![]() |
Re: Dacia PTM
sa fie si el in afara legii... daca va ramane fara talon o sa treaca instant la cele portocalii
desi nu cred ca te opreste nimeni pt asa ceva |
semnalele rosii le-am pus ca asa mia venit mie,ca imi place culoare,si daca ma opreste le pun pe alea galbene inapoi:D
|
Quote:
|
Quote:
|
din cate imi aduc aminte din legislatie scrie clar semnal fata> alb-galben spate spate>galben-rosu..............
|
de galben sau rosu stiam si eu
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
te-ai bagat in SRS?
|
nu dar cunosc cativa din membri si iam vazut in seara asta la carol :D
|
rpd tu sa fotografiezi curu sexos la astra aia rosie F ( a cui dreq a fi ca e belea rau :)))) :lol::lol::lol: :D )
|
sa zici merci ca iti fac coaja vedeata :D
|
mai ai ma "lag" la demaraj?:lol::lol::lol:
|
8 Attachment(s)
update:arrow::arrow: toba dubla carbon:arrow::arrow:
sunet grav |
Quote:
sa o folosesti cu mult zgomot:lol: |
vezi bahhhh !!! dak ai prieteni :)) :))) =)))
|
mama pe unde au ajuns dublele alea albastre :lol:
|
pacat ca nu sunt ale mele:???:
|
4 Attachment(s)
10-20 de poze din weekend:shock:
|
frate frumos ce ai facut cu dacioara asta .... eu personal urmaresc de mult timp proiectul asta ... evacuarea e kiar tare ..... spor la treaba in continuare
vad k oamenii astia au km adormit pe aici .... hai cu ceva noutati sa se trezeasca lumea :D |
Quote:
|
cand ii pui si pe spate roti de 5,5 ?
|
Quote:
Quote:
|
8 Attachment(s)
eee na ca am pus si 5,5j pe spate:shock:
si mai am 2 jante de vanzare de 5,5j :D |
altfel arata si ea cu 5,5 ... nrk ca ai prieteni ( :))) ) si te ajuta cu preturi bune la piese ( gumele in cazu de fata ) :D
|
Quote:
Doar o parere;) |
ii bagi dupaia si o servodirectie de reno (25 daca nu ma insel) si aia e... ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat
|
da si pana sa faca toate astea ... tre sa prinda o ploaie de bani si la el in curte
|
faza asta o aveam in cap de mult cu dublatu jantelor
am 4 jante de 4,5 cu gumele de iarna 4 jante de 5,5 pe masina si inca 2 de rezerva :D dar partea proasta e ca ma costa 360 ron numai dublatu si vulcanizarea + ca tre sa iau gume mai late pt. ca altfel nu prea dau bine si eu cu 200 ron imi iau trecerile in 4 prezoane defapt doar fuzetele si tamburii ca restu le am eu :D si cred ca e mai rentabil asa;) |
frate ... usor !!! nu te grabi e timp , ia trecerile alea odata si restu e CANCAN
|
Quote:
Gandestete ca daca iti faci trecerea in 4 deja treci la un alt nivel cu masina, un nivel la care trebuie sa mergi cu morcovu in cur sa nu te prinda RAR-ul mobil pentru modificari la sistemul de franare si alte roti si plm... intelegi tu... deja nu mai este o masina de zi cu zi:-P |
Quote:
|
eu votez pentru dublat...dar eu zic sa le dubleze pe alea din spate ca alea din fata s-ar vedea urat dublate doar ele.. asa pe spate e alta mancare de caini
|
Quote:
|
ba le vopsesc dar rosii :)))
|
Quote:
|
pana atunci mai e :D
|
ti-am admirat astazi masina la stop la vatra luminoasa :D
eram in fata gogoseriei. |
acolo pe dreapta :)) nu :D
iti place cum merg la consum :?::D |
Nu prea poţi scăpa de caschete oricum ai lua-o.
Dacă le dublezi pe astea de le ai, crezi că nu vor bate la ochi? Eu zic că este un plus pentru trecerea în 4, pentru că găseşti mai uşor jante de aliaj şi poate găseşti ceva dimensiuni ca în talon. Din câte ştiu eu, nu eşti sancţionat pentru numărul de prezoane, ci pentru dimensiuni necorespunzătoare. Multă baftă! p.s. Când te apuci să îi repari arcada aia la aripă, pe dreapta? |
:)) da da, ala in pantaloni scurti
foarte frumos condus! si chiar asa suna bine PTM-ul :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning