![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
Eu merg mai in forja si imi papa 0.7 L la 7500 km. Ti se pare mult ? Avand in vedere ca la 15000 se face revizia ? 0.7 L sunt multi ? despre ce vorbim ..50 ron? MAAMA CAT PAPA :) Quote:
|
E46 320d euro 4 nu a papat nimic pana la 15000. De la 15000 la 22000 a papat 0.5 l. 120.000 km toate reviziile facute la BMW Luxemburg.
|
Quote:
ATENTIEE NU VA LUATI 320 D .. PAPA ULEI FRATE! MANANCA DE RUPEEEEEEEEEEE! |
Din partea mea...tot respectu pentru Diesel...DIESEL POWER...My dream=Bmw 123d coupe
|
Quote:
Atunci demonstreaza-mi ca eu vb din auzite, ARATA-MI TE ROG COMUNICATE DE PRESA, REVIEW-URI , LINKURI UNDE DECLARA CINEVA CARE REPREZINTA CORPORATIA VAG , CA 2.0 TDI ESTE UN MOTOR BLESTEMAT CARE CONSUMA 1 L LA 1000KM. TE ROG ARATA-MI ! Dar nu linkuri de pe vwforum..ca asa gasesc peste tot nu numai la vw :) |
Quote:
|
De la pastile se trage :) Le-am inversat eu. Rectific, la 15000 a mancat jumate de litru iar la 22.000 l-am schimbat tot dupa ce am venit din concediu doar nu era sa bag inca jumate de litru sa vad cat a mancat.
|
S-au scumpit amandoua si asta nu e tot.
|
deci, bagam optiunea a 3-a in poll: GPL!
|
Daca privim din punctul asta de vedere,eu prefer motorina,pentru ca merge inlocuita cu ulei de gatit ars :)
|
la masinile vechi cu injectie mecanica doar..
|
Quote:
|
Nu m-am bagat pana acum pe topicul asta,doar l-am citit si m-am amuzat.
Dar Dolb,parca trebuia sa clarifici cum stau lucrurile cu masurarea 0-100. Ca si eu (ca si altii) sunt curios cum se face sa stiu cum sa masor la masina mea. |
Quote:
|
cum ziceai si tu ... cand intra turbina (deci turbina face diferenta ca altfel nu prea), si daca exista turbina ai si cuplul pe care il lauzi la diesel.
si revenim. combarati aspierate cu aspirate, turo cu turbo, bi-turbo cu bi-turbo etc. si benzina castiga la toate capitolele, cu exceptia unuia singur si anume cunsum mai mic. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning