![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
bai .. eu mai am o pereche de papuci :)) .. sāc sāc sāc ... mi-a mai dat una papucii :))
hai sa va vad .. next :)) .. promit sa revin cu o noua achizitie in scurt timp :) pana atunci vant din pupa :) |
Quote:
I-ai dat peste nas? Daca sa zicem, o ignori 2 zile si intra in vorba cu tine... ai intrebat-o ce vrea de la sufletul tau? Daca nu, fa-o. Din ce imi dau eu seama de aici (poate gresit), e plictisita, n-are ce face si vrea sa se bage in discutie cu tine... doar sa se joace (posibil), sa se amuze de cat de "fraier" esti tu. Daca ii dai peste nas cum ti-am zis eu... se termina urat, in mod cert. Pentru ca o sa iti bage "pila" aia... "Vreau sa fim doar prieteni"... |
Quote:
Quote:
|
Alina (3/3/09 7:37:19 AM): eu nu caut acum,sa ma marit
Alina (3/3/09 7:37:23 AM): sa ma ...mut cu cineva Alina (3/3/09 7:37:25 AM): pielea mea Alina (3/3/09 7:37:33 AM): caut o relatie care sa ma faca sa plutesc Catalin (3/3/09 7:37:38 AM): bun ... Alina (3/3/09 7:38:02 AM): si am plutit,putin...si-acum ma simt la fel de singura femeile .. deh Alina (3/3/09 7:45:54 AM): eh,eu n-am pe nimeni,sa nu-ti faci ganduri d-astea... Alina (3/3/09 7:46:05 AM): dar,we can be friends Catalin (3/3/09 7:46:06 AM): chiar nu ma interseaza Asta e fosta :)) .. NEXT :)) |
asta era fata aia care nu ii venea sa creada ce ii se intampla si ca e prea frumos sa fie real? :rolleyes2
|
Cica da. :lol:
|
pai sa nu-i phooti vreo 2 bate-n dinti asa de control? in prima faza...
|
ba da .. aia aia e .. eee oricum ce-i frumos .. nu tine mult ... :))
hahaahha nici nu mi-am batut capu .. ca sa vada ca-mi pasa de ea i-am zis mai gandeste-te :)) femeile .. pffuuuu |
Păi se mai gāndeşte dar să nu fie prea tārziu :rolleyes2
|
:
Quote:
|
helen ne ofera insider secrets :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Constatarea mea - proprie si personala :lol: :) |
total deacord. Este exact ca atunci cand te duci la un interviu pentru un job..Daca iti spune " va sunam noi "...sunat ramai :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning