![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
jale... nu poate sa plece omul la o nunta la caracal :D (dreq sa se mai duca vreodata acolo) ca forumul nostru cel de toate zilele a si dat in clocot :)
am sters aproximativ 324780452 de mesaje ( subliminale desigur ) cu referire directa la rude, organe de reproducere, nevoi umane, perversiuni si personaje bisericesti , toate in aceeasi fraza desigur, la fiecare :p apreciez inventivitatea ( am descoperit si niste perversiuni noi cu ocazia asta ) dar va rog sa va potoliti, pt k nu e cazul sa vada si altii discutiile de genul asta si sa apara banari pe useri si ip-uri inutil... hai sa revenim la ale noastre... apropo de loganurile neinscriptionate, am aflat ca le poti recunoaste usor dupa a 2-a antena de langa luneta, din sarma otelita, cu arc la mijloc, cum erau pe daciile de pe timpuri (toate au asa ) :D |
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
|
am auzit si yo treaba asta cu antenele ;)
|
pai si de ce n-ai spus-o tata si altora mai nestiutori, huh? :D
|
uppsss....scuze :D promit k nu o sa se mai repete ;)
|
Re: My Car...........my Love............pareri Vreau
Quote:
Si eu imi pastrez opinia ... si experiante in batut joc de dieseluri ... ;) Ti-am zis ... poate o fi fost si soferii de vina da eu zic ca nu ... pt ca cei cu care m-am dat stiu destul de bine ... si ... am facut tot ... Eu zic ... hai la o liniutza cu cristi ... desi dupa chip ai avantaj mai mare ... si el are si roti pe 18 ... da sa vedem cum se sta ... acuma ... sper sa stie si el sa ii dea ... Sau adu-mi si mie un diesel ... 3000 sau ceva ... de vreo 220 ... sa rad putintel de el ... Nici tu sa nu te superi, sa o iei personal dar dupa cum spunea si kooks-tigra ... cand o sa ma fac agricultor o sa-mi iau diesel :shock: :twisted: :lol: |
Apropo am facut ieri un BMW pisicuta cu 2.3 v6 170 cp cu chip...Ma dau cu Peugeotul meu si tu te dai cu BMW..
|
piscutza are 2.3.... si este 6 in linie 24 de valve... si are cam peste 170 de cai... f putin peste... in fine...
|
Da..adik asa a zis proprietarul..oricum nu a trecut de mine si pe la 140 m-a dus in fata..si aveam si rotile pe 18`
|
Quote:
|
Nu vreau sa zic numarul..e de bc..Pe spate scria 320..V6 stiu ca e sigur..si stiu ca are si chip sigur desi el nu a zis..
|
nu are cum sa fie v6... itzi spun eu sigur... piskka a avut asa... 1.6(4cil) 1.8(4cil) 2.0 2.3 2.5 2.8 asteas in 6... si 3.2 de ep m3 tot 6 in linie...
|
si care are 170 cp?Nu ma pricep la BMW :)
|
Quote:
|
Pai daca tot lauzi Passatul TDI si 320 ala si spui ca rup..ne vedem la uramtoarele legale..Poti sa iti pui si chip si ce vrei tu..
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning