![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
apropo..d steaua..vai d stelutza ta poate:D ca la noi in club se vb altfel..sa te corectez?:P vai d caroseria ta;;) stii tu :P si bafta la zambete:D
|
:boxing: :boxing::boxing: iar ma iau copchii astia peste picior ...u trebuiejti urechit ....si ce ai cu "caroseria " mea ....a avut cineva grija de ea acu vreo 2 seri ...:weee: ......
Si ce ai cu zambetul meu :D:D:D:mrgreen:.....dak e frumos ...si fetele se multumesc si cu asta :dribble: |
pai se multumesc cu atata ca atata poti sa oferi,altceva nu poti si nu prea au incotro ca daca iti cer mai mult patesti ceva si nu vor sa te aiba p constiintza:D zambeste:)
|
K de exemplu ....ce as putea sa patesc ...de unde jtii u k nu pot oferi mai mult ....nu tin minte sa fi incercat sa t satisfac pe tine :evil_laug
|
ti-as da un raspuns mai p direct ca te superi ca un copil ce esti :P asa ca, iti zic doar ca am aflat de la fetele carora le zambesti..;;).............
|
Sper k nu tea pus al cu Coarne sa vb cu cine nu trebuia :???: ....Gata ...team ..ahh ...maine vin akasa ...sa vezi atunci :boxing: :pistoles: :shakefist :zombie: :chainsaw: :headache: :punch: Te scarpin eu in dos dak ejti curios ..:d...:p ...joke ...oricum ...ce putea sa iti zica ..inafara de ...cat de bun sunt :pelvic_th
|
QUIET KIDS!!!!!!!!!:evil:
Mai, ce-i cu debandada asta aici?! Da' sunt de acord ca numa zambetu nu ajunge. Da o poezie, o floricica....se poate nu? SI GATA CU PRESUPUNERILE DESPRE PERFORMANTZE....altele decat cele ale motorului.:D :D :D |
deja ii ceri prea mult ana;;) fori ca flori....dar....poezie?:)) alex? niciodata:)) ..si apropo alex..mi-a zis la cat d bun esti..la zambit..;;) :>
|
Jtiu k un zambet nu ajunge ...dar as putea sa ii dau mai mult....sau mai multe ....Flori :bunch: :P ....
|
Dak tia zis cat d bun e zambetul meu ...atunci ....de ce nu vii sa iei lectii de zambit d la mine ....dak totusi tia zis d zambetul meu ...;)
|
daca nu va bateti tot degeaba :lol: :lol: :D
|
mi-a zis doar ca atunci cand zambesti se face intuneric, dar nah....dak atata poti..trimite`le la mine data viitoare;;) :Palea din iasu nu s-au prins inca nu nu prea esti in stare si d altceva?:)) :D
|
Quote:
|
POTOLITI-VA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vb pe mess!!!!!!!!!! Ca m-ati exasperat cu cate 2 posturi/ sec!!!!!!!!!!!!! GATA! FERTIG! ENOUGH! BASTA! |
Mii de scuze Ana :tears: :flower: ....ne pare rau :( .....neam lasat dusi de ...zambete :p ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning