti imi ziceau.aia vreau s'o fac dupa ce iau jante. 9j spate si atunci o sa fiu obligat sa le evazez deci facute ca noi bineinteles.
@vmd 964RON |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Frate dar tu esti pus pe planuri mari mari :D Succes .
|
Quote:
multumesc |
Quote:
mai bine pune-i angel eyes ... dar nu dayline. fara misto .. toate corhozurile de masini le vezi acum cu dayline... ca deh... a trecut vremea cand erau angel`uri peste tot :) PS: da stiu , si eu am avut angel-uri dar le-am anulat si astept sa le scot de tot cand vopsesc farul :) |
2 Attachment(s)
angel sunt peste tot .... daylineuri nu prea vezi ..
asa un pic : |
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning