![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Iar e scandal şi isterie, nicio zi fără circ, doar secţiunile diferă. :)
Am verificat, problema e īn felul următor: greşeala e īn descrierea penalizării: referirile sunt la forumuri, nu site-uri, postul pentru care jock nu poate posta 24 de ore (adevărul că trebuie să fie īngrozitor, e o chestiune de supravieţuire) făcea trimitere către un alt forum auto. Văd postul şters şi observ o chestie: deşi forumul apărea cenzurat cu steluţe postarea a fost modificată, cu spaţii, ca să apară denumirea. Asta īn condiţiile īn care ştiţi că secţiunea nu are moderator dedicat, intră doar observatorii/supermoderatorii, pe sărite cānd apucă, şi rugămintea majoră a fost ca noi cei care postăm aici să ne controlăm singuri postările. Nu e niciun secret, de ani de zile 4tuning e foarte strict īn ce priveşte referirile la alte "veveveuri" romāneşti, o ştim cu toţii şi o acceptăm implicit cānd postăm aici, aşa funcţionează treaba dintotdeauna şi nu o să se schimbe, ne adaptăm sau ne alăturăm taberei care dă cu flegme pe 4t, nu e supărare, e chestiune de opţiune personală, nimeni nu impune treaba asta şi nici n-ar putea vreodată s-o facă. Sunt uimit de două postări: bogdy, ai pus un alt post acolo, ori a fost dezinformat ori ai vrut să naşti ceva scandal, nu ştiu, dar nu e ok. b_60upe, ştiam că eşti un tip cerebral, de ce postezi la modul ăsta? presupunānd că l-ai īntālni pe sm-ul care a şters postul, crezi că ăsta ar fi un motiv suficient ca să te iei cu el aşa? Mă rog, trece-o īn contul meu (deşi nu e), că parcă noi tot mai avusesem ceva discuţii mai vechi (nu mai reţin sigur), sunt convins că o să tragem linie cānd ne vedem şi stăm de vorbă şi sigur bătaie nu iese :) Mai cu calm, că nu e pe bani, serios... |
Să nu mai fie discuţii, am ridicat cele 24 de ore de suspendare, acum sper că īncetează şi jignirile, chiar nu merită pentru aşa un nimic :) Spun şi eu....
|
1 Attachment(s)
(era sa lesin daca nu postam pe seara asta) ..Multumesc Alex
...gata si capacelele |
Quote:
Cu plăcere, spor la postat :) |
frumos le sade 8):-)...
|
bai frate criminale rau de tot jantele....ce buza au :D
e sexy tare asa cracanata pe spate..se vad bine tare :X bafta cu masina e criminala....:D |
"...gata si capacelele"
Ne place place place :D |
frumos frumos... poate ramai fara roti jock .. :lol:
|
Am cate doua antifurturi pe fiecare roata 8) :twisted: ....deci ?!? o sa se chinuie putin "derbedeul" :D
|
Quote:
|
Foarte taree Jock.......unde ai pus mana mereu ai facut o treaba buna.....RESPECT
|
1 Attachment(s)
Multumesc Dragos :oops:
..poza de calendar :D "Daily driven' sau .....din ciclul "Mafia pe finetti" ..un cartof la portbagaj 8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning