![]() |
Re: Comentarii lucrari!
hMMM frumos oxide , imi place stilul tau
Capota din aia am vazut prin filme (la baieti smecherasi):lol: e cam in pamant asa da ... Si parca prea multe neoane ... Si incerca calitate nu cantitate ! ;) |
4 Attachment(s)
sunt incepator...si ash vrea niste comentarii la lucrarile astea
|
2 Attachment(s)
@ oxide.....super belea masina!!
si ms pt background;) 8) @patriotu....arat bine pentru un incepator...keep on going si vreau si eu comentarii la primul logan cu angel eyes instalate:lol: :lol: 8) :-P |
Frumos golanul dar l-ai stricat cu neonul...
|
tare d tot dar arata bine shi cu neon..
|
Ce sa coentam la skillz ca .... peisajul l-a schimbat bine .... si am vazut si cum ii sta la logan cu angel eyes ....:-P
Aaa la scrisul de pe parbriz parca trebuia mai putin opacity:???: |
2 Attachment(s)
ultima creatzie ..... vreau pareri .....
|
pragul cam spalacit iar la spoilerul fata nu ai nici un pic de umbra
|
un pic cam ireala....jenti nepotrivite pt. un tank touareg si oglinzile zic eu ca aratau mai bne albastre cum....si ideea cu avionu ala e buna....bafta in continuare
|
1 Attachment(s)
asta am facuto rapid in 15 min .
|
carbonu cam nu prea e carbon si spoileru nu prea e decupat bne si plasa aia e urata...eu nu inteleg dc naiba le faci la repezeala in 10-15min....dak faci o masina fa-o tata k-lumea ca asa mai bne numai te apuci si in 10-15min faci un Cs mic :lol:
|
pai trebuia sa mai fac shi porsche shi d aia.....:)
|
pai mai bne nu te mai apucai de bmw si mai lucrai porsche
sa inteleg ca u participi la advance tuning? |
da din fericire.sper k voi avea lucrari destul d bune sa ma ridic la nivelul vostru
!! |
4TuningDAY
tuning & sound passion 1-2 Aprilie 2006, eveniment cu ocazia lansarii revistei 4TuningRO |
stiam si noi :P
|
da... cred ca a aflat toata lumea :D
|
carbonul ala e cam ciudat zici ca are valuri si masca la radiator e urata
|
Ala e carbon :???: ? mai bine capota o faceai la fel ca plafonul
selectiile sunt de *** .... si plasa ar fi trebuit schimbata ..... |
din cate obs. sunt singuru care nu l-am criticat asa dur pe frost dani...:lol:...vio[s]a fost cel mai rau :D
|
carbon nasol, grila fata nu prea se potriveste cu masina, spoileru fata spalacit , puteai sa iei si tu sigla bmw d p carbon :)
A si inca ceva :) pe spoiru fata alea sunt semnalizatoare ? sau ce vrea sa fie... cam atat :) good luck |
ba da m-am grabit cand am facuto.stiu k am multe greseli da nici in halu asta:))
|
2 Attachment(s)
da d asta c ziceti?
|
Quote:
de ce e asa afumat sopileru fata? n-ai coborat si tu putzin garda .. zici ca e carutza n-ai aduso la o culoare (masina e o caroseria,pragu alta culoare....) vinilu e ........ ireal era necesar si pe spate un spoiler, se vede urat fara :rolleyes2 |
am uitat d spate shi d culoare....
|
Quote:
Nu-i frumos ce ai facut , omu' s-a chinuit sa faca skyline-ul ala !!! |
shi yo c vrei sa ii fac?....c fel a iesit masina nu dak stiu cum il cheama p ala!!!
|
Quote:
Ai furat spoilerul fata de pe masina omului ...spoilerul ala e facut de mana (brush) asta inseamna ca e 100% original ! Pe unele site-uri se pedepseste grav chestia asta ! :x |
mai bagati niste comments la cadiilacu meu .. poza e p pagina anterioara :)
thx |
care cadillac?
|
Quote:
shi c vrei sa ii fac!!!!putin imi pasa mey.....shi vezi cine e prostu p aici... |
Quote:
Sa iei un spoiler de pe o masina modificata REAL, e una, dar sa iei un spoiler de pe un VT, e alta. Am facut-o si eu o data, mi-am recunoscut vina si, cred, am fost apreciat pentru asta. Nu te mai da zmeu ca esti departe de asta... |
Quote:
|
dupa ce ca spoileru e luat dupa o masina care a trecut si ea la randu ei prin VT....mai e si stramb...ploapele sunt cam urate si carbonu cam uratel si spoileru ala din spate dc nu ai mai tras de el dak tot nu ai pus altu? si parbrizu e la fel de intunecat ca geamurile laterale si cum si spoileru fata zici ca ai pus fumu de tigara langa el
|
mah in primul rand nu stiam k e facuta vt parea reala shi d asta am luat d la ea....shi recunosc k am gresit cand k l-am luat...
|
Quote:
daca imi zici k ai gasit poza pe siteul lui iakoski nu pot sa te cred..pt k era si originalul acolo...oricum e prea trasa de par.....oky..ai luat un spoiler si gata...data viitoare ai grija...dar nu mai face si pe viteazul...;) |
k man nu mai fac p vitea
zul dar poza am gasito p google....shi nu aveam d un de sa stiu... |
oky gata....vad k ai inteles(sper)..destul off-topic....
back to work:lol: |
2 Attachment(s)
comentarii sa-si faca datoria si la mine :P
|
1 Attachment(s)
prea tare masina madskilz da ce cu peisaju ala sus de se vede dublu acolo...asa cva nu se permite la cineva de talia ta. :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:34. |
- Copyright 2026 4Tuning