Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 4 - My Angel! (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/102626-golf-4-my-angel.html)

aleks 06-04-11 22:55

Re: Golf 4 - My Angel!

Iar e scandal şi isterie, nicio zi fără circ, doar secţiunile diferă. :)
Am verificat, problema e īn felul următor: greşeala e īn descrierea penalizării: referirile sunt la forumuri, nu site-uri, postul pentru care jock nu poate posta 24 de ore (adevărul că trebuie să fie īngrozitor, e o chestiune de supravieţuire) făcea trimitere către un alt forum auto.
Văd postul şters şi observ o chestie: deşi forumul apărea cenzurat cu steluţe postarea a fost modificată, cu spaţii, ca să apară denumirea.
Asta īn condiţiile īn care ştiţi că secţiunea nu are moderator dedicat, intră doar observatorii/supermoderatorii, pe sărite cānd apucă, şi rugămintea majoră a fost ca noi cei care postăm aici să ne controlăm singuri postările.
Nu e niciun secret, de ani de zile 4tuning e foarte strict īn ce priveşte referirile la alte "veveveuri" romāneşti, o ştim cu toţii şi o acceptăm implicit cānd postăm aici, aşa funcţionează treaba dintotdeauna şi nu o să se schimbe, ne adaptăm sau ne alăturăm taberei care dă cu flegme pe 4t, nu e supărare, e chestiune de opţiune personală, nimeni nu impune treaba asta şi nici n-ar putea vreodată s-o facă.
Sunt uimit de două postări: bogdy, ai pus un alt post acolo, ori a fost dezinformat ori ai vrut să naşti ceva scandal, nu ştiu, dar nu e ok. b_60upe, ştiam că eşti un tip cerebral, de ce postezi la modul ăsta? presupunānd că l-ai īntālni pe sm-ul care a şters postul, crezi că ăsta ar fi un motiv suficient ca să te iei cu el aşa? Mă rog, trece-o īn contul meu (deşi nu e), că parcă noi tot mai avusesem ceva discuţii mai vechi (nu mai reţin sigur), sunt convins că o să tragem linie cānd ne vedem şi stăm de vorbă şi sigur bătaie nu iese :)
Mai cu calm, că nu e pe bani, serios...

aleks 06-04-11 23:10

Să nu mai fie discuţii, am ridicat cele 24 de ore de suspendare, acum sper că īncetează şi jignirile, chiar nu merită pentru aşa un nimic :) Spun şi eu....

jock 06-04-11 23:20

1 Attachment(s)
(era sa lesin daca nu postam pe seara asta) ..Multumesc Alex

...gata si capacelele

aleks 06-04-11 23:29

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4233914)
(era sa lesin daca nu postam pe seara asta) ..Multumesc Alex

Desigur, sunt convins :lol:
Cu plăcere, spor la postat :)

Mytza07 06-04-11 23:38

frumos le sade 8):-)...

razzz 06-04-11 23:40

bai frate criminale rau de tot jantele....ce buza au :D
e sexy tare asa cracanata pe spate..se vad bine tare :X

bafta cu masina e criminala....:D

ag22tur 06-04-11 23:59

"...gata si capacelele"

Ne place place place :D

Roby_mkr 07-04-11 00:33

frumos frumos... poate ramai fara roti jock .. :lol:

jock 07-04-11 00:46

Am cate doua antifurturi pe fiecare roata 8) :twisted: ....deci ?!? o sa se chinuie putin "derbedeul" :D

valitataye 07-04-11 08:30

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4234055)
Am cate doua antifurturi pe fiecare roata 8) :twisted: ....deci ?!? o sa se chinuie putin "derbedeul" :D

:shock:...Sigur nu o sa aiba cum sa se atinga de ele

dragos_rsp 07-04-11 12:36

Foarte taree Jock.......unde ai pus mana mereu ai facut o treaba buna.....RESPECT

jock 08-04-11 11:06

1 Attachment(s)
Multumesc Dragos :oops:

..poza de calendar :D "Daily driven' sau .....din ciclul "Mafia pe finetti" ..un cartof la portbagaj 8)

B_60UPE 08-04-11 11:16

Quote:

Originally Posted by jock (Post 4237309)

..poza de calendar :D "Daily driven' sau .....din ciclul "Mafia pe finetti" ..un cartof la portbagaj 8)

no fat potato will rub

RoByNeT 08-04-11 11:57

Quote:

asa ma low ... :lol:

marian92 08-04-11 17:36

Quote:

Suspensii sport :D:lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:46.

- Copyright 2026 4Tuning