![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
andi_cimpean, bine asa ! Frumos ai vorbit !
Astazi am vazut ca multi pe cosmote au primit mesajul cu "absent la pompa". In sfarsit vad si eu un mesaj trimis la nimereala care are sens (ma asteptam sa fie vreun destept care cere bani, dar mesajul a fost doar indemn) si m-a surprins intr-un mod placut. Acum imi printez sticker-ul cu "Absent la pompa" sa-l pun pe masina |
Quote:
credeti ca faceti mai mult iesiti frate in fata sa vedem cat rezistati sa va luati in piept cu o companie cu profit de 700 milioane...cu 700 milioane cumpara toata tara asta partea nasola e ca,cu 10.000 coco cumpara altceva (din partea cuiva acest POST) NOI ???? 20 de masini la PROTEST ca urmare a 30 de zile APROXIMATIV de MASS MEDIA , messenger , facebook ....si alte forumuri de socializare ? !!! CONCLUZIE !!! Romanul o duce foarte bine !!!! CHIAR nu il deranjeaza absolut NIMIK si noi suntem niste simpli NEBUNI care iesim sa aparem la TV si vrem sa facem rau celor din jur ...CAM asa suntem priviti !!! INSTIGARE !!! 1 NU IL DERANJEAZA SCUMPIREA COMBUSTIBILULUI !!! 2 NU IL DERANJEAZA TAXA AUTO >>> ILEGALA <<< 3 NU IL DERANJEAZA HINGHERII AUTO care ridica masina pe 800 lei !!! 4 NU IL DERANJEAZA IMPOZITELE la motoarele de peste 2000cc !!! NU AI CU CINE SI CE SA FACI !!! SIMTUL CIVIC DIN ROMANIA si mai ales din BUCURESTI lipseste cu DESAVARSIRE !!! multi nici nu stiu ce este ala !!! |
mare rusine TUTUROR utilizatorilor ACESTUI FORUM .....care AU SPUS ca vin ...NU SI CEI CE UTILIZEAZA si nu sau prezentat !!!
FRATILOR sunteti niste FRICOSI si niste oameni de .......NO COMMENT !!! care ai ceva de zis ....ne vedem pe strada ...dar daca o tinem in ritmul asta ca in decursul a aproximativ 1 luna de zile de RECLAMA MASS MEDIA si ZIARE si forumuri ,telefoane , messenger ETC sa ne strangem NICI macar 30 de masini IN BUCURESTI ??? 2 000 000 de locuitori ....si daca tot am spus ca ROMANU o duce bine ...cred ca sunt 3 000 000 de automobile pe aici !!! RUSINE cu desavarsire !!! daca gresesc cu ceva undeva .... va rog sa ma atentionati ...sau daca esti vreunu care ai participat la toate 5 iesiri cu mine te rog sa o faci TU ca banuiesc ca noi astia care "neam implicat" de la inceput .....stii despre ce e vorba !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Scrie şi tu īntr-un singur post....:rolleyes2
|
da ma rover cabrio, dar daca ai inceput ceva de ce dai inapoi?ca asa e romanu nu?tre sa fie multi ca sa facem ceva, dar pana nu ne strangem multi nu sare nici unu, concluzie:e egal cu zero daca dam inapoi.eu sincer venind pentru prima data pe tine te asteptam, ca am vazut ca tu ai cam luat cuvantul mereu pe aici pe forum.
|
Quote:
nu am dat inapoi ...ideea este ca tu nu intelegi un Lucru e PRIMA oara cand participi ?? cand ai avut curajul sa iesi in fata sa spui ce te doare ? |
pe care eu am luat-o in deradere
acum cateva zile m-a contactat un vecin : si mi-a zis ca mi-a vazut masina in ziar, si treburi de astea . : si ca stie ca cineva de pe la petrom a angajat niste oameni pentru treburile astea http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/...29037.html?i=0 dupa cum puteti vedea asta cred ca sa intimplat si la voi |
Quote:
|
Quote:
sa zic traim in romania |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Video : http://www.emm.ro/Video-Maramures/55...ul-cu-maruntis |
million dollar baby tu ai fost cu swift-ul ala?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning